Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je skutečný masakr. Celej film jsem nahlas trpěla ať už kvůli absolutní demenci všech postav ve filmu, vyprcanýmu ději nebo tomu co se stalo s Leatherfacem. Když se objevil načančanej se šminkama v krásných šatech tak jsem to nevydržela a potupně vrhla. To jsem nevěděla že vrchol teprve přijde. Souboj o dálkovej ovladač mezi mužem a ženou asi zažil každej kdo má svou drahou polovičku. Souboj o dálkovej ovladač , kterej ovládá robotickou hnátu to už je jiný kafe. Ano opravdu se v tomto filmu porve Renééé a Matthew o ovladač ovládající jeho hnátu. Chápete to?? V Texaském masakru, kde je Leatherface transka jako hrom je vrcholovou scénou bitka o ovladač. Po filmu jsem se schoulila v koutě a hystericky brečela dokud po mně Alík nehodil čokoládu. PS : Varoval mě, že je to blbost...že já kráva nevěřila... ()

3 AM Code 

všechny recenze uživatele

Osamely zapadakov kdesi v Texasu, "rodinka" proti ktere jsou Adamsovi sporadana familie z predmesti a nekolik patricne naivnich teenageru... Nemam nejmensich pochyb ze celej stab hulil behem nataceni travu o 106 (nebo spis neco silnejsiho). Ne neni to horor a ne neni to ani parodie na horor. Co to je si skutecne nejsem jist a pochybuju ze to vedi tvurci. Trochu mi to pripomina Lynche a presto ze je to misty dost nuda, sem to ze zvedavosti dokoukal a misty se i smal. Nejprilehavejsi oznaceni by asi bylo 'umelecky' film (slovo 'umeni' berte v tomto pripade v tom nejsirsim moznem kontextu). ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Ojedinelý režisérsky pokus Kima Henkela, ktorý stál ako scenárista pri zrode pôvodného TCSM (1974). Je otázne, do akej miery to Henkel s týmto pokračovaním vlastne myslel vážne a či z jeho strany nešlo o určitú formu recesie a sebaparódie. Return of the Texas Chainsaw Massacre vyzerá zhruba do svojej polovice ako sľubný sequel, kvalitou zrovnateľný s hociktorým iným dielom voľnej série TCSM, potom však prídu okamihy kvíliaceho zženštilého Leatherfacea a ultradrsného psychopata Vilmera, majúceho sústavné problémy so svojou kyborgovskou nohou fungujúcou na diaľkové ovládanie a všetka vážnosť je tatam... Nemôžem však povedať, že by som sa na tomto štvrtom pokračovaní nepobavil a taktiež bolo celkom zaujímavé sledovať herecké začiatky sekáča McConaugheyho a už v mladom veku úžasne nesympatickej Zellwegerky... ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jestli si jsou někdy tvůrci vědomi, že prostě a jednoduše točí naprostou sra*ku. Že se prostě všichni sejdou takhle večer v hospodě a řeknou si:" Hele pánové, tohle je vyloženej odpad." Stále si říkám proč to někoho baví. Po tomhle fakt nechápu jak to mohla Zellweger a McConaughey dotáhnout v Hollywoodu takhle daleko. Jeden z nejhorších a nejnudnějších filmů co jsem viděl. ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Kim Henkel si měl vybrat, jestli chce natočit komedii nebo horor. Nepodařilo se mu totiž ani jedno. Na komedii je tenhle nepodařený remake či pokračovaní příliš nevtipný, na horor příliš srandovní, což není dobře, protože se divák těžko může rozhodnout, jestli se bude smát nebo bát, takže je zmaten a místo toho, aby sledoval film, neustále přemítá o tom, na co se vlastně dívá. O srovnávání s původním filmem z roku 1974 nemůže být ani řeči, není zde totiž co srovnat. Pokud si chcete užít kombinace komedie s hororem, sáhněte po předpánoprstenovských počinech Petera Jacksona (Bad Taste, Braindead). ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Barryho (Tyler Shea Cone) auto je Cadillac Sedan DeVille z roku 1981. (ČSFD)

Reklama

Reklama