Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (538)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Scary Movie 2 (2001) aneb 2x více nechutností a 2x méně vtipu. Tenhle film už začíná býti pěkně smrdutým hovínkem. Připadal někomu zvracející kněz vtipnej?? Mně ne. Odporná splaška těch nejhorších "vtipů" vycucaných z prstu toho odporného kuchaře ze zámku! Parodie hodná zatracení, bez vkusu, jen nashromáždění nechutností všeho druhu a to nikdy film vtipným neudělá. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Pár (doslova) zdařilých buranských gagů zde je a vzhledem ke krátkosti stopáže to překvapivě je celkem k vydržení... Místy. A to je také jediný důvod proč tak vysoké hodnocení, jelikož ač tvůrci evidentně v žánru mají nakoukáno, tak postrádají smysl pro humor. Zda to je či není u parodie podstatné si přeberte již sami... ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Jednička byla prostě první a ve trojce a ve čtyřce je zase Leslie Nielsen. Tím chci říct, že druhé Scary Movie nemělo moc šťastné vyhlídky. Filmy, které jsou zde parodovány jsou sice hororové klasiky, ale nějak se to chvílemi tvůrcům vymykalo z ruky. Neříkám, že jsem se párkrát nezasmál, ale prostě to nebylo to pravé ořechové. Zkrátka hodně průměrná a místy až podprůměrná parodie, ale viděl jsem i mnohem horší. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

nostalgické 1* Scary Movie se drží v kvalitně vyjetých kolejích amerických parodií a naštěstí moc nesklouzává k extremním úchylnostem a trapnostem, kterých se v tomto žánru objevuje čím dál víc. Tím mám na mysli minimálně druhý díl, který jsem taky viděl a tím mi jasné znamení, že na další díly se dívat nemusím. Možná je to i tím, že filmy, které paroduje jsem víceméně znal, což u dalšího už tolik neplatilo, protože jsem horory přestal sledovat. Přesto jedničku docela doporučuji a jednou se k ní určitě zase vrátím. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Parodie teda fakt nemusím, tohle jsem viděl celé tehdy když jsem chodil ještě do školy. Puštěno ve třídě. A já jsem se divil jak se tohle může někomi líbit. Nikomu to neberu. Je to parodie, žánr, který fakt nemusím. Ale zde jsem nenašel nic co by mě zaujalo. A co měl znamenta příšerný začátek filmu ? Jak tam na sebe blily ? To bylo fakt odporný ! :D Fakt typický důkaz demence. Ale co, at se to ostatním líbím, za mě hodnotím na 0% = odpad! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (32)

  • Ve scéně, kdy správce domu (Chris Elliott) podává krocana, je možné všimnout si, že na talíři je i zelenina. Když však vzápětí talíř pokládá, zelenina na něm již není. (DivX)
  • Exteriéry zámku byly natáčeny na stejném místě jako pro film Šílený (1991) nebo pro televizní seriál Batman (od r. 1966). (Stocki)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama