Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladík Sean Jones se stal náhodným svědkem vraždy, kdy mafiánský bos Eddie Kim zavraždí státního zástupce, jenž proti němu chystal žalobu. Jako nepohodlný svědek se pochopitelně stane dalším cílem Kimových zabijáků, před nimi ho nečekaně zachrání drsný agent FBI Neville Flynn. Ten ho také přesvědčí, že jediný způsob, jak být v bezpečí, je vypovídat u soudu. Navzdory všem bezpečnostním opatřením se Kim od svých informátorů dozví, kterým letadlem má být Sean dopraven do Los Angeles. Krátce po startu začnou z krabic v zavazadlovém prostoru vylézat běsnící hadi. Pomalu se rozlézají po letadle a jejich obětí se stane každý, kdo se ocitne v jejich dosahu. Poškodí elektroniku řízení a díky nim zemře i kapitán letadla, který se snažil zjistit příčinu závady. Když pak hadi zaútočí i v pilotní kabině, druhý pilot při obraně omylem otevře v celém letadle schránky s dýchacími maskami a odtud na cestující vypadnou další hadi. Neville Flynn začne s pomocí letušek Claire a Tiffany organizovat záchranu cestujících a obranu proti agresivním plazům. Agenti zjistí, že v letadle jsou stovky hadů z celého světa, proti kterým nemají nemocnice protilátky. Zdá se, že letadlo se stalo dokonalou smrtící pastí, ze které není úniku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (507)

genetique 

všechny recenze uživatele

Zmagorená štýlovosť v 60metrov dlhej plechovej rúre, osem kilometrov nad zemou. Had tu - had tam, od malých slizkých polmetrových zabijakov až po desaťmetrovú ľudožrútsku anakondu. Rovnako ako hadov však bolo aj nespočetne veľa hlášok, ktoré L.Jacksonovi šľahajú z úst s takým štýlom a výrazom v tvári ako nikomu inému. Občas trošku pritiahnuté za pačesy, na béčko trošku prepísknuté s minútami, ale celé to stálo za to. Ellis okrem slušnej akcie viac stavil na nechutnosť a odpor voči hadom a niektoré scény sú naozaj morbídne a nepríjemné, v niektorých scénach cítiť aj slušný béčkový horrorový nádych. 75%. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

I když nejde o nijak zázračné dílo a Hadi v letadle jsou řádná blbost (já vím, já vím, ono je to blbost naschvál), stále jde o nejlepší hadí film od první Anakondy (no co, byla to alespoň zábava). Hadi jsou všude, do všeho koušou a dokonce i nejedovatí dohánějí všechny pasažéry k šílenství či strašné, bolestivé smrti. Jsou sice nechutně digitální (první místo vyhrává anakonda, pojídající pasažéra), chovají se naprosto nemožně a navíc jsou pestrobarevní (neboť jsou z celého světa), ale tak nějak to do celkového konceptu zapadá. Když přičtu ještě jednohláškového Sama Jacksona a pěkné letušky, vychází mi další béčko, které to dotáhlo alespoň na průměrné hodnocení. Nebráním se dalším projekcím.. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Být v letadle s korunním svědkem obžaloby je terno..... . Fantasie tvůrců začíná a končí s myšlenkou, že hadi se na palubě letadla rozlezou stejně rychle jako kdekoliv jinde. A dialogy? Zapomeňte. Ale o to tady vůbec nešlo. Máte se bavit tím, kdo bude další, jak se to stane a kterej had má větší..... třeba právě tu fantasii. Po té reklamě, se na tohle stejně většina z vás podívá. Užijte si S.L.Jacksona a rozhled hadíma očima. A v letadle berte první třídu. A pro jistotu si udělejte pilotní průkaz. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Trailerem jsem byl natolik znechucen, že jsem od tohoto snímku neočekával vůbec nic, což se nakonec ukázalo jako velmi dobrá věc. Hadi v letadle překvapili, ani nevíte jak. Jedná se o velmi vtipnou komedii, která se veze na vlně starších béček, z nichž si vypujčuje různé scény, aby je nakonec podala v mnohem legračnějším provedení. Nakonec se ale přeci jen o béčko nejedná, snímek je tak spíše podán. Téhle myšlence nahrávají jak animovaná zvířátka, volba postav, dialogy tak i výše jmenované situace a hlavně myšlenky postav. Přesto bych ale tento snímek jako béčko neoznačoval. To nejlepší jsou ale hlášky, které bych ocenil plným počtem, něco tak výborného jsem snad ještě nikdy neslyšel. Co nakonec: "Kurevsky jsem se bavil!" [TOP 19/7 60%] ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Nebylo už těchhle existencionálních hororů - kde hrdinové žijí tak tragické životy, aby na konci mohli za odměnu umřít - dost? :) Ale teď vážně: expozice je na takhle luxusní béčko až příííííliš dlouhá a neskutečně o ničem. Většina hlášek je dost mimo a obsazení značně nesympatické - až se chce křičet zabijte je všechny! Celek pak nezachraňuje, ani anakonda nečekaně se hlásící o slovo. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (33)

  • Ve scéně, kdy se jdou dva mladí pasažéři milovat na WC, má dívka růžový svetr. Když jsou ale uvnitř toalety, má svetr zelený. (Mr.Hudson)
  • Snímek měl původně režírovat Ronny Yu (Freddy Vs. Jason, 2003), ale nakonec se neshodl s produkcí na výšce rozpočtu a ve hře byly též tzv. kreativní rozpory. (imro)
  • Na slávě okolo filmu se přiživil také nízkorozpočtový Snakes on a Train (r. The Mallachi Brothers), který vyšel na DVD tři dny před premiérou slavnějšího souputníka. (imro)

Související novinky

Pomsta opeřeného hada

Pomsta opeřeného hada

09.05.2006

Věřte nebo ne, ale dějí se divné věci. Princ Charles začal nosit šaty lady Di, 90% blondýnek zmizelo nedlouho po premiéře Titanicu a v USA vznikl další fenomén. Ptáte-li se proč, řeknu netuším. Ptáte… (více)

Reklama

Reklama