Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film začal hneď z ostra.Dvaja policajti prídu do domu,tam nájdu holku bez očí,v zápatí jeden z policajtov je zabití a druhému útočník presekol ruku a vraha zastrelil.Po nejakej dobe ten policajt aj z partiou vaznou vstupujú do hotela,aby ho upratali.Ale veľmi skoro zisťujú že tam niesu náhodou a niekto ich začne likvidovat.A už je jasné že to má spojitost s policajtom.Paradne prostredie stáreho hotelu,dáva tomuto filmu hutnú atmosféru,lebo neviete kde sa vrah objaví a odkiaľ ich sleduje.A tá scéna kde padala dole a padla na hlavu a pustili sa donej psi bola ukážková,najlepšia s celého filmu.A na konci jak sa doňho pustili a bili ho zo všetkých strán,to ma aj pobavilo,lebo to vyzeralo ako v Charlieho anjeloch.Parádny slasher ktorý poteší každého hororového nadšenca,či po krvavej stránke ale aj čo sa týka hereckého obsadenia. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kedy bolo, vtedy bolo, boli raz 80. roky. A v tých rokoch prekvital žáner, slasher zvaný. Ako roky plynuli, kúzlo opadávalo a na celé to žánrové kráľovstvo padla hmla zatratenia. Až neskôr, prišiel princ ( W.CRAVEN ) a kráľovstvo zachránil od nekonečnej chudoby. Slasher ako žáner, sa niekoľko krát zmietal sem a tam, ale stále vedel povstať. SEE NO EVIL je takým nejakým dôstojným zástupcom tohoto smeru a ponúka presne to pravé orechové. Aj keď to nerobí až tak dobre. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Neviditelné zlo“ je v podstatě průměrnou vyvražďovačkou, ale líbí se mi, jak jsou zde pojaty triky, které jsou prostě výborné. Alespoň za to si zaslouží trochu si lepší hodnocení, než jen průměrné. Navíc zde dostanete přesně to, co od slasheru očekáváte. Spousta zabíjení, celkem dobrý zabiják, alespoň rámcový příběh a napětí, které zde rozhodně nechybí. Některé scény jsou přitažené za vlasy, ale to se dá kousnout. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Zručně vyfrézovaný slasher ve špinavých kulisách starého hotelu. Prostředí temných chodeb a zákoutí poskytuje ideální podmínky pro pořádnou naháněnou a rozhodně si s tím autoři dali velkou práci, což dotvářelo už tak ponurou atmosféru. Zabiják je mohutný psychopat, jehož zálibou je vydloubávání očí, lámání kostí o zeď mu také není cizí a zdejší škodnou loví převážně hákem připevněným na řetězu. Pro své oběti tak připraví několik bolestivých zabití a pro diváka super zábavnou vyvražďovačku. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

co se mi na filmu líbilo?? začátečných 10 minut.. seznámení s delikventy.. tetování té dívky.. vlasy té druhé dívky.. gelové nehty Jacoba.. zvonečky.. a SPOILER Jacobovo skonání.. hlavně ten jeho let z okna.. KONEC SPOILERU takto jsem se hodně dlouho nezasmála.. máma, která šla zrovna kolem jen nakoukla a s údivem se mě zeptala: "Neříkala jsi, že jdeš koukat na horor??" -- co se mi na filmu nelíbilo?? ten zbytek :-D ale hlavně ta scéna se psi.. to si mohli scénáristi odpustit ;) ale kupodivu se dá na tento film koukat.. nejsympatičtější je ta délka.. 81 minut se dá přežít :) P.S. monolog přesně všechno vystihl :) ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Všechny scény v autobusu byly točeny se zeleným plátnem. (Polgedney)

Reklama

Reklama