Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (538)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Nějaký čas po prvním díle, se mají přeživší (Cindy, Ray, Shorty, Brenda), doplněni o několik přátel zúčastnit semináře na výzkum poruch spánku. Ten spočívá v tom, že se celá banda na celý víkend odebéře do strašidelného domu (což samozřejmě netuší) a budou spolu spát ... ehm .. a budou spát. Ale profesor Oldman má s nimi jiné plány. Za pomoci svého kolegy Dwighta se pokouší duchy v domě probudit k životu, a nebohé děti jim předhodit ... Po úspěchu Scary Movie 1 na sebe pokračování nedalo dlouho čekat. K parodii si tentokráte vybralo jiný druh filmů, a co se týče humoru, tak radikálně přitvrdilo. Bohužel i co se týče fekálního humoru, což dokáže hnedka první pětiminutovka (ve které se mihne James Woods). Jinak jde o parodii na všechno možné, ale nic jiného ani od série Scary Movie nečekáme, že... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Oproti jednotke paroduje Scary Movie 2 slabšie filmy a teda má aj slabšie vtipy - ale niektoré scény vyvolajú salvy smiechu. Film sa však niektorým ľuďom jednoducho nebude páčiť a znechutene film vypnú po prvých 5 minútach. Mne osobne vadí Anna Faris, neberiem ju ako komediálnu herečku, dokonca ju neberiem ani ako herečku samotnú. Bratia Wayansoví to aspoň trocha zachraňujú a ja to zaraďujem medzi priemer. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Sem - tam sa objaví nejaký ten nápad, alebo náznak nápadu, inak ale tvorcovia dobre vedia, na akú cieľovú a intelektuálnu skupinu cielia. Ja som mimochodom púšťal film na strednej umeleckej škole na žiadosť študentov. Len mi potom úplne nejde do hlavy, kto uvidí Hanibala a zároveň aj Scary Movie 2, aby pochopil fór s hlavou. Tým určite nechcem povedať, že potom sa na tomto fóre niekto aj pobaví. Sériu našťastie prevzali schopnejší tvorcovia a dostala sa tak aspoň (na dve časti) na solídny priemer. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

No přiznávám, že tohle bylo hodně nechutné už i na mě, ale zábavu to i tak rozhodně nepřekazilo. Už začátek Vymítač ďábla mě pobavil a na vtipy typu "Tady má někdo krámy" se snad nikdo zlobit nemůže... :D Ale nevidím moc vysoké hodnocení no... Jasně, každému se to líbit nemůže, ale vážně si myslíte, že je to tak špatné, že si to zaslouží i odpady? Vážně si myslíte, že nic horšího už nemůže být? No, každý máme jiný smysl pro humor a mě dávat nižší hodnocení prostě ani nehne. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

nostalgické 1* Scary Movie se drží v kvalitně vyjetých kolejích amerických parodií a naštěstí moc nesklouzává k extremním úchylnostem a trapnostem, kterých se v tomto žánru objevuje čím dál víc. Tím mám na mysli minimálně druhý díl, který jsem taky viděl a tím mi jasné znamení, že na další díly se dívat nemusím. Možná je to i tím, že filmy, které paroduje jsem víceméně znal, což u dalšího už tolik neplatilo, protože jsem horory přestal sledovat. Přesto jedničku docela doporučuji a jednou se k ní určitě zase vrátím. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Galerie (36)

Zajímavosti (32)

  • V scéne, kde si tvorcovia robia srandu z Charlieho anjelov (2000), stoja slečny pred striekajúcou fontánou, ktorá je však v nasledujúcom zábere fuč. (peiton)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 45 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama