Reklama

Reklama

JAG

(seriál)
  • USA JAG (více)
Krimi / Drama / Akční / Mysteriózní
USA, (1995–2005), 174 h 17 min (Minutáž: 44–93 min)

Režie:

Bradford May, Tony Wharmby, Alan J. Levi, Jeannot Szwarc (více)

Hrají:

David James Elliott, Catherine Bell, Patrick Labyorteaux, John M. Jackson, Scott Lawrence, Zoe McLellan, Tracey Needham, Karri Turner, Chuck Carrington (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(226)

Obsahy(1)

Major Rabb (David James Elliot) a jeho kolegové z vojenské prokuratury vyšetřují případy na palubách lodí, vojenských ponorek i letadel. (oficiální text distributora)

Recenze (279)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Moment, moment, než napíšu komentář, budu dlouho přemýšlet, zač jsem dal tu jednu hvězdičku................jo vlastně! Za tvářičku Catherine Bell...a kdyby vůbec nemluvila, tak možná dám 2*. Vlastně - kdyby tu vůbec nikdo nemluvil, dám 3*. A kdyby tu nikdo nemluvil a vlastně ani nikdo nehrál, dám 4*. No a ve finále, kdyby tu nikdo nemluvil, nikdo nehrál a tenhle seriál vůbec neexistoval, dám 5*! Ale takhle bohužel....nemůžu sloužit :) ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jako náborový film USAF, USMC nebo US NAVY skvělé. Catherine Bell je k sežrání, ale jenom to dobrý seriál neudělá. Jako nejlepší hodnotím díl, ve kterém hrdinný Harmon Rabb, Jr. zmlátí výcvikového seržanta NAVY SEALs:P Poslední série se zvrhávají v nepokrytou propagandu americké války proti terorismu a fušují i do parodie na špionážní akci. Nicméně jsou co do hereckých výkonů, scénáře i efektů stejně ubohé jako jejich starší sestřičky. Někdo prostě neví, kdy přestat...tohle bylo pět minut po dvanácté. Pokud jste viděli nějaký díl NCIS, strhněte ještě jednu hvězdičku...tak jako to udělám já:) ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Celý tenhle mnohařadový seriál je jen další profesionálně odvedená rutinní televizáčtina pro zoufalce libující si v parádních uniformách a z prstu vycucaných rádobykriminálních story z vojáckého života. Ideální na xté opakování kterékoli odpoledne (ZULU! ;o) na nějaké té Nově či jiné donekonekonečna oblbující televizi... ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle už je na mě prostě moc. Seriály z vojenského prostředí mě neberou. Pomatuju si jeden díl ,kdy ten silnější voják byl v Iráku a gránát ho těžce zranil ,pak mu museli amputovat nohu a on umřel. Byl záběr na jeho oči a tam mu proběhl jeho život ve státech ,kde byl jeho malý syn a nák se zadíval na fotku táty a táta rázem zase oživnul. A to mě opět přesvědčilo ,že tohle je opravdu blbost o ničem. ()

kukentipla odpad!

všechny recenze uživatele

O čem to je? Hlavní hrdina byl výborný pilot, pak zjistili, že je šeroslepej a tak se vrhl na dráhu právníka ve službách americké armády. S řešíním případů mu pomáhá neskutečně fešná kolegyně. Co já NATO? Zápletky jak z parodie ovšem myšlené vážně. Toporné herecké výkony všech zúčastněných. Dialogy z kategorie demence++. Tohle je neskutečně špatný seriál. ()

Galerie (561)

Zajímavosti (44)

  • Dej epizódy by sa mal odohrávať okolo roku 1997, kedy bolo Rumunsko republikou s prezidentom, ako hlavou štátu. V epizóde však na čele krajiny stojí rumunský kráľ. (koba)
  • V epizódach Dezertér (1995) a Hemlock (1996) sa objavuje postava tajomného kamaráta námornej mladšej poručíčky Meg Austinovej (Tracey Needham) nazývaného „Ollie.“ Postavu „Ollie“ hral politický komentátor a bývalý podplukovník námornej pechoty Oliver Laurence North (na fotografii). Oliver North sa ešte krátko objavil v epizóde Připraveni, nebo ne (2002), kde hral sám seba. (koba)
  • Dopravné lietadlo, ktorým výprava cestuje do Južnej Kórei, vyzerá po pristátí inak, ako počas letu. Chýba tiež nápis spoločnosti "Oceanic." (koba)

Související novinky

Zemřel herec Dean Stockwell

Zemřel herec Dean Stockwell

09.11.2021

Ve věku 85 zemřel americký herec a držitel dvou Zlatých glóbů, Dean Stockwell. Jeho kariéra k dnešnímu dni čítá přes dvě sta filmových a televizních rolí. Tvůrce nominovaný na Oscara svou hvězdnou… (více)

Reklama

Reklama