Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (538)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Ač jednička také není žádný klenot a mnoho vtipů zasahovalo do hranice hodně trapných, přesto převládaly ty povedené. Tady jsme za hranicí té nejhorší nechutné trapárny po celou dobu filmu a mimo ni se dostaneme asi dvakrát a to jen na okamžik a ani né moc daleko, jen co dobrý vtip vystrčí prstíček, už ho malomocný sluha svým pahýlem stáhne zpět do vod hnisu, výkalů a slin. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Scary Movie 2 je rozhodně podprůměrný film, ale tak zase i průměrná parodie. Je zde pár povedených scén a vtípků ale né zas tak moc. Parodovat dobře filmy se daří méně jako v prvním dílu ale budiž. Wayansové dělají, co můžou, ale sami to neutáhnou. Ve filmu je i pár trapných chvil, ale zase několik excelentních jako třeba úvodní scéna, která paroduje vymítače ďábla anebo scénky s poltergeistem. Suma sumárum nám vyjdou z téhle vulgární parodie 2 hvězdičky. PS: Změna prostředí neprospěla. PSS: Výborný herecký výkon podal David Cross jako vozíčkář Dwight. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jeste vetsi uchylarna nez prvni dil. Z prvniho dilu se vratil jen nekdo, nastesti ty zasadnejsi postavy zustaly, plus v mini rolicce pribil genialni James Woods. Jinak film je zas paradni parodie reklam, filmu a znamejch scen, obohacena o nejaky ty nechutnosti a pekelne dementni postavy. Necekejte ani sekundu neceho inteligentniho, proste naprosto idiotskou a skvelou parodii a budete se skvele bavit jako ja a to uz sem na to cumel asi po paty. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Dvojka si bere na paškál kousky o strašidelných domech, nadpřirozených silách a všemožných posedlostech. Takže v případě Vymítače ďábla, Hannibala, Poltergeist, Osvícení, Pod povrchem nebo Muže bez stínu (plus nějaké akční jednohubky typu Charlieho andílci) nezůstane kámen na kameni. Zatímco jednička si místy ještě pomáhala „skutečným“ vtipem, dvojka je plná pšoukání, močení a zvracení. Většina momentů se tak naneštěstí bortí pod rukama. Vědátor Tim Curry nažene bandu mladých otrapů do strašidelného domu, kde si všichni hrají na nějaký děj. A divák se možná párkrát ušklíbne. Ale vesměs je to křeč. A to tehdy málokdo věděl, že nás tahle série bude otravovat ještě hodně dlouho. ()

Petrson17 

všechny recenze uživatele

Dobrá dobrá, už jsem si vyslechl a přečetl hodně kritik. Je to zřejmě zvláštní a asi vybočuji z davu, ale Scary movie 2 mám moc rád, směju se od začátku do konce, pro mne jednoznačně oddechová záležitost. Uznávám, že konec byl dost slabý a nudnější, ale jinak jsem se náramně bavil. Top parodie .. 65 % ()

Galerie (36)

Zajímavosti (31)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama