Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 1

Mladý manželský pár v opuštěném motelu objeví skryté videokamery ve svém pokoji. Brzy si uvědomí, že pokud se jim nepodaří utéct, stanou se dalšími oběťmi snuff filmu. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (389)

teutates 

všechny recenze uživatele

Oceňujem pomerne rýchly spád / priebeh deja... ehm... motel smrti, alebo ako opäť spojiť rozhádaný manželský pár do kopy. (o nelogických scénach radšej pomlčim) Miestami som mal pocit, že čumím na romanticku komédiu... niečo mi tu nehralo, samozrejme Kate je skvelá (aj napriek základnemu looku, na ktorý som čumel 81 min v kuse) a preto 4/10 ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně tedy nic moc. Film jsem viděl podstatně dříve než je datum tohoto komentáře, na které jste se pravděpodobně právě podívali. Pramálo si z filmu pamatuji. Dal bych dohromady asi základní stavební kostru a tím bych i skončil. Strach ani náznak strachu jsem zde zcela jistě nepocítil, tudíž jako horor film selhal a jako film taky. Snad i na ten odpad si troufnu. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Solidní thriller s výborným napětím, logickými postupy i přemýšlením postav a skvěle vybranou hudbou. Avšak na 4 hvězdičky mi tam trochu něco scházelo. To, jak umřeli ti maskovaní šílenci, mě docela zklamalo a chování toho hlavního maniaka mi přišlo docela směšné. Zbytečně přehrával. Ke všemu, když si přičtu ty chybky, které tam evidentně jsou (např.: poklop v koupelně zakrytý dečkou po návštěvě vraha), tak musím zůstat na třech, ale slušných hvězdičkách. Není se za co stydět, ale chtělo by to jisté úpravy, aby to mohlo sahat do těch nejvyšších vod. 65% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„To už ste mu tam tú dýku rovno mohli zabodnúť aj vy.“ Podmanivé, sir Hitchcock by sa dobre bavil. Veľmi jednoduchý scenár je maďarským režisérom nakrútený veľmi čisto, nehrá sa na nič, čím by nemohol byť, ale v oblasti psychologicky vyhroteného napínavého trileru nemá, i vďaka civilnému páriku Kate Beckinsaleová/Luke Wilson, chybu. Kvalitne vybudovaná atmosféra a sem-tam nečakaný zvrat. Výborná kamera, výborná výprava, strašidelná atmosféra a pocit, že sa pozeráme na niečo, čo sa dá nakrútiť oveľa ťažšie, ako by sa mohlo zdať. Za odvahu a pôvabnú drzosť takmer IOO%. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Rozhádaný manželský pár, podezřelý hotel a ještě podezřelejší recepční. Osvěžující je, že oba hlavní hrdinové jsou napsaní civilně a můžete jim opravdu fandit, aby z "motelu smrti" utekli. Budu spoilerovat, ale líbilo se mi, že tenhle film neměl potřebu přehnaného nihilismu a nechat v divácích nepříjemný pocit, že všechno bylo od začátku marné a hrdinové měli svůj osud spočítaný už od desáté minuty. To je takový nepříjemný hollywoodský zvyk, kterým se nahrazuje chytře napsaný scénář. Jakou má totiž cenu cesta za "vykoupením" (což platí i u našeho rozhádaného párů), když na konci čeká magor se zakrvácenou baseballovou pálkou, že... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Ráno po napadení manžela sléza Amy (Kate Beckinsale) dolů, načež následuje záběr na nohy Davida (Luke Wilson), které leží na koberci. V dalším záběru, kdy Amy výjde ven, leží celé tělo za prahem venku přede dveřmi. (Danny F.)
  • Film se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)
  • Film byl do kin doručen pod falešným názvem "Temporary Arrangement" (Přechodné ustanovení). (HappySmile)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama