Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

Terez.S 

všechny recenze uživatele

Bylo to slabší bež Bend it like Beckham, ale vlastně se to nedá moc srovnávat, protože jediný společný prvek je snad jen ten fotbal. Ale musím přiznat, že jsem se chvílemi hodně smála, až jsem se divila,protože většinou mi tyhle komedie vtipný nepřijdou... za "normálních" okolností bych dala 3*, ale jednu přidávám za ústřední dvojici - Amanda má komediální talent a na Channing je krásný pohled .. ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Pravda, místama jsem se řezal smíchy jako totální idiot, ale i tak se jedná o průměrnou, ošoupanou, americkou komedii pro nenáročnýho diváka. Film se rovněž chlubí, že je inspirován Večerem tříkrálovým (Shakespeare), ale z celé hry si bere maximálně tak jméno hlavní hrdinky a námět, kdy se holka převléká za kluka. Nic víc a nic míň. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jednou takhle kolem čtvrté hodiny ranní, kdy senzory mého nijak zvlášť vybroušeného vkusu definitivně usnuly, se do mého DVD dosud nezjištěnou cestou vloudil Super náhradník. Věděl, že nemá žádné ambice u mě uspět, ale evidentně se nehodlal smířit se svou pozicí nástroje k zabití času do konce pracovní doby. Místo nudného příběhu, o holce převlékající se za kluka, jsem dostal všemi směry se koulející oči Amandy Bynes, pár neotřelých mezipohlavních vtípků, jednoho skvěle hláškujícího ředitele školy a famózní kopy Channinga Tatuma, který by z pěti metrů v pohodě překopl Sears Tower. Možná to byla jen momentální trefa do mé nálady, ale nasmál jsem se dost na to, abych ze čtyř hvězd neslevil. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nějaká Amanda Bynes chce do fotbalového školního mužstva, jenže tam berou jen kluky. A tak se vydává za svého bráchu Sebastiana, tedy za kluka, což přináší určité problémy, zvláště pokud jde o společné sprchy. Nebo i v tom, že Amanda je do jednoho fotbalisty zamilovaná. A k tomu přijede skutečný Sebastian a zamiluje se do holky ze školy. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Nathan Wang: 1. Invincible_ OK GO 2. The School Cut Our Team_ Nathan Wang 3. Somebody_ Slightly Stoopid 4. 4Ever_The Veronicas 5. Talking To Your Brother_ Nathan Wang 6. Let Go_ Dave Lichens 7. Wrong The Right_ The F-Ups 8. Good Girl, Bad Boy_ Junior Senior 9. She IS The Man_ Nathan Wang 10. Spun_ Flipsyde 11. Side 2_Dressy Bessy 12. Treat You As An Equal?_ Nathan Wang 13. Wasteland_ Matt White 14. Kissing Booth Makeout_ Nathan Wang 15. Put It Down_ Spiderbait 16. Inda_ The Ken Oak Band 17. Runway Kiss_ Nathan Wang 18. Love is All Around_ The Tea Queens ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně s koupelnou, kdy Duke (Channing Tatum) trefí Malcolma (James Snyder) ručníkem, ho opravdu zasáhl do oka. Jamesova reakce je tedy skutečná reakce na bolest. (ČSFD)
  • Mená filmových dvojičiek Violy (Amanda Bynes) a Sebastiana (James Kirk) sú inšpirované menami dvojčiat z divadelnej hry Williama Shakespearea “Trojkráľový večer alebo Čo len chcete“. (Dado)
  • Hádka v autě mezi Violou a Paulem, když Viola přijíždí první den do školy, byla celá improvizovaná herci. (Dlee)

Reklama

Reklama