Reklama

Reklama

Wolf Creek

  • Austrálie Wolf Creek (více)
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Parta kamarádů se vydává na dovolenou po Austrálii. Má to být pařba plná alkoholu, drog a dobré nálady. Jedinou plánovanou zastávkou je Wolf Creek, kde leží legendární kráter po spadlém meteoritu. Tady jim auto vypoví službu. Přijíždí "pomoc", která dovolenou snů změní v nekonečnou hrůzu, mučení a teror. Podaří se jim najít cestu ven z pekla? Příběh jednoho z největších australských policejních případů, který nebyl nikdy objasněn. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (22)

Wolf Creek 2 (2013)

  • Když Paula (Ryan Corr) pronásledují v jeho džípu, ohlédne se a nekontrolovatelně se směje, protože si myslí, že Mickovi (John Jarratt) unikl, dokud mu nepraskne pneumatika. To je velmi podobné scéně z filmu Wolf Creek (2005), kdy si Kristy (Kestie Morassi) myslí, že Mickovi utekla, a nekontrolovatelně se směje – dokud jí neprostřelí pneumatiku. (Johnny.ARN)

John Jarratt

  • John v jednom z rozhovorov prezradil, že jediný, kto dokáže napodobniť jeho bláznivý smiech, ktorý je poznávacím znakom pre postavu Micka Taylora, ktorú hrá v hororovej sérii Wolf Creek (2005), je jeho syn. (Marceloo)

Reklama

Reklama