Reklama

Reklama

Rodinná válka

(seriál)
USA, (2005–2007), 16 h 8 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Rob Lotterstein

Režie:

Andy Cadiff

Hrají:

Michael Rapaport, Anita Barone, Kaylee DeFer, Kyle Sullivan, Dean Collins, Maggie Wheeler, Rami Malek, Julia Sweeney, Pat Crawford Brown, Anita Gillette (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(44)

Obsahy(1)

Americký komediální seriál vypráví o rodině se třemi teenagery, kde neustále zuří domácí válka. Když Dave a Vicky vyrůstali, jejich rodiče to měli snazší... Teď mají sami tři dospívající děti a každé z nich vyvádí, až se z toho dělají mžitky před očima. (HBO Europe)

Recenze (72)

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch horších sitcomů, opět o typické americké rodině, který má dle mého nevýhodu v obsazení. Všichni zůčastnění mi přijdou naprosto nesympatičtí, a to především hlavní postava v podání Michael Rapaport, kterej jako komediální herec je naprosto nepoužitelnej a zde to jasně dokazuje. Pokud rodiný sitcom tak pro mě tento rozhodně ne, více se pobavím u staršího kroku za krokem, který sice má taky pár svých chyb, ale rozhodně je mnohokrát zábavnější a herecky sympaticčtější. ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele

Michael Rapaport sa možno viac hodil do Prison Breaku, ale nemôžem povedať, na ktorý formát je vhodnejší, pretože v pár častiach My name is Earl sa mi celkom páčil. Rodinná vojna je slabučký priemer, videl som aj v original jazyku, takže pre český dabing tak nízke hodnotenie určite nebude. S tými 78% si asi robíte srandu, také Dva a pol chlapa je imho omnoho, omnoho lepšie. Každopádne mamičku tu majú luxusnú :D ()

Reklama

Barbucha303 

všechny recenze uživatele

Pokud někdo očekává více, než tzv. "typickou americkou rodinu", tak bude vystaven zklamání. Avšak tento seriál výborně poslouží ke zkrácení nudných večerů, jak se mu poštěstilo u mne. Zoufalý otec, který by nejraději spáchal sebevraždu, neboť mu jeho tři děti přerůstají přes hlavu, především nejstarší pubertální dcera, která se tahá s nejrůznějšími floutky, a dále prostřední syn, o kterém si všichni myslí, že je gay, čemuž napovídá i jeho nejlepší kamarád Kenny, syn arabské rodiny, žijící v sousedním domě, jehož sexuální orientaci by rozpoznal i slepec, jak se ostatně můžete přesvědčit v jedné z epizod, jeho nejmenší zklamání představuje asi nejmladší syn, který se ovšem narodil jako rozený obchodník a manipulátor a také toho umí patřičně využít, mnohdy spíše zneužít. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Přemoudřelá mamina, rejpacící, trochu nablblý tatínek, dcera v telecích letech, jejíž nejoblíbenější fráze je "já tě nenávidim", mutující syn, o kterém si jeho otec myslí, že je gay, jeho kamarád, který je opravdu gay (ale mutující synek o tom neví, i když se ho jeho kamarád snaží sbalit) a nejmladší člen rodiny, který je takovej malej grázlík, kterýmu byste nejradši jednu vrazili. Nic víc, nic míň. Od tun dalších se líší jen v maličkostech. No a navíc vás asi nakrkne, jak Amerikáni vychovávají své ratolesti (dobře, je to sitcom, ale trocha reality v tom je)... to se máme na co těšit. ()

vovarano 

všechny recenze uživatele

Naozaj veľké prekvapenie mojich voľných popoludní počas pracovného týždňa. seriál ktorý nádherne vysvetľuje všemožné problémy v takej normálnej nenormálnej rodine, z ktorého som sa naučil až nečakane veľa rád do rodinného života ... ako napríklad, ak sa môj syn raz rozhodne chodiť po dome kompletne nahý (pretože sa cíti pohodlne), viem že mi nepomôže ho napomínať či trestať, ale naopak úplne stačí ak sa vyzlečiem doma aj ja, ... a som si istý že to zaberie. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama