Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

Yardie 

všechny recenze uživatele

Od této komedie jsem nic nečekal. Spíš jsem si řekl, že to zkusím a a uvidím, kdyžtak to po půl hoďce vypnu. Ale nevypnul. Byl jsem velice mile překvapen z tohoto počinu. Bylo to celkem svěží, vtipné a zábavné a výborně jsem se u toho bavil. Občas jsem se fakt neskutečně zasmál, občas normálně a občas pousmál. Ale dobře se celý film bavil a celkem rychle to uteklo. Samozřejmě to není nějaké veledílo (proto ty 3*), nicméně účel to splní a dobře se pobavíte. Jsem spokojen a klidně bych se mrknul s chutí znovu. Howgh! ()

imf 

všechny recenze uživatele

Nudná převleková zápletka kořeněná Shakespearem asi dnešní publikum neohromí, ale Andy Fickman si po slabším rozjezdu pohlídal všechny důležité atributy, takže jeho komedie nevrže a Amanda Bynes umí být i docela roztomilá. Nebýt křečovitého happyendu, možná by snímek dotáhla až na poctivé tři hvězdičky. Možná... (5/10) ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Nějaká Amanda Bynes chce do fotbalového školního mužstva, jenže tam berou jen kluky. A tak se vydává za svého bráchu Sebastiana, tedy za kluka, což přináší určité problémy, zvláště pokud jde o společné sprchy. Nebo i v tom, že Amanda je do jednoho fotbalisty zamilovaná. A k tomu přijede skutečný Sebastian a zamiluje se do holky ze školy. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tak co napsat k tomuto filmu? Já nevím, jednoduše nemám slov. Výborně jsem se pobavila, zasmála jsem se a Amanda Bynes byla jako vždy výborná. Tento film byl sice stejného scénáře, jako ostatní tohoto typu, který lze předvídat, ale na co? Proč jej budu předvídat, když jsem se dokonale bavila každou minutu. Asi nejvíce se mi líbil ten okamžik, když měla jít do kanceláře ředitele na nové škole, kam přestoupila, aby prorazila společně s dívčím fotbalem, když si myslela, že se o ní ví, málem se prozradila, když se podívám na příběh, tak, v jednoduchosti je síla, myslím si, že filmy s jednoduchým dějem a přitom vtipné, tak ty prorazí nejlépe. Tenhle film bych doporučila na zkrácení dlouhé chvíle nebo třeba na zlepšení nálady, protože opravdu dokáže rozesmát. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak zrovna od týhle romantický komedie sem nic nečekal a ono to bylo fakt dobrý, samozřejmě, že příběh je trapně ohranej a mega giga ultra předvídatelnej, naprosto hladce sem uhod někdy na začátku, jak bude vypadat asi posledních 20 minut a fakt sem se v ničem nezmýlil, ale o to tady moc nejde. Zápletka s převleky je dostatečná pro posun v příběhu a vytváří docela dost prostoru pro vtipný situace, což je jenom dobře a Amanda Bynes je ve svý roli dost dobrá, ale jako kluk fakt nevypadá. Škoda jen toho trapnýho konce a nemyslim tim ten happy-end na to už sem si zvyknul ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Během fotbalových scén Amandu Bynes zastupovala dablérka Shannon McDonald. (Dlee)
  • Ve scéně s koupelnou, kdy Duke (Channing Tatum) trefí Malcolma (James Snyder) ručníkem, ho opravdu zasáhl do oka. Jamesova reakce je tedy skutečná reakce na bolest. (ČSFD)
  • Vinnie Jones, herec, který ztvárnil trenéra Dinklage, je ve skutečnosti profesionální fotbalový hráč (ČSFD)

Reklama

Reklama