Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Orgasmus mají úspěšně za sebou, ale Inken (Diana Amft), Lucy (Jasmin Gerat) a Lena (Karoline Herfurth) přesto zažívají těžké časy. Rodiče jim dělají typicky rodičovské problémy a výše kapesného zdaleka neodpovídá železné disciplíně při kontrole pozdních příchodů. Nezbývá než se postavit na vlastní nohy, což se v případě studentek snadno naplánuje, ale špatně realizuje. Kde sehnat peníze na slušné bydlení?

Všechny tři kamarádky dostaly do vínku krásný vzhled a odvahu, a tak potřebují jenom najít ty správné oběti s velkými byty. Zdá se však, že hvězdy jim tentokrát nejsou nakloněny. Lucy a Lena se zamilují do kluků, kteří nejsou těmi, za které se vydávají. A Inken hraje dominu submisivnímu sousedovi, místo aby věnovala pozornost sympatickému mladíkovi, který ji miluje Tři nerozlučné kamarádky se řítí sledem komických peripetií s mladistvým půvabem a neodolatelným šarmem.

Pokračování populární komedie Holky to chtěj taky, kterou v České republice vidělo bezmála 230 tisíc diváků, znovu nabízí divákům neodolatelný mix komediální zápletky, dívčího půvabu a přiměřené erotiky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (135)

Mire 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračovanie Mädchen, mädchen mi narozdiel od ostatných, pripadá o niečo lepšie ako jednotka - o celú hviezdičku. Zatiaľ čo predchodca bol akousi veľmi chabou variáciou na American Pie, dvojka sa toho zbavila a ide na to inou cestou. Vynechanie klasickej sexuálnej tématiky týchto filmov, zlepšenie obrazu a kamerovej práce, konečne poriadne ozvučenie (alebo aspoň nejaké), mejdan ktorý sa tam konal síce nebol ako ten ktorý poznáme z amerických filmov, ale aspoň nebol taký skapatý ako v jednotke, scenár síce veľmi naivný, ale rozhodne lepší. Karoline Herfurth medzitým vyrástla a páčila sa miu tu o niečo viac ako v jednotke :) ,náhrada za ich tretiu kamarátku takisto solídna. Zábavy tu síce veľa nie je (opäť mi to nepripadá ako veľmi ako komédia), ale trápnych scén je o niečo menej. No, to popíjanie pri slove "veličenstvo" mi prišlo trochu absudrdné, po toľkých pohárikoch by som skončil prinajmenšom s otravou alkoholom v sanitke a nie s "pohodlným" vyzvracaním do záchoda :) Takže verdikt? Síce opäť film viacmenej na jedno pozretie, ale v tomto prípade sa zadarilo trochu lepšie. Dal by som tak 5,5 - 6/10, čo je v preklade tri hviezdy, aj keď 2,5* by to vystihovalo lepšie :) Ešte som zvedavý do tretice na chlapcov ktorí to chcú tiež, kde sa blysne opäť Diana Amft. EDIT 3.8.2012: mením hodnotenie na 2*. ()

bohhous22 odpad!

všechny recenze uživatele

Bez servítek a bez prosíků za odpuštění,každej,kdo narve minimálně hvězdu něčěmu,co má formu a obsah jako ichliebescheizedich tohoto kalibru,zaregistrujte se taky na všechny fora největších kokotů a kund na světě a tam si o těchhle sračkách básněte,jak dlouho jen chcete,vy ubožáci!!!!KevSpa,Houdini,Tom Hardy!!!Nikdy jsem se nechtěl projevit jako buranskej blb s vybraným slovníkem,ale tyhle čuráčci bez kůžiček,meziplanetární wi-fi kundátorský nuly,co si hrajou na velký kritiky filmu nedají jinak!!!Budu ostře hodnoti nejen fim,ale i ty uživatelský buzny,co nerozumí ani dvanácterníku omotanýmu kolem krku!!!Navíc určitě ani nepřečtou dvanácterník bez pomoci!!!LEAVE THIS SITE OR DEAD?YOU BASTARDS!!! ()

MiD 

všechny recenze uživatele

Slabší než první díl, dějově naprosto nudné, až na pár scének, kde jsem se s násilím pousmál. V prvním dílu se hledělo na orgasmus, tady se hledí na znudění diváka... ()

Almando odpad!

všechny recenze uživatele

Mám strašnou aversi vůči těmhle německým teenagerským komediím. To už stokrát radši nějakou americkou blbost, než tyhle německé zhovadilosti...! ()

Shley 

všechny recenze uživatele

Film stejnou úroveň jako první díl, tedy naprosto hroznou. Je to nudné, ujeté a stejně chytré jako pravá blondýnka. Hrůza ()

Modeus 

všechny recenze uživatele

Nudné navázání na nic, nebýt šukézních hlavních představitelek a inspirativní bondage šel bych hned na pivo. ()

bigboss_ 

všechny recenze uživatele

Toto pre mňa trest! Trápne, neoriginálne, popri komédií to ani len nešlo!!! Dej smiešne predvídateľný, ani štipka humoru, ta jedna hviezdička je akurát za ten herecké výkony. Inak Odpad... ()

zigy 

všechny recenze uživatele

Slabé, slabé....nehezké herečky, absence vtipu....ale není to dementní, tak alespoň jedna hvězda. ()

Ladisec 

všechny recenze uživatele

Jednička se ještě dala omluvit jako snaha němců udělat svůj ,,prcičkovský'' film pro mladé, ale je mi záhadou, proč se natočilo tahle debilita. No aspon že se dalo koukat na ty holky a Diana Amft je pěknej kus ženský, kvůli který to stojí za zhlédnutí, ale to je sakra málo na úspěch filmu. ()

Špinič odpad!

všechny recenze uživatele

Nezasmial som sa ani raz, nebol som schopný dopozerať to do konca, jeden z najhorších filmov aké som kedy videl. ()

Pavlo 

všechny recenze uživatele

Odvar odvaru, ktorý je oveľa viac prevarený než jeho prvý diel. V tomto sa úplne potvrdilo, že jednotka bola náhoda a že stupídnejší vymyslený film ako tento snáď mohol nakrútiť len pravý Američan alebo perverzný Nemec. Tie ženské sú tak stupídne, až to prestáva byť zábava a začína pravé mučenie. Pfuuj... ()

Reklama

Reklama