Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Recenze (866)

Klajnik 

všechny recenze uživatele

Jak ten panic prcal jablečnej koláč :D Primární kvalitou tohoto filmu je výsměšný rozměr panictví. Ještě lépe to ale zvládl Klub Sráčů, který to vyhrotil až do nezředěné karikaturnosti. Prcičky se bohužel snaží i o něco jiného než výsměch. ()

Kingpin 

všechny recenze uživatele

Aaaano, tzde se dostavame ke klasickemu prikladu ubohe prepubertalni americke slataniny...Mi to prislo, jako kdyz bratri Weitzovi prisli na zakldani skolu do seste tridy a vyhlasili konkurz, kdo dokaze napsat nejhorsi slohovku, viteze 2. mista(podle 1. misgta udelali dvojku) obdarovali balickem kondomu a britkym filmovym zpracovanim. Chcete-li se podivat, jak film NEMA vypadat =>vrele doporucuji American Pie ;) ()

newt17 

všechny recenze uživatele

Tvůrcům se podařilo stvořit partu velmi sympatických úchylů. Ve finále jsem měl pocit, že si ten sex opravdu zaslouží. Hodinu a půl mě totiž příjemně bavili. ()

JM87 

všechny recenze uživatele

Věřím, že v době kdy tohle vyšlo to byla pecka. Já sám si vzpomínám jak mě to bavilo, jen je mi jasný, že teď už bych na to tak negativně nekoukal. Tehdy to byla prostě první nebo jedna z těch prvních teen komedií o píchání, teď si myslím, že už to nemá zas tak co nabídnout. Krom toho teď frčí komedie kde se objevujou iPody a tyhlety věci. ()

laserr 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale v porovnání s Holky to chtěj taky je to značně pozadu...o porovnání s nějakou dobrou komedií ani nemluvě. ()

Vitaminy 

všechny recenze uživatele

V podstatě můj první film na kterej jsem musel jít přes zákaz rodičů (kdyby se to jmenovalo Americkej koláč, tak bez problémů) a k tomu jsem musel u kasy lhát, že jsem si občanku nechal doma. Pro mně srdeční záležitost. První kontakt s americkejma teen komediema plnejch koziček (Táňa z Prahy), fekálního humoru (Finch na hajzlu) a lidové mluvy (Stifler). Shrnuto, podtrženo pro mně jasnejch pět hvězd. ()

JK-Stinger 

všechny recenze uživatele

Bylo to první, bylo to super a pořád to ty grády má i po těch letech. Výborné obsazení, fajn soundtrack, bombastické trapasy (skoro jak ze života:)) a ve finále skvělá komedie v té době v neotřelém stylu. Jedna z mých puberťáckých srdcovek. ()

bolan 

všechny recenze uživatele

Jedna z prvních novodobých teenage rádoby "sexy" amerických komedií, která otevřela pixlu plnou hoven X podobných sraček. Asi dokážu pochopit, že to někoho baví, ale já mám na tyto filmy vyloženě averzi. ()

WinstonS 

všechny recenze uživatele

Nedělejte tady ze sebe přehnané intelektuály a přiznejte, že v pubertě jste se tomu smáli skoro všichni. A puberťákům je tenhle film ostatně určený. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Milujem jednoznačne milujem všetky 4 diely tejto série.No a ani táto časť nieje výnimkou.Nepamätal som si Už na Veľa vecí a tak som sa smial ako už dlho pri ničom.Je to síce 14 rokov ale je to parádne . Určite jedna z top komédii . Preto jednoznačne 5* a 100%. Srdcová záležitosť. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Teenagerovským komediím zrovna dvakrát neholduju, ale prcičky jsou vyjímkou. Dnes už pomalu klasika, která se stala později inspirací dalším pubertálním komediím. Jestli nějaký film pro puberťáky můžu, tak jsou to právě prcičky. Nejenom jednička, dvojka, trojka, a koneckonců i čtyřka jsou pořád hodně dobrá zábava. Na postavy jako je Stiffmaistr, Finch, Sherminator, Stifflerova matka, nebo otec Jima se nedá zapomenout. Stejně tak na scény-šmírování přes webku nebo koláč. Tyhle scény se prostě pamatujou a je to jenom dobře. Málem bych zapomněl na soundtrack, kterého jsem se naposlouchal doslova několik desítek hodin. ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Málokterý film si dokáže udržet důstojnost ve spojení s přisprostlým humorem, když ale režisér přesně ví, kam až může zajít, aby docílil maximální zábavy bez přebytečné perverznosti, dopadne to skvěle. Co scénka to zabijácká hláška, trapné místo si snad ani nevybavuju. A komu se to i přesto bude zdát pohoršující a přehnané, ať si jde naivně zpívat s HSM. ()

Berry 

všechny recenze uživatele

Asi jedna z nejlepších teenagerovských komedií. Mělo to sice pár doslova blbých vtipů, ale taky pár doslova skvělých vtipů.. ()

Honza dAve 

všechny recenze uživatele

Jak tento film hodnotit - z pohledu dneška nebo z pohledu doby, kdy jsem film viděl poprvé v kině, bylo mi o 9 let, 20 kg a hodně sexuálních zkušeností míň ?? :-)) A tehdy jsem se výborně bavil ... . Tudíž jestli je tohle komedie pro teenagery, tak je to dobrá komedie pro teenagery :-). Jimův táta a Stifler bodujou :-). A hustej je i intelektuál Finch. ()

KKain 

všechny recenze uživatele

základní kámen teen komedií, který ničím nepřekvapí, ale přesto jsem se několikrát válel smíchy... kultovní vtipy a geniálně navržené charaktery (otec, michelle...) se u mě rovnají přinejhorším 4* ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelná scéna sex tance kolem židle, která podle mě vešla do dějin americké a světové kinematografie. Co ještě dodat. V tomto filmu začíná legenda, ne kterou se stále těšilo více a více lidí. 1999 odstartoval fenomén, který zná každé škvrně co chodí na základní školu. Prc, prc a prc na poprvé se představilo a já dávám 4 hvězdičky, protože 3,5 je málo. ()

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama