Reklama

Reklama

Oscar 2023

(pořad)
  • USA The Oscars (více)
Publicistický
USA, 2023, 180 min (Alternativní 90 min)

Obsahy(1)

Přímý přenos slavnostního předávání prestižních filmových ocenění. Hvězdný večer 95. ročníku udílení cen Americké filmové akademie Oscar se uskuteční v Dolby Theatre v americkém Los Angeles. Mezi nominacemi v hlavních kategoriích jsou pro letošní ročník skloňovány na příklad snímky Všechno, všude, najednou, Na západní frontě klid, Tár nebo Velryba. Jména vítězů odhalíme společně během přenosu, kterým diváky ČT opět provedou filmoví publicisté Šárka Gmiterková a Pavel Sladký, společně s tlumočnicí Helenou Koutnou. (Česká televize)

(více)

Galerie (698)

Související novinky

The Last of Us překonalo sledovanost Rodu draka

The Last of Us překonalo sledovanost Rodu draka

14.03.2023

Stanice HBO zveřejnila čísla sledovanosti seriálu The Last of Us a po týdnech stoupajících ratingů je to nyní oficiální: seriálová adaptace uctívané hry předčila dokonce i největší hit HBO od konce… (více)

95. Ceny Akademie ovládlo Všechno, všude, najednou

95. Ceny Akademie ovládlo Všechno, všude, najednou

13.03.2023

V noci z 12. na 13. března proběhl v losangeleském Dolby Theatre slavnostní ceremoniál 95. ročníku předávání prestižních Oscarů, tedy cen americké Akademie filmového umění a věd (AMPAS). Opulentním… (více)

95. Ceny Akademie - nominace

95. Ceny Akademie - nominace

24.01.2023

V úterý 24. ledna proběhlo vyhlášení kompletních nominací pro 95. ročník předávání cen americké Akademie filmového umění a věd (AMPAS), během něhož herci Allison Williams a Riz Ahmed oznámili, jaké… (více)

Jimmy Kimmel bude zachraňovat Oscary

Jimmy Kimmel bude zachraňovat Oscary

07.11.2022

Podoba oscarového ceremoniálu se po několika velmi hrbolatých ročnících vrací aspoň trochu k normálu, nebo se to tak v tuto chvíli alespoň zdá. Po čtyřech letech, kdy se předávání světově… (více)

Reklama

Reklama