Reklama

Reklama

Wonderfalls

(seriál)
Kanada / USA, 2004, 9 h 6 min (Minutáž: 42 min)

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Caroline Dhavernas, Katie Finneran, Tyron Leitso, William Sadler, Diana Scarwid, Lee Pace, Tracie Thoms, Jewel Staite, Adam Scott, Neil Grayston (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Jaye Tyler (Caroline Dhavernas) je profesionální flákačka. Má sice vysokoškolský diplom z filozofie, ale přesto prodává ve Wonderfalls, což je obchod se suvenýry u Niagarských vodopádů. Bydlí v přívěsu (hlavně proto, aby se mohla vyhnout rodině) a většinou si od ostatních lidí drží odstup. To se ale jednou provždy změní, když na ni začnou mluvit hračky (resp. všechny věci, které mají tvář a to včetně výšivky na zástěře) - tohle totiž opravdu dokáže zkomplikovat život... (Angua)

(více)

Recenze uživatele deepspace101 k tomuto seriálu (1)

Wonderfalls (2004) 

Já to nechápu. Nechápu, že masy televizních diváků dávají přednost sledování padesáté řady Kriminálky kdejaký zapadákov před svěžím, originálním stylem Bryana Fullera. Poupravím si populární frázi: Kašlu na Firefly, ale nenávidím FOX za zrušení spousty jiných seriálů. Seriál Wonderfalls nese všechny Fullerovy poznávací znaky, je tak úžasně milý a cynický a... No tak počkat, moment... Milý a cynický? Co je to sakra za nesmysl? Copak může někoho bavit koukat se na holku, která kolem sebe šíří pozitivní náladu asi jako pohlednice z Ruska, o lidi kolem sebe se zajímá jenom proto, aby nemusela celou noc poslouchat o flaškách piva na stěně, a pokud ji někdo náhodou podezřívá z dobrých úmyslů, pokládá to málem za urážku? Takhle má vypadat feel-good seriál? Úvodní písnička je natolik vlezlá a chytlavá, že jsem byla přinucena si ji po dvou dnech najít na YouTube! A co Tyron Leitso, jehož obličej se při pohledu na Jaye dokáže rozzářit jako tisíc ohňostrojů? Připadá vám normální, aby někdo vypadal tak extrémně sympaticky? Copak se na Wonderfalls vážně může dívat někdo při smyslech? A víte co? Whatever! ()

Reklama

Reklama