Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

Knor 

všechny recenze uživatele

Dal jsem tomu šanci a nechtěl jsem věřit, že by to byl až takovej shit, no a ono je to fakt katastrofa :-) Naprosto debilní scénář, k tomu nulový napětí, nulová akce, žádná krev a Leatherface je tlustej uječenec. Jediní kdo se snažili byli Renée a Matthew, taky se jako jediný vyhrabali z týhle filmový žumpy do první ligy. Tohle prostě není ani horor ani komedie ani drámo, nic co by stálo za to. Je to jen vyprahlá ujetost, která jen nudí. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pozor, nie je "Masaker v Texase" ako "Texaský masaker motorovou pilou". Ten ktorý v roku 1974 natočil Tobe Hooper sa stal hixploitation horrorovou klasikou. Mne sa páčil aj remake Marcusa Nispela z roku 2003. No variácia na túto tému z roku 1994, ktorú režíroval akýsi Kim Henkel, nestojí ani za prd. Debilný scénar, nesympatické postavy, dvadsať päť ročná šereda Renée Zellwegerová, idiotské dialógy, žiadne napätie, žiadna atmofséra, minimum krvi, zmätená chaotická réžia. Všetko špatne. Totálny nepodarok. * ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Další verze Texaského masakru ,ale poněkud prazvláštní. Někdy je to spíš do komedie. Nelogické chování postav je až moc vidět. Místy se z toho stává fraška když si zbylá dívka vezme slovo a všechny tam seřve a docela to ,má úspěch . Hraní si s ovládáním jakési protézy na noze je velice divné. Do toho muži v černém. No slabší horor. ()

imf odpad!

všechny recenze uživatele

O můj bože... Matthew McConaughey svádí souboj o vlastní nohu s Renée Zellweger pomocí dálkových ovladačů na televizi, tomu přihlíží ženská verze Leatherface a rodinka, která je soudě podle vzhledu už pěkných pár let po smrti. Asi to mělo být děsivé, ale já jsem nemohl poručit tělu, aby se přestalo zmítat v křečích smíchu. A to k tomu ještě existuje director´s cut? To už je gag na druhou. ;) Doporučeno jen na skupinové orgie fanoušků nejhorších filmů všech dob. Scenárista by zasloužil rychlou kremaci... ()

lykan9 odpad!

všechny recenze uživatele

To jako vážně udělali z Leatherface transku. Kterýho vola mohlo něco takového napadnout. Všechny známé hororové série mají nějaký ten nepovedený díl, dokonce i velmi špatný, ale Kim Henkel dokázal udělat z této hororové klasiky něco totálně odporného a zároveň znevážil práci všech předchozích tvůrců. Za tenhle film bych Henkelovi přál, aby se dostal Leatherfaceovi na stůl. Věřím tomu, že Zellweger a McConaughey se nyní stydí, že se něčemu takovému propůjčili. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo převážně v noci v texaském městě Pflugerville a jeho přilehlém okolí. Dům kanibalů najdeme na adrese Cameron Road č. 16493. Scéna z maturitního plesu se natáčela v prostorách Pflugerville High School. (fiLLthe3DD)
  • Motorová pila ve filmu je McCulloch 10-10S. (Lajty)
  • Kinoverze snímku byla ochuzena zejména o násilné scény. Úpravami prošel i úvod. Také byla vystřižena scéna, ve které se Jenny (Renée Zellweger) doma připravuje na maturitní ples. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama