Reklama

Reklama

Pach krve 5: Krvavý masakr

  • USA Wrong Turn 5: Bloodlines (více)
Ukázka z filmu 3

Skupina studentů se vydala do městečka Fairlake na slavný halloweenský hudební festival. Cestou je ale přepadla skupina kanibalů, kteří dostali chuť na krvavou hostinu... Pětice studentů – Billy, Cuz, Lita, Gus a Julian – vyráží o Halloweenu na hudební festival ve Fairlake v Západní Virginii. Ve městě vrcholí přípravy na festival a celou akci sleduje televize. Televizní reportérka Kaleen si jde zaběhat, ale je přepadena a ubodána trojicí kanibalských zabijáků, které vede sériový vrah Maynard. Pětice studentů pokračuje autem na festival a cestou omylem srazí po silnici jdoucího Maynarda. Ten na ně zaútočí nožem. Mladíci začnou Maynarda kopat, když vtom na místo přijede šerifka Carterová, která zatkne Maynarda i Billyho, který vezme vinu na sebe. Ostatní studenti odjíždějí do motelu. Vše sledovala trojice kanibalů, kteří po odjezdu šerifky zabijí jejího zástupce...
Na policejní stanici se Maynard a Billy ocitnou za mřížemi spolu s místním opilcem Mosem. Maynard začne všem vyhrožovat, že pokud se nedostane na svobodu, jeho kanibalové všechny vyvraždí. Šerifka však zjistí, že se jedná o neodsouzeného sériového vraha, a hodlá čekat na příjezd policejní eskorty druhý den ráno. Kanibalové ale mezitím odpojí město od telefonního signálu a elektřiny... (TV Prima)

(více)

Videa (10)

Ukázka z filmu 3

Recenze (248)

pankreminek 

všechny recenze uživatele

"Welcome home Lita" Doug Bradley je prostě borec a v tomhle filmu jasně kraloval. Brutální nářez nejvyššího kalibru a teď bacha SPOILER! Že zemřou všechny hlavní postavy (až na Litu, která skončí ještě hůř) a jediní vrahouni zůstanou v plném počtu jsem opravdu nečekal a udělalo mi to nemalou radost :) Už se těším na šestku. ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Když k nám v roce 2004 přišel do kin Wrong Turn, byl jsem nadšený jaký humusácký skvost dokáže běhat po rozlehlých lesích ameriky. Nečekaně (kupodivu) se z toho stala celkem rozsáhlá sága, kdy to mělo průměrné díly (2), podprůměrné (3), stejně vynikající jako jednička (4) a potom sračkoidní, kam spadla tato 5tka! Čekal sem po restartu ve čtyřce solidní vyvražďovačky a luxusní nářez! Místo toho sem dostal plitkou sračku v podobě studiového města a třech stupidních kriplů, kteří si na něco hrajou. Teď mě napádá, že to byl nejspíš scénárista, režisér a šéf produkčního studia - na tu "moudrost" opravdu tahle trojka zapadá. Burani! 0% ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Jeden kolega doufal že popáté už nikdo špatně nezahne. Hahahá zahnul. No pan Declan mě udivuji víc než jeho filmy po příšerné trojce super čtyřka a teď průměrná pětka...Taky Vás zajímá jaká bude šestka? No určitě brzo uvidíme. Každopádně mi v ní třeba někdo vysvětlí jak to bude dál s tím trapným dědulou co si tady hrál na děsného kápa což nemohl jelikož nebyl dostatečně ošklivej (s hřebíkama v hlavě před X lety vypadal lépe) a já se těšil celej film až ho šerifka sejme. A jak to dopadlo? No už jsem to vlastně prozradil soráč lidi ale to fakt nešlo neříct. Jinak mordy přítomných mladých mord jsou pestré od rozmlácení noh palicí, přes opékání v sudu až třeba k vraždě na hřišti. Ale atmosféra tady chybí přátelé...jo a netrefit maníka brokovnicí když běží metr přede mnou...EHM ()

castor 

všechny recenze uživatele

Pětka, hm, ale jo, proč ne? Režisér Declan O´Brien, který přinesl třetí i čtvrtý díl, přichází opět s rodinkou zmutovaných kanibalů, kteří dělají tentokráte nájezdy na návštěvníky kultovního halloweenského festivalu. Pokud první a druhý Pach krve nabízel ryzí brakovou zábavu, s dalšími díly to šlo výrazně z kopce. Trojka nabídla bandu uprchlých trestanců, kterým dal scénárista do hlavy teenagerovský mozek, čtyřka na tom s logikou nebyla o mnoho lépe, jen jsme stáhli věkový průměr skupinky přátel, kteří se před sněhovou vánicí schovají do chátrající psychiatrické léčebny. A jak se dá vytušit, vždy se objevila nezvaná návštěva v podobě masa milujících vidláků. Oba zmiňované díly trpěly neuvěřitelnými logickými lapsy, ne, že by tady nebyly, ale určitě ne v takové míře, takže ty tři hubené hvězdy vůbec nejsou špatný vtip. Tvůrci navíc dodají povinnou ukázku několika párů koziček, herecká dřeva se snaží víc, než jejich kolegové z minula, mordy jsou překvapivě nepřepálené, opět humorné, děj ne úplně triviální a nějaké lekačky nebo dokonce atmosféru už snad ani nikdo neočekává. Přeci jenom ale chybí různé lesní pasti a oběti už tak nějak neslouží (proč, to se nedozvíme?!?) k postupné konzumaci.. Přesto dle mého po jedničce a dvojce nejpovedenější díl téhle série.. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Pusťte si 10 horrorů, které vyšly tento týden (samé shity!) a pak Vám bude Wrong Turn připadat jako skvělý film. Já jsem fanda Wrong turn. Neslintal jsem blahem, ale také jsem nenudil, nezaspal jsem, nemusel jsem si prohlížet reklamní letáky a nemusel jsem film pouštět zrychleně nebo ho po 40 minutách vypínat.....Prostě jsem se bavil. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • V čase 0:17:43, když policista padá k zemi, je vidět, jak mu z pravého stehna upadne šíp. V dalším záběru na ležícího policistu mu šíp zase z pravého stehna trčí. (Ace.A.T.L.)
  • Většina filmu se natáčela v UFO Film & Television Studios v Dolna Malina, vesnici u Sofie v Bulharsku. Natáčelo se 19 dní. (LUKICKK)
  • Jedná se o druhý hororový film, ve kterém hraje Doug Bradley a má podtitul "Bloodline". Tím prvním byl Hellraiser IV: Bloodline (1996), v českém názvu Hellraiser 4: Pekelný jezdec (1996). (hladass)

Reklama

Reklama