Reklama

Reklama

Austin Powers - Goldmember

  • Česko Austin Powers v Goldmemberu (více)
Trailer 1
USA, 2002, 94 min

Obsahy(1)

Neodolatelný lamač ženských srdcí Austin Powers (Mike Myers) se vrací už potřetí. Tentokrát však bude jeho poslání ještě těžší, než v předchozích dvou dílech. Doktor Evil si totiž pro své zákeřné světovládné plány našel silného společníka, arcilotra a ničeho se neštítícího gaunera Goldmembera. Jejich společná akce na sebe nenechá dlouho čekat. Podniknou cestu časem a unesou Austinova otce Nigela Powerse, jednoho z nejrafinovanějších špiónů, jakého měla kdy Anglie k dispozici. Austin neváhá ani minutu a vrhá se do roku 1975, aby společně s lovkyní gaunerů Foxy Kleopatrou (Beyoncé Knowles) osvobodil svého otce. A otázkou zůstává, zda se podaří i tentokrát supersvůdnému superšpiónovi nepadnout do sítí lásky a naopak chytit své protivníky do sítí zákona... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (270)

Derek 

všechny recenze uživatele

absolútne najhoršia, najtrapnejšia a najmenej vtipná časť z (inak celkom podarenej) trilógie. jediné čo stojí za zmienku je úvodná scéna:-).... z povodnej jednej hviezdicky upravujem na tri, lebo som to videl druhy krat a tentoraz v originale a zazitok bol o doooost lepsi. aj ked humor nebol prilis originalny a na vysokej urovni a v podstate to bol recyklat predchadzajucich casti tak som sa miestami az rehotal. co mi vsak vadilo bol vykon beyonce, ktora bola tak hrozna ze ma az rozculovala. ()

themic 

všechny recenze uživatele

Vtipná blbost, na kterou se stojí za to podívat jednou, pobavit se a pak si buď spravit chuť něčím pořádným kvalitním a nebo na to všechno zapomenout... Je tu docela dost vtipných scén, není to asi úplně humor, který pochopí každý..:) Mike Myers se do role praštěného, pošahaného agenta Austina Powerse hodí, protože nikoho jiného si pod tou rolí nedokážu představit... Goldmeber je asi nejlepší ze všech dílů..:) No, i když takhle dlouhý komentář bych psal nejraději k lepším filmům než je Austin Powers, ale třeba časem..:) Jednou se podívat a dost, proto dávám jednu hvězdičku... ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozím dílům to je už o něco horší kóma, jako kómedie. Často se tam opakují různé vtipy z dřívějška, akorát obměněné... a nechuťárny už nejsou tak nechutny nebo nejsou už tak vtipny nebo tam jsou jenom proto, aby byly nechutny, ale taky trapny. Taky je škoda a moje smůla, že některé věci českým dabingem zanikají (holandština, "přejdeme na angličtinu", Dr. Evilův rap, Zlatý úd), takže pro čecha to ztrácí pointu. Samotnej padouch Goldmember už taky není tak vychytanej a Mike Myers by konečně mohl používat pro záporáky jiny herce, než sebe. Jinak camea pro role do filmu podle Austina Powerse se povedly, chch, ale co se nepovedlo, tak Beyoncé, která mi tam vubec neseděla a nebyla vtipná, ta se prostě do komedií nehodí. A navíc ji vyměnili na Heather Graham, o které se v tomto díle Austin ani nezmíní... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Díl nehodný kvalit a potenciálu Austina Powerse... Začátek je výborný, dobře se to rozjede, ale poté se začnou nudným způsobem recyklovat vtipy z minulých dílů a již to není ono. Důkaz toho, že na dvou až třech povedených skečích nelze vystavět celý snímek. Bohužel ani tradičně charismatický Mike Myers to tentokrát nemá sebemenší šanci utáhnout. ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Filmy s Austinom Powersom mám v celku rád, hoci nemám ani poňatia prečo. Mike Myers je podľa mňa v role Powersa skvelý, ale film žiaľ nie je príliš zábavný. Sú scény, nad ktorými sa pousmejete, scény, počas ktorých vám príde nevoľno (Goldmemberova koža) a scény, počas ktorých vybuchnete smiechom, ale ani to nič nezachraňuje. Páčila sa mi tu najmä úvodná scéna so známymi hercami a inými celebritami (nepochopím, ako ich všetkých mohli nahovoriť na cameo v takomto filme), na tej som sa celkom pobavil. Inak slabé, opakovanie vtipov z predchádzajúcich častí, zabávanie sa na opakovaní týchto vtipov atď. Dávam 3x* ako som dal aj ostatným "Powersovkám", ale to len preto, že ich mám rád. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (9)

  • Ústřední melodii nazpívala Britney Spears. Písnička se jmenuje "Boys" a ve videoklipu, který se natáčel v Los Angeles, se objevuje i Mike Myers jako Austin. (HappySmile)
  • Společnost Metro-Goldwyn-Mayer Inc., která vlastní práva na celou sérii filmů o Jamesi Bondovi, podala žalobu na tento film. Nelíbilo se jim totiž, že Goldmember nápadně připomíná slavnou bondovku Goldfinger. Stejný problém měli už s názvem druhého dílu Austin Powers: Špion, který mě vojel. Tento titulek si spojovali s bondovkou Špion, který mě miloval. Ani s jednou ze svých žalob ale neuspěli. (HappySmile)

Reklama

Reklama