Reklama

Reklama

Rodinná válka

(seriál)
USA, (2005–2007), 16 h 8 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Rob Lotterstein

Režie:

Andy Cadiff

Hrají:

Michael Rapaport, Anita Barone, Kaylee DeFer, Kyle Sullivan, Dean Collins, Maggie Wheeler, Rami Malek, Julia Sweeney, Pat Crawford Brown, Anita Gillette (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(44)

Obsahy(1)

Americký komediální seriál vypráví o rodině se třemi teenagery, kde neustále zuří domácí válka. Když Dave a Vicky vyrůstali, jejich rodiče to měli snazší... Teď mají sami tři dospívající děti a každé z nich vyvádí, až se z toho dělají mžitky před očima. (HBO Europe)

Recenze (72)

vovarano 

všechny recenze uživatele

Naozaj veľké prekvapenie mojich voľných popoludní počas pracovného týždňa. seriál ktorý nádherne vysvetľuje všemožné problémy v takej normálnej nenormálnej rodine, z ktorého som sa naučil až nečakane veľa rád do rodinného života ... ako napríklad, ak sa môj syn raz rozhodne chodiť po dome kompletne nahý (pretože sa cíti pohodlne), viem že mi nepomôže ho napomínať či trestať, ale naopak úplne stačí ak sa vyzlečiem doma aj ja, ... a som si istý že to zaberie. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch horších sitcomů, opět o typické americké rodině, který má dle mého nevýhodu v obsazení. Všichni zůčastnění mi přijdou naprosto nesympatičtí, a to především hlavní postava v podání Michael Rapaport, kterej jako komediální herec je naprosto nepoužitelnej a zde to jasně dokazuje. Pokud rodiný sitcom tak pro mě tento rozhodně ne, více se pobavím u staršího kroku za krokem, který sice má taky pár svých chyb, ale rozhodně je mnohokrát zábavnější a herecky sympaticčtější. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se zasmál, dal asi deset dílů, ocenil netradični pojetí seriálu, vypnul bednu a tak nějak na to všechno zapoměl. Nebylo to špatné, ale nebylo to nejlepší. Táta hulič a plašan docela se vymykal z jistého stereotypů amerických sitcomových otců, mamča byla hustá, že bych jí klidně bral (domů), děcka v sobě zahrnula tak nějak všechny strasti mládí, ale to už jsem moc neřešil. Táta s mámou šlukující v garáži to u mne jednoznačně vyhráli. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Víte všichni, jaký je čas? Ne, není čas kutilů, i když mnoho vtipů autoři od kutila Tima opsali a asi nejen od něj. Ne vyloženě do písmenka nebo špatně a snaha je někdy i vidět. Vzhledem k době vzniku je ale humor, oproti své inspiraci, drsnější, ač zázraky také nečekejte. Za pozitivní však považuji dobře napsané situace a také, že seriál to zabalil po druhé sérii. Neměl tak možnost se zcela ztrapnit a klesnout kamsi ke dnu, jak to často bývá. Sestava postav je obvyklá pro tento typ seriálu, jako o dobré bych mohl mluvit o postavě Larryho v podání Kyla Sullivana, který prokáže i dobrý smysl pro pohyb. Strach mi nahání Rami Malek, aby mu ty výborně zahrané role divňoušů nezůstaly. Naopak Michael Rapaport, jako asi nejznámější z obsazených herců, nic nového nepředvedl. Já to vidím na dobrý průměr, především díky několika nezapomenutelným momentům jako duha prýštící z uší nebo Zoltarův trůn. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděla komediální seriál, který by se tak perfektně trefoval do problémů dnešních rodin a zobrazoval rodinu takovou, jaká ve většině případech je - rozhádaná, neustále válčící rodiče versus jejich děti, výmluvy, pomluvy a prostě všechno, co se odehrává i u vás doma prokládané vsuvkami "myšlenkami" hrdinů. Dcera chce jít na plastickou operaci prsou, otec má podezření, je starší syn je gay a ten mladší je zase samý průšvih. Do toho matku hraje normální ženská, která není žádná vychrtlina, takže seriál působí reálně. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama