Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Mason Storm (Steven Seagal) odhalil spojení vysoce postavených politiků s mafií. Protože se nechtěl nechat zastavit v boji proti korupci, zločinci připravili krutou pomstu - skupina vrahů přepadla jeho rodinu a Masonova manželka je zastřelena. Také agenta považují za mrtvého. Mason Storm však žije. Bude trvat velmi dlouho, než se pustí do hledání vrahů. Potom už jej však nic nezastaví. Detektiv Mason Storm pořídí usvědčující videozáznam schůzky neznámého poslance se zločineckým podsvětím, na níž se domlouvá vražda senátora Campbella, po jehož křesle poslanec touží. Zločinci však Storma odhalí, a aby získali videokazetu, vyvraždí celou Stormovu rodinu. Nevšimnou si však, že syn stačil uprchnout. Vážně zraněný Storm, oficiálně prohlášený za mrtvého, upadne do kómatu. Zatímco zkorumpovaný kapitán Huiland se pokusí Stormovu památku pošpinit, jeho kolega a přítel O´Malley zachrání usvědčující videozáznam a zajistí, aby byl Storm inkognito převezen do bezpečí, kde by se případně mohl uzdravit. Storm se po sedmi letech probere z kómatu. Mafiáni se to ale dozvědí a ihned se ho pokoušejí zabít. Storma zachrání zdravotní sestra Andy Stewartová, která ho ukryje. Detektiv se postupně uzdravuje a fyzicky i psychicky se připravuje k odplatě a odhalení spiknutí. Andy a Storm se do sebe brzy zamilují. Zločinci však stahují smyčku kolem Storma a likvidují všechny, kteří překážejí. Storm naváže kontakt s O´Malleym a posílen zjištěním, že jeho syn přežil, začíná tvrdě usilovat o naplnění spravedlnosti. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (286)

Pecival 

všechny recenze uživatele

Chabou akci nahrazuje i na podobný žánr neobvykle velké množství nablbých dialogů (chlap s pistolí honí kluka a řve "poď sem ty spratku" - kluk ječí néee néee - a chlap na to "a proč néee) a taky obsahuje hutný hlášky (di do pr.... a umři ). Jinak seagal vypada drsně a nepřátele likviduje skoro pohledem. A tak to ma být :) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Stále si s tebou budu povídat. Dneska, zítra i pozítří. A kromě toho ho máš tak velkýho. Prosím tě, probuď se." Vždycky jsem se považoval za kance, kterej občas dokáže přinutit i nádhernou holku, aby si odplivla jeho směrem, ale při setkání s Masonem Stormem jsem ztratil sebevědomí. Chlap, kterej je sedm let v kómatu, dokáže sbalit krásnou sestřičku, i když se ani nepohne, nepromluví a nepodívá se jí do očí. To je borec. A to nemluvím o soupeřích, kteří si po setkáním s ním stěžujou na zauzlovanou páteř a odcházejí si kopat hrob. Tohle mě prostě baví, i když je to béčkovej námět a céčkový zpracování. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +Seagal ve formě, silná hudební složka, příběh, záporáci, -jednotlivé souboje mohli být ještě brutálnější/// V pořadí třetí segalovka patří skutečně k tomu lepšímu. Ba co víc tady se jedná o hodně dobrý film i v porovnání s konkurencí. Storm si žije relativně poklidný život u policie a doma na něj vždy čeká pěkná manželka se synem. Teď všichni víme co bude následovat. Ovšem tady je drobná změna. Storm smrti své rodiny nezabrání, jenže sám je postřelen a na sedm jet poslán do kómatu. Osobně ta část kdy nabyl vědomí, dostává se tréninkem do formy a připravuje se na odplatu je velice emotivní. A emocemi oplývají i některé další scény. Což je u film jedině dobře, navíc cítíte stejně jako hlavní hrdina touhu se pomstít, což je výborné. Taková hláška která potěší. Storma a jeho známou přepadnou u ní doma, celí barák rozstřílí. Přesto se oběma podaří uprchnout autem a v tom ta známá prohlásí „Jéžiš zapomněla jsem zamknut dveře“ Ve filmu to zní vtipně. Boby SixKiller jako záporák určitě potěší. Celkově výborný snímek a ve výsledku jsem naladěn i na další segalovky, sem s nimi./// Celkem 76%/// ()

Seag 

všechny recenze uživatele

Ked som začal pozerať tento film tak som sa triasol ako huspenina. Seagalo uz bol vtedy môj oblubeny herec ale nevedel som, čo od tohto filmu môžem očakávať. Zrazu pobežal nadpis Hard to kill a naskočila dynamická hudba ktorá hovorila za všetko. Bitky sú rýchle presne v seagalovskom štýle. Zlomených rúk tam je neurekom, a je to asi jediný film kde sa seagal vizliekol do polo naha. Kelly LeBrock je ešte v tých rokoch očarujúca a celkom jej to zo seagalom sekne. Najlepší je záporák ktorý oddelá jeho žen a seagal mu potom krk prepichne s tágom. A na to povie "Za mou ženu, jdi do prdele a umri". Proste najdynamickejší, najromantickejší seagal akého som kedy videl. Dať pod 4* je obrovský hriech. A na to, se múžete spolehnout. :))))))))))))))))))))))))))) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Včera jsem se v komentáři k novýmu (a děsnýmu) Rambovi otřel o Seagala, no a při tý příležitosti jsem se rozhodl znova zkouknout pár jeho starejch fláků. A začal jsem tímhle. No co k němu dodat - Mistr po sedmiletým kómatu chvíli na to jezdí na nemocniční posteli výtahem sem a tam, pak si nechá v čínský čtvrti obstarat akupunkturní jehly, prošpikovanej medituje před sochou Vznešenýho a nedlouho poté už zase skáče přes kaluže a masakruje nepřátele. Seagalovy hlášky, Seagalovy grimasy, Seagalův gel ve vlasech, Seagalovo lámání rukou a nohou. Seagalovky jsou prostě specifickej žánr, člověk u nich může řvát smíchy i vzteky, Seagala nesnášet, obdivovat ho, nebo se mu smát. Já osobně si jeho filmy většinou perverzně užívám (jejich nechtěná zábavnost je na vysokým stupni), ale taky u nich občas trpím jako zvíře. Tentokrát je scénář přece jenom o něco slabší, těžkopádný, kostrbatý, nepříliš epický. Seagalovo ego už tu dosahuje galaktických rozměrů, takže některý scény působí až parodicky, což je ovšem u jeho filmů hodně častej jev. Na druhou stranu Stevenovi asistuje moc pěkná zrzka (jedna z jeho někdejších žen, se kterou má tři děti). Každopádně vám ale nehrozí to, co u novýho Ramba - tedy otrávená nuda. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (10)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo na rôznych miestach v Los Angeles, vrátane Čínskej štvrte. (Real Tom Hardy)
  • Herečka Kelly LeBrock ztvárňující ve filmu Seagalovu zachránkyni, do které se herec zamiluje, byla v reálném životě jeho manželka. (korbitch22)

Reklama

Reklama