Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Začalo to v roku 1984, keď bol natočený prvý, pôvodný film "Policajná akadémia". O rok neskôr bol vyprodukovaný druhý diel "Policajná akadémia 2" (Prvé nasadenie) a o dva roky neskôr, v roku 1986, mal premiéru snímok "Policajná akadémia 3" (Znova vo výcviku). Prvé dva diely som ohodnotil troma hviezdičkami a toto tretie pokračovanie tiež ocením rovnako. Je to taká priemerná americká crazy komédia z osemdesiatych rokov minulého storočia. Tento krát ide o to, že rozpočet nepostačuje na financovanie dvoch policajných akadémií, ktoré pôsobia v meste. Jedna z nich bude musieť byť zrušená. Riaditeľovi Lassardovi prichádzajú na pomoc bývalí absolventi, aby zabezpečili ďalšie fungovanie ich školy. Neľútostný súboj dvoch policajných akadémií bol celkom vtipný. *** ()

MM11 

všechny recenze uživatele

"Zkusme to dělat tak dlouho, dokud to ty lidi neomrzí a pak se pustíme do něčeho jinýho." Jo, jo dělat každý rok nový film, který vlastně ukazuje stále to samé se nevyplácí. Snímek se hodně podobá jedničce, i tentokrát jde o výcvik, ovšem nováčku. Ono není divu - nový námět se už vyhrabat nepovede. Tentokrát se ještě můžete slušně pobavit, ale už jsem zjistil pravý význam slova zbytečný. ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

Třetí Policejní akademie znovu recykluje povedený formát jedničky, což na mě to funguje už méně. Možná pokud by člověk neviděl předchozí díly a byly pro něj všechny fóry úplně nové. Nebylo to ovšem úplně špatné. Také proto, že si všechny první tři díly udržely téměř celou kompletní sestavu herců. Nakonec nechávám slabší tři hvězdy s tím, že když si budu chtít zavzpomínat, dám přednost jedničce. Každopádně pro mě Policejní akademie třetím dílem končí a na další se raději nikdy nepodívám. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Opäť klesla kvalita v porovnaní s predchádzajúcou časťou. Ale aspoň ma stará dobrá partička dokázala pobaviť. najviac ako vždy Mahoney, takisto Jones, či vždy nejaká dáma tu ňou bola seržantka Callahanová, ale ani Tackleberry, Hooksová, Hightower či Lassard nesklamali. Ten boj dvoch policajných akadémii bol zaujímavou časťou scenára. Tento diel by som hodnotil niekde na úrovni toho v Miami, možno lepšie na takých 52%. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Hele, děláte si srandu ?? Sedm set dolarů za taxíka ?? Kde jsi ho stopnul ?? V Jokohamě ??" ;) Moc podobně vtipných dialogů sice nenajdete ani zde, ostatně na nich Policejní akademie opravdu nikdy nestála, když si vystačila s naprosto hrubozrným přízemním humorem, kupou trapností a převážně slapstickovými gagy, nicméně co do kvality a zábavnosti Policejní akademie 3: Znovu ve výcviku, pomineme-li celkem slušný první film, všem ostatním zástupcům téhle skoro až nekonečné série dost symbolicky natrhla prdel.. Suverénně nejlepší díl a zároveň vůbec poslední film režiséra Jarryho Parrise navíc zdobí výborná závěrečná honička i několik parodických citací jiných skvělých snímků, s Psycho scénou ve sprše v čele.. Není to sice povedená záležitost od A až po Zed, ale ani ten tu dokonce není tolik otravný jako jindy, a dokonce i jednou dvakrát opravdu pobaví.. Moc by mě zajímalo, kdo přišel s nápadem obsadit tohoto jinak výborného komika i režiséra, totiž Bobcata Goldthwaita, do role jednoho z největších magorů - Tohle skutečně není lichotka !! - filmového plátna.. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (20)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 43,6 milionu dolarů. (NIRO)
  • Japonský kadet Nogata (Brian Tochi) mal byť podľa pôvodného scenára indickým kadetom menom Ramu. To vysvetľuje, prečo spí na postelí z klincov a medituje s rukou nad plameňom zo sviečky. (beso74)

Reklama

Reklama