Reklama

Reklama

Rodinná válka

(seriál)
USA, (2005–2007), 16 h 8 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Rob Lotterstein

Režie:

Andy Cadiff

Hrají:

Michael Rapaport, Anita Barone, Kaylee DeFer, Kyle Sullivan, Dean Collins, Maggie Wheeler, Rami Malek, Julia Sweeney, Pat Crawford Brown, Anita Gillette (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(44)

Obsahy(1)

Americký komediální seriál vypráví o rodině se třemi teenagery, kde neustále zuří domácí válka. Když Dave a Vicky vyrůstali, jejich rodiče to měli snazší... Teď mají sami tři dospívající děti a každé z nich vyvádí, až se z toho dělají mžitky před očima. (HBO Europe)

Recenze (72)

Beky 

všechny recenze uživatele

Pro mě vynikající sitkom, který těží zejmená z neurovnaného rodinného krbu, kterému vládne dvojice rodičů, kteří jsou schopni své děti urazit, zesměšnit, nebo vyhodit z domu s takovou grácií, že sami možná ani neuvěříte, že vše se vlastně děje ve jménu lásky!!!:)..výborných 80%!! jednou větou: Doufám, že jednou budu podobně vtipným rodičem!! ()

vovarano 

všechny recenze uživatele

Naozaj veľké prekvapenie mojich voľných popoludní počas pracovného týždňa. seriál ktorý nádherne vysvetľuje všemožné problémy v takej normálnej nenormálnej rodine, z ktorého som sa naučil až nečakane veľa rád do rodinného života ... ako napríklad, ak sa môj syn raz rozhodne chodiť po dome kompletne nahý (pretože sa cíti pohodlne), viem že mi nepomôže ho napomínať či trestať, ale naopak úplne stačí ak sa vyzlečiem doma aj ja, ... a som si istý že to zaberie. ()

Reklama

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem se k War at Home dostal jen díky Joeymu, kterého dávaj na HBO před ní, ale to je jenom dobře. Správná americká rodinky, která je pošahaná jako Amerika sama, to je nevyčerpatelná studnice možností různých gagů a všeho, co do slušného sitcomu patří. Takovej ten přerostlej puberťák v roli táty, hlavy rodiny, to je třeba dosti povedená postava. A jeho malej teplej synek (nebo není teplej?) je groteskní figurka par excelance. ()

DrahciiiRe 

všechny recenze uživatele

Ať si říká kdo chce co chce, tohle je pro mně špičkový komediální seriál. Doslova prošpikováno hláškami, které jsou prostě nezapomenutelné a koukatelné stále znova a znova nejen u skleničky vína. Nikdy toho nebude dost. Opravdu zajímavá americká rodinka, ve které se vždy najde nějaký problém k řešení a jejíž členové vám budou neustále vyvolávat cukání koutků. Je to asi věc vkusu, ale to ostatně poznáte už v prvním dílu, takže o nic nepřijdete. Určitě doporučuji kouknout, buď vás to bavit nebude nebo si to přímo zamilujete. ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele

Michael Rapaport sa možno viac hodil do Prison Breaku, ale nemôžem povedať, na ktorý formát je vhodnejší, pretože v pár častiach My name is Earl sa mi celkom páčil. Rodinná vojna je slabučký priemer, videl som aj v original jazyku, takže pre český dabing tak nízke hodnotenie určite nebude. S tými 78% si asi robíte srandu, také Dva a pol chlapa je imho omnoho, omnoho lepšie. Každopádne mamičku tu majú luxusnú :D ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno