Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hollywoodská režisérka filmových upoutávek Amanda touží po nepovedeném vztahu uniknout svým starostem a utéct někam hodně daleko. Stejně je na tom i londýnská novinářka Iris, která se právě dozvěděla, že se jediný muž jejího života zasnoubil s jinou. Amanda se rozhodne strávit vánoční prázdniny v pronajatém domku na anglickém venkově, Iris jí přenechá svůj dům pouze v případě, že jí Amanda na oplátku poskytne ten svůj. Plány na příjemně strávenou samotu a odpočinek se ovšem oběma opuštěným ženám jaksi zvrtnou... (TV Nova)

(více)

Recenze (864)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších romantických filmů. K tomu, abych hodnotil naplno mi brání jen přespříliš ženské podání a menší koncentrace humoru. Eli Wallach potěšil a dvě hlavní hrdinky jsou prostě kouzelné. Jen ten Jack Black by si zasloužil trochu ujetější a zábavnější scénář, který by mu sedl lépe. ()

KlaraHylova 

všechny recenze uživatele

Zacatek dobry, jak si vymenily baraky se mi libilo, ale pak uz to slo se scenarem tezce z kopce. Skoro zadna poradna scena, jen stale dokola nejake reci. Bud proste nejsem romantickej typ, nebo bude chyba nekde jinde. Konec filmu uz jsem nevidela, nevydrzela jsem. Bylo to zbytecne moc dlouhy a o nicem ()

bishi1 

všechny recenze uživatele

ta třetí * je pouze díky Kate ... jinak za mě hodně slabé .. přirovnání k Lásce nebeské je stejné, jak srovnávat lebedu s orchidejí .. PS : a v čem tkvěl ten komediální prvek ? ()

Koral11 

všechny recenze uživatele

Hezký a příjemný film. Domeček v Anglii byl kouzelný, nějakou takovou antistresovou samotu bych čas od času brala i já. Vtipné scény - z nichž pro mě nejlepší byl telefonát mezi Amandou a Iris. :) A ta dětská upřímnost: ,,Vypadáš jako moje barbie´´ :)) Co mi tam trošku vadilo byl Jack Black, toho chlapa nemám ráda. :) ()

Nextgirl 

všechny recenze uživatele

Vánoce, britská angličtina, vcelku neuvěřitelnej, ale příjemnej románek - kritéria odpočinovýho filmu na nenáročnej zimní večer to splňuje. Ale oproti Lásce nebeský, kterou to vzdáleně připomíná, je to hodně slabý. V čajový terminologii je to z Lásky nebeský ani ne tak druhák, jako spíš třeťák. Vypijete to, v tu chvíli to zahřeje, ale že byste na to chtěli znovu vzpomínat? To spíš ne. ()

bodion 

všechny recenze uživatele

Nikdy by ma nenapadlo že ma Cameron Diaz bude baviť viac než Kate Winslet. Celá tá jej linka bola strašne príjemné snehovo romantická. Ale asi aj preto že Kate bohužial ostalo navodiť vianočnú atmosféru v horúcom LA. ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouho jsem přemýšlel jestli dát tři hvězdičky nebo čtyři. Ale nakonec jsem se rozhodl být hodný. Protože i přes fakt, že hned od začátku víte jak to skončí tak je to v celku příjemný film u kterého si kde kdo odpočine. Já osobně mám rád romantické komedie, když už je tam moc romantiky a méně humoru tak mě to přestává brát, ale tady to bylo tak akorát. Bohužel jsem tam místo britského šarmu jako je to například u Lásky nebeské nebo u Notiing Hilu cítil tu americkou touhu brity napodobit. Možná je to jen má předpojatost, ale američani v tom tak dobří zkrátka nejsou a to ani když půlku filmu natočí v Anglii. Výběr herců si myslím byl velmi trefný a námět opravdu zajímavý. Určitě se z toho dalo vytřískat víc, ale na příjemnou pohodu to stačí. ()

chemo 

všechny recenze uživatele

Skoro nepozerateľný film, pri niektorých scénach s Cameron Diaz som si musel doslovne zatvárať oči kvôli silnému pocitu zdielanej trápnosti. Hviezdička za vetvu s Kate Winslet, aj keď tá tiež za veľa nestála. ()

Michaell 

všechny recenze uživatele

Příjemná, oddechová komedie, která je ovšem místy až příliš klišovitá. Jednou z nejslabších stránek je výkon Juda Lawa, který se přeci jen asi lépe hodí na padouchy či rozervance. Naopak velké plus za zmínění jednoho z mých nejoblíbenějších soundtracků - Morriconeho Misie. ()

bemygirl 

všechny recenze uživatele

Jude Law umí hrát líp,Cameron Diaz neumí hrát vůbec. Potěšila mě Kate Winslet,hezky nahlas a do detailů rozebraný její vztah s Rufusem Sewellem,který se na padoucha a vyčuránka docela hodí. Jinak se z té zápletky dalo vydupat daleko víc. Špatný scénář nebo režie nebo obojí? ()

Glance8 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo báječný, musim ríct, že je to opravdu spíš pro ženy, ale stejně se to řadí do řady filmů, který mě moc překvapily, čekala sem něco tuctovýho, ale hodně nápadů bylo nových a i herečky mi do toho šíleně sedly, myslím si, že každá žena si v tom najde kousek sebe a minimálně ke konci vytáhne kapesník...Moc povedené a zábavné! ()

viktoria00 

všechny recenze uživatele

Velmi pôsobiva romanticka komedia,ktoru si ako oddychovku mozete pustit . Pobavi vas, zasmejete sa,oddychnete si pri nej,a neznechuti vas... ()

Lynnet 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv začátek vypadal slibně, dvě velmi silné ženské osobnosti s odlišným přístupem k životu. Vtipný a se špetkou ironie pojatý příběh se časem mění ve sladkou břečku a korunu tomu nasazuje konec...a žili šťastně až do smrti...Z hereckého obsazení si nejlépe vede Kate Winslet a překvapením je pro mě Jack Black, ve kterém je určitě větší potencionál než pro potrhlé komedie.Mám ráda romantické komedie ale od téhle jsem vzhledem k režii a obsazení očekávala asi víc. ()

Kobzík 

všechny recenze uživatele

Film bez náboje, který ani Kate Winslet a Jack Black nemůžou vytrhnout k vyššímu hodnocení. Zkusím mu dát ještě v budoucnu jednu šanci. Zatím 35% ()

Reklama

Reklama