Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fester Addams už je dlouhou dobu nezvěstný. Jeho bratr, patriarcha rodiny Gomez Addams, se cítí za jeho zmizení odpovědný a lituje desítek let, které strávil bez něj. Každý rok v den výročí Festerova zmizení pořádá Addamsova rodina seanci a prosí o jeho návrat. Po pětadvaceti letech se konečně dočkají odpovědi. Muž odpovídající Festerově popisu zaklepe na dveře jejich sídla, s pochybnou psychiatričkou jménem dr. Greta Pinder-Schlossová a rodinným právníkem Tullym Alfordem po boku. Podle nich se Fester ztratil v bermudském trojúhelníku a nyní trpí amnézií. Je tenhle člověk skutečně Fester? (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (436)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Láska na první pohled, která se mi nikdy neomrzí - hodně ujetá černá komedie o hodně bizarní a makabrózní rodince. Být dítě, moc bych chtěl být jejím členem, vyprostit se z té svírající, dusivé a šedivé všednosti a normálnosti... Anjelica Huston, Raúl Juliá a nezletilá Christina Ricci jsou zlatý trojůhelník ze vší té spousty více nebo méně praštěných a fantaskních postav. Hlavně Wednesday (Ricci) - její výraz je rozkošný a její scénky i hlášky jsou naprosto úžasné, všechny. Už jen kvůli ní a kvůli její geniální postavičce smrtelně vážné a nekrofilní holčičky, bych musel dát bez zaváhání plný počet. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Tohle fakt můžu. Na americkou rodinnou komedii je tu spousta dobrejch fórů, většina černých jak odstín vlasů Anjelicy Huston. Nejlepší role Christiny Ricci ("jsou ty sušenky z pravých mladistvích skautek?"). Některý scény jsou prostě perly (párty, dětská besídka, Věc, stráček Nicknack nebo tak nějak). A po celou dobu člověka nepřepadně ani jednou pocit trapnosti, který u současných komedií místy tolik přebývá. Barry Sonnenfeld jako debutant uspěl na jedničku. Režie je svižná a chytrá. Pokud bych chtěl někoho nasrat, řekl bych že tenhle film si nemá so vyčítat s Burtonovými mástrpísi. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marc Shaiman: 1. Deck The Halls/Main Title ,2. Morning ,3. Seances And Swordfights ,4. Playmates - The Kipper Kids ,5. Family Plotz ,6. The Mooche ,7. Evening ,8. A Party...For Me? ,9. Mamushka - Raul Julia/Christopher Lloyd ,10. Thing Gets Work ,11. Fester Exposed ,12. Teh Rescue ,13. Finale ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Perfektné spracovanie starého kultového televízneho seriálu o bizarnej (či skôr morbidnej?) rodine. Filmová verzia sa výborne vydarila. Vznikla komédia v duchu pôvodného seriálu, ktorá je plná čierného humoru. S réžiou som tiež spokojný. Napríklad, keď sa tancuje mamuška, tak to je scéna ako bič. Hereckému obsadenie taktiež nemôžem nič vyčítať. Ba velice ma potešil Christopher Lloyd v úlohe strýka Festera. "Addams Family" ma dokáže dobre pobaviť. **** ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Čiernobiely seriál bol v slovenskom dabingu naozaj kultovou záležitosťou. Film mal obrovské šťastie na tvorcov, ktorí všetkému vdýchli neskutočne skvelo padnúci štýl a atmosféru. Ruka v ruke s tým ide výborný výber hercov. Christina Ricci, Anjelica Huston a predovšetkým Christopher Lloyd. Aby toho nebolo málo, tak na komédiu dostanete fajn zápletku. Štýlová rodinná zábava, ktorá má neobmedzenú dobu trvanlivosti. Komiksové stripy pretavené v jeden z TOP 5 komiksových filmov a zároveň aj člen komediálnej TOP 5. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (37)

  • Režisérským sítem producenta Scotta Rudina propadlo osmatřicet režisérů, než byl spokojen s Barrym Sonnenfeldem. Dalším problémem byl scénář, který Sonnenfeld nechal upravovat několik měsíců. Dramatik Paul Rudnick pak prováděl další změny i během natáčení. (Locksley)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 30 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Tim Burton se vrací k Addamsovým

Tim Burton se vrací k Addamsovým

18.02.2021

Režisér Tim Burton (Velká ryba, Alenka v říši divů) se upsal novému hranému seriálu o postavě Wednesday Addamsové z kultovní Addamsovy rodiny. Seriál vznikne na streamovací službě Netflix, bude mít… (více)

Reklama

Reklama