Reklama

Reklama

Rodinná válka

(seriál)
USA, (2005–2007), 16 h 8 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Rob Lotterstein

Režie:

Andy Cadiff

Hrají:

Michael Rapaport, Anita Barone, Kaylee DeFer, Kyle Sullivan, Dean Collins, Maggie Wheeler, Rami Malek, Julia Sweeney, Pat Crawford Brown, Anita Gillette (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(44)

Obsahy(1)

Americký komediální seriál vypráví o rodině se třemi teenagery, kde neustále zuří domácí válka. Když Dave a Vicky vyrůstali, jejich rodiče to měli snazší... Teď mají sami tři dospívající děti a každé z nich vyvádí, až se z toho dělají mžitky před očima. (HBO Europe)

Recenze (72)

FIBO 

všechny recenze uživatele

Střet dvou generací a nikdy nekončící soupeření s tou "druhou" stranou. Další důkaz o tom, že lidé znají Michaela Rapaporta nejen z Prison Breaku. K tomuhle projektu jsem se dostal spíš jako slepý k houslím, ale o to jsem pak byl víc příjemně prekvapen. Příjemná oddychovka, která na sobě nemá nic speciálního a která se v dnešní době nepokouší vykrádat starší zdánlivě podobné projekty. Co si budeme povídat, některé díly jsou slabší, většinou je však s naprostou noblesou splněn účel - divák se baví. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Rodinný americký sitcom, ktorý neprináša síce nič nové, ale problémy dospievajúcich detí a zároveň problémy dospelých sú tu vždy a tieto sú navyše na skvelej novodobej úrovni, konečne nie len starosvetská klasika v podaní Billa Cosbyho (ktorého show ale napriek tomu milujem). Navyše podvedomé prestrihové postrehy a hlášky sú na skvelej úrovni, nebyť toho neznesiteľného nanucujúceho smiechu, bol by som absolútne spokojný. Seriál má presne toľko častí, koľko jeho nápaditosť utiahne a nevlečie sa do prázdna, ako to poväčšine býva, takže aj v tomto je veľké plus. V rodine si každý nájde svojho malého favorita, ale parchantský otec Dave ostane asi pre všetkých pán hulvát a aj keď je jasné, že väčšina situácií (aspoň teda takto nakopená v jednej rodine) má od bežného rodinného života riešenia problémov ďaleko, rád ostanem vďaka podobným seriálom v domnení, že v americkej rodine je toto všetko možné. 85%. ()

Reklama

Drom 

všechny recenze uživatele

Víte všichni, jaký je čas? Ne, není čas kutilů, i když mnoho vtipů autoři od kutila Tima opsali a asi nejen od něj. Ne vyloženě do písmenka nebo špatně a snaha je někdy i vidět. Vzhledem k době vzniku je ale humor, oproti své inspiraci, drsnější, ač zázraky také nečekejte. Za pozitivní však považuji dobře napsané situace a také, že seriál to zabalil po druhé sérii. Neměl tak možnost se zcela ztrapnit a klesnout kamsi ke dnu, jak to často bývá. Sestava postav je obvyklá pro tento typ seriálu, jako o dobré bych mohl mluvit o postavě Larryho v podání Kyla Sullivana, který prokáže i dobrý smysl pro pohyb. Strach mi nahání Rami Malek, aby mu ty výborně zahrané role divňoušů nezůstaly. Naopak Michael Rapaport, jako asi nejznámější z obsazených herců, nic nového nepředvedl. Já to vidím na dobrý průměr, především díky několika nezapomenutelným momentům jako duha prýštící z uší nebo Zoltarův trůn. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepsich novodobych sitcomov typu Kutil Tim, kde sledujeme problemy rodicov pri vychove deti. Cim sa lisi od ostatnych serialov tochto typu su skvele napisane a zahrane postavy, ktore nikdy neklesnu na uroven nerealnych karikatur a skvele napisane politicky nekorektne zapletky, ktore sa bezne v tomto type serialov neriesia. Najzabavnejsou postavou serialu je jednoznacne postava homosexuala Kennyho. Skoda ze serial precasne zrusili a serial ostal neuzavrety. Rozhodne neodporucam dabing. Ani z HBO ani z Markizy. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Přemoudřelá mamina, rejpacící, trochu nablblý tatínek, dcera v telecích letech, jejíž nejoblíbenější fráze je "já tě nenávidim", mutující syn, o kterém si jeho otec myslí, že je gay, jeho kamarád, který je opravdu gay (ale mutující synek o tom neví, i když se ho jeho kamarád snaží sbalit) a nejmladší člen rodiny, který je takovej malej grázlík, kterýmu byste nejradši jednu vrazili. Nic víc, nic míň. Od tun dalších se líší jen v maličkostech. No a navíc vás asi nakrkne, jak Amerikáni vychovávají své ratolesti (dobře, je to sitcom, ale trocha reality v tom je)... to se máme na co těšit. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama