Reklama

Reklama

Jason Bourne se opět vydává na cestu za pravdou a svojí minulostí, ale tajná sekce CIA po něm stále pátrá. Na scéně se objevuje novinář Simon Ross, který pátrá po informacích o projektech Treadstone a Blackbriar. Využívá při tom zdroj z řad CIA a dostává se blízko k důležitým informacím. Neunikne tak pozornosti Jasona Bournea, lačnícího po informacích o své minulosti, ale především pozornosti Národní bezpečností agentury, pro kterou je případný únik informací naprosto nepřijatelný a je připravena mu zabránit za každou cenu. Nikdo tak není v bezpečí. Na mušce je nejen Simon Ross, ale i Jason Bourne, který chce definitivně odhalit pravdu o své minulosti. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 461)

voltamper 

všechny recenze uživatele

Neskutočne našľapaná lahoda. Classic of classic. Už ani neviem, koľkokrát som to videl, a či nevidel, lebo v poslednej dobe si pri tom aj pokojne podriemem :-) Ale to len preto, že viem, že Matt Damon to dá. A s akým štýlom! Je to skrátka moja srdcovka ()

neo101 

všechny recenze uživatele

jsem nadšen z celé trilogie a líbí se mi i nový bratříček Odkaz. Nejgeniálnější filmy z prostředí špionského, kde jdou odpadlíkům po krku nějaké vládní organizace. Pro mě je to top a jen tak překonáno pravděpodobně nebude. Bitky jsou realictické, žádné nadpozemské kung fu ani naleštěné svalstvo, prostě se veme propiska nebo časák proti noži a nakonec se soupeř uškrtí ručníkem, tkaničkou, kabelem... Kdo by si nepřál tohle umět a občas nezatoužil býti povolán do akce jako čistič? a mobyho "siréna" to celé podtrhuje. ()

violik 

všechny recenze uživatele

Kvalitní psychothriler - jako celá serie - pro náročnější večer. Je třeba se na něj připravit, aby ses v něm neutápěl. ()

Job29 

všechny recenze uživatele

Film opravdu nabušený akcí. Tak 80% filmu máte zvednutý adrenalín až na samou hranici. Neustálé napětí, honičky, přestřelky, fighty... Matta Damona hodně lidí odsuzuje a vtipkuje o něm. Ale právě takový lidi by si měli pustit tento film. Určitě změní názor. Ve všech třech dílech je to stejné. Prostě pecka. Ani James Bond se mi tak nelíbil jako tohle. Palec nahoru. ()

Good_Charlie 

všechny recenze uživatele

Děj filmu Bourneovo ultimátum navazuje na předchozí filmy Bournův mýtus 2004 a Agent bez minulosti 2002. Velmi dokonalé završení akční trilogie o supertajném agentovi s tajemnou minulostí. Kvalitně promyšlené akce, které ženou film svižným tempem dopředu. Akce, napětí a zvraty už od samého začátku, tudíž děj vás nepustí ani na mikrovteřinu! Bravo! ()

Dazdn1k 

všechny recenze uživatele

Nie je to moj zaner, ale uz viackrat ma prekvapili zanre ktore ma dlho nevedli oslovit. Toto nie je ten pripad. Je to plne, dynamicke Matt Damon vynikajuci, ale pribeh je zbytocne nadsadeny, pritom o pointe nebolo pochyb. Nonstop na plne gule, rychle zmeny, zvuk, ruch ulice, policajna sirena, rozkaz do ucha, policajna sirena, sumiaci dav, policajna hukacka a tak dookola na zblaznenie..... ()

mikinko51 

všechny recenze uživatele

Nie, nečakajte od toho komplikovanú zápletku a náročný dej, plný tajomstiev a nečakaných odhalení. Dej je úplne jednoduchý a viac menej kopíruje predchádzajúce dva diely. A práve preto by si človek zdanlivo mohol myslieť, že načo to pozerať, nič nové už neuvidí. Ale to by bola chyba. Toto je fakt akčný nárez, film, pri ktorom sa budete skoro dve hodiny bavit. Perfektný strih, efekty, vynikajúca choreografia akčných scén a súbojov, ..... Jednoducho krásna ukážka, že dobrý akčný (špionážny) film sa dá natočiť aj bez rotačných guľometov a 20 ton C4. Kto tento film nevidel, prišiel o dve hodiny skvelej zábavy (dokonca sa to páčilo aj mojej žene, ktorá takéto filmy teda vôbec nemusí). ()

UnCool 

všechny recenze uživatele

Bourne opět nezklamal, film má dobrý spád a herci podávají kvalitní výkony. Některé Bourneovi finty vás zase pobaví. Celkově skvělé pokračování této série, mohu jedině doporučit. ()

Alda.Herian 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější film a podle mého názoru Mattův nejlepší počin.Tahle trilogie(od Agenta bez minulosti až po tento díl)má obrovský spád,tempo akci atd.Mám steelbook Bourna a mohl bych se dívat snad každý den. :-D ()

Va33ek 

všechny recenze uživatele

Ještě se mi nestalo, aby filmové pokračování bylo lepší než to předešlé. A u série s Jasonem Bournem je tomu opravdu tak. Třetí a závěrečný počin je napěchovaný opravdu neuvěřitelnými akčními scénami na které jen tak nezapomenete. ()

Rathe 

všechny recenze uživatele

Ne každá trilogie má tak skvělé zakončení jako tahle. Nemyslím tím jen to, že děj má skvěle zajetý rytmus a prostě to ubíhá, ale pořád baví. Matt to uzavřel opět naprosto skvěle. A prostě to opět nemělo chybu. ()

Související novinky

Připomeňte si začátky kultovních postav

Připomeňte si začátky kultovních postav

13.10.2017

Oblíbené filmové postavy zažívají v posledních měsících hned několikanásobné návraty. Roztomilí mimoňové opět potěšili (nejen) dětské diváky ve třetím dílu Já, padouch. Jason Bourne skládal další… (více)

Na Febiofest přijede Daniel Brühl

Na Febiofest přijede Daniel Brühl

19.03.2016

Organizátoři Febiofestu přivítají jednoho z nejvýraznějších mladých evropských herců Daniela Brühla. Jeho dnes už světovou kariéru nastartoval německý snímek Good Bye, Lenin!, zahrál si i v hvězdně… (více)

Jason Bourne a Tommy Lee Jones

Jason Bourne a Tommy Lee Jones

29.07.2015

Zatímco se stále doufá, že v pátém bourneovském filmu uvidíme Vigga Mortensena (měl by se ucházet o roli hlavního padoucha), špiónský comeback Paula Greengrasse a Matta Damona nabral jinou hereckou… (více)

Matt Damon se vrátí jako Jason Bourne?

Matt Damon se vrátí jako Jason Bourne?

16.09.2014

Ještě před pár dny se Paul Greengrass (Kapitán Phillips) zajímal o režii nového filmu s Leonardem DiCapriem a Jonahem Hillem (Vlk z Wall Street). Teď to ale vypadá, že ho spíš čeká návrat k… (více)

Reklama

Reklama