Reklama

Reklama

Jack Reacher

(seriál)
  • USA Reacher
Trailer 2
USA, (2022–2024), 12 h 46 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Nick Santora

Předloha:

Lee Child (kniha)

Hudba:

Tony Morales

Hrají:

Alan Ritchson, Maria Sten, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Serinda Swan, Shaun Sipos, Ferdinand Kingsley, Robert Patrick, Bruce McGill, Chris Webster (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když vysloužilého vojenského policistu Jacka Reachera zatknou za vraždu, kterou nespáchal, octne se uprostřed smrtícího komplotu nečestných policistů, pochybných podnikatelů a intrikářských politiků. Jack musí jen s pomocí vlastního důvtipu zjistit, co se děje v Margrave v Georgii. (Prime Video)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (200)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tím nejlepším způsobem béčkový/brakový mix Jamese Bonda a Sherlocka Holmese z amerického zapadákova. Ovšem se suše hláškující a kosti drtící 190 centimetrů vysokou 100 kilogramů vážící mašinou s býčí zarputilostí, přímočarostí a emoční zakrnělostí téměř ve stylu Arnolda z Komanda v hlavní roli (třeba poslední epizoda má opravdu velmi blízko ke klasickému finále akčního béčka z 80./90. let :). Kdyby měl John Matrix tedy vedle schopností recyklovat lidský odpad též silně rozvinuté detektivní schopnosti. A Komando bylo krimi thriller s dobře promyšleným dějem plným zvratů, obstojně prokreslenými a sympatickými vedlejšími postavami a správně brutálními, všehoschopnými padouchy. Četl jsem alespoň deset knížek série a až na pár malých problémů nemám, co bych této adaptaci první knížky (nebo adaptaci postavy Jacka Reachera obecně) vytkl. Ale pro úplnost těch pár negativních věcí vyjmenuji - první epizodu jsem si musel na Alana Ritchsona v roli Reachera přece jen zvykat (protože jsem si ho představoval ještě trochu jinak - "hranatějšího" a o něco víc old-school charismatičtějšího), pocitově se pár epizod táhlo, několik věcí asi mohlo být vynecháno a v druhé polovině děj sem tam přišel s nějakou hloupostí. 7,7/10 ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Konecne poriadna Reacherovina. Nic v zlom, ale Tom sa na Reachera hodil asi rovnako, ako na biografiu o Dwaynovi Johnsonovi. Killing floors bola prva kniha od Childa. A je pracovana super. Serial skutocne zachytava Reachera ako kniha opisuje. Drsny, drzy, moc sa nechce vykecavat. Akcia je fajn. Jedine v knihe Reacher kazdeho rozdrti ala Seagal. Tu obcas dostane aj po papuly. Dej jednej knihy natiahli na 8 dielov, co pridalo dejove linky mimo knihy. Neviem ako to beru nebozkani literarnou tvorbou, ale ja som si to brutalne uzival. A Willa Fitzgerald je hot. Za mna 85% a fakt fakt dobry serial, ktory ma vratil do casov mojej mladosti. Tlieskam. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Já jsem byla osobně spokojená a mohu s klidem baronky napsat, že jsem se báječně bavila. Dokonce jsem se musela zkraje mrknout, jestli to není komedie a ono že prý ne. No nic, tak jsem se jen občas musela usmívat pod vousy. Hlavní trojka byla vybraná akorátně, fungovalo to mezi nimi tak, jak bych si představovala, tudíž co víc si přát. Prostě jeden z mála béčkových seriálů, který se fakt povedl. Alan musí ještě trochu zapracovat na obličejové mimice, tady přece jen působil trochu prkenně, ale on si to vynahradil svými bojovnými akcemi. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Devadesátkově nekomplikovaný děj a moderními trendy ovlivněná akce doplněná o silné a zajímavé postavy. Stejně jako hlavní hrdina, i seriál klame tělem. Příběh kombinuje vztahovku, politický thriller a klasickou kriminálku, ale dává mu zvláštní odlehčený nádech, takže i když se v seriálu odehrávaly téměř brutální scény, působily téměř poklidně. U jiných věcí bych to bral jako nevýhodu, jenže tady to byl z nějakého důvodu klad. Jestli tohle nedostane druhou sérii, tak v Amazonu někdo nepřemýšlí. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Když vidlákov v americké Gruzii navštíví milovník hudby zvící kvalitně vykrmeného bizona, místní ortoped a patolog zapíší mnoho přesčasových hodin a domorodci mohou z fleku odhlasovat vyškrtnutí první slabiky z názvu osady, neboť onen vytáhlý cizinec rozpoutá v jejich ulicích plnotučná Jatka. Rýčr 2.0 byl z krpatého skutra konečně řádně knižně apgrejdován, mirkodušínovský je tak akorát, aby to nesralo, fyzioterapie v jeho podání vypadá obstojně, symbióza s tvídovým chlapíkem z Harvardu tomu všemu dodává vyvážený badymůví šmrnc a vůbec to celé slušně odsýpá a baví. Ergo příjemné seriálové překvapení, u něhož rozhodně nepohrdnu nášupem. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (26)

  • Batoh, který je na začátku epizody položený v kuchyni na baru, mění svou polohu. (Duoscop)
  • Během jízdy autem je zmíněno 11. záři. V ten den se odehrál teroristický útok, při kterém se zřítily věže Světového obchodního centra v New Yorku. (Duoscop)
  • Ve scéně, kdy Saropian (Joris Jarsky) telefonicky informuje Langstona (Robert Patrick), že se Neagley a Reacher ubytovali v hotelu pod falešnými jmény jako Sarah Connor a Starlin Castro, řekně Langston, že Starlin Castro hrál za New York Yankees asi před šesti nebo sedmi lety, ale na Saropianovu otázku, kdo je Sarah Connor, Langston odpoví ve volném překladu, že ho to nezajímá. A právě představitel Langstona, Robert Patrick, hrál ve filmu Terminátor 2: Den zúčtování (1991) záporného terminátora T-1000, který měl za úkol Sarah Connor a jejího syna Johna zabít. (Koldyn)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama