Reklama

Reklama

Perné dny

(seriál)
všechny plakáty
USA, (1997–1999), 14 h 18 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Fred Savage, Maurice Godin, Yvette Freeman, Arden Myrin, Steve Hytner, Debi Mazar, Michael Adler, Allison Smith, Danica McKellar, Sara Paxton, Christina Cabot, Emily Kuroda, Nancy Lenehan (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Ústřední postavou seriálu je čerstvý absolvent vysoké školy Matt Peyser (Fred Savage). Pří hledání prvního zaměstnání se mu podaří získat místo u firmy Upton-Weber. Plný ideálů a představ se s chutí pustí do práce. Je přesvědčen o tom, že jeho nasazení a skvělé nápady nezůstanou bez ocenění v podobě důležitější pozice. Jeho prapodivní spolupracovníci ho však rychle vyvedou z omylu a ukáží, že cesta na vrchol nebude tak snadná, jak si představoval. (Džejkop)

(více)

Recenze (5)

Standey 

všechny recenze uživatele

Nechápu proč se tento seriál nedá nikde sehnat. Ani na hloupé VHS. Je to obrovská škoda, protože jde jednoznačně o jeden z nejlepších sitcomů vůbec... ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Úvodné titulky v ktorých sa mihne symptomatická sekvencia z Langovej klasiky v kocke vyjadrujú ako to autor myslel. Sitkom o "kancelárskych krysách" z akejsi nadnárodnej korporácie ovplyvňujúcej celosvetovú ekonomiku, sa poprvýkrát v Česku zjavil na NOVE a vďaka programovým odborníkom dr. Železného pre istotu ani nebol uvádzaný v televíznych vestníkoch. A pritom ide o prepracovanú lahôdku kombinujúcu situačno-slovné eskapády s neskutočne invenčným obrazovým stvárnením. Každá epizóda skrýva okrem prvého plánu aj množstvo druho a treťoplánových vtípkov a narážok pre znalcov. Hoci sa toto dielko dožilo iba 2 sérií, je vhodné nielen pre už zmienených "kravaťákov", ale aj všetkých nás ťažko pracujúcich jedincov :-). A vrcholy ? Napr. epizóda v ktorej Debi a Fred majú cca 8 sekúnd na to, aby vedenie presvedčili o svojich schopnostiach. HELTER SKELTER :-) Slovenský aj český dabing tentokrát zabodoval. (3.12.2004) ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Je to vlastne o zvieratkách. Hlavnú úlohu majú kancelárske krysy, ktoré však pre vedenie spoločnosti predstavujú ovce. A tie treba strihať. Seriál pre pracujúci triedu, ktorá mala chuť ale to už je tak dávno a zmena je v nedohľadne. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tenhle sitcom se mě moc líbil ,sice jsem viděl jen několik dílů ,díky uvádění dopoledne v týdnu. Ale velice mě dostalo jak si každý dělal srandu ze všeho.Pomatuju si asi na poslední díl ,který mám náhodou na vhs nahraný ,kde dva zaměstnanci patentují "čichací jídelní lístek" za x milionů dolarů a pak se vezmou s tím ,že každý plánuje jak se za 14 dnů s tím druhým rozvede a schrábne půl peněz. ()

kvocoDH 

všechny recenze uživatele

veľmi, ale naozaj veľmi vtipný a osobitý sitkom pretkaný absurdným a nádherne suchým humorom. Veľká škoda, že na našich obrazovkých sme ho mohli vidieť len chvíľu a dávno. ()

Reklama

Reklama