Reklama

Reklama

Velkej biják

  • Česko Děsnej trhák (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh nové komedie Velkej biják pojednává o čtyřech ne až tak úplně malých sirotcích – první z nich vychovává kurátor v Louvru (kde slídí také vraždící albín), druhému se podařilo utéct z mexických wrestlingových zápasů, třetí právě jen tak tak přežila útok hadů v letadle a čtvrtý je docela “normální” příslušník “X-mutantí” komunity. Smůlou pronásledované kvarteto navštíví továrnu na čokoládu, kde narazí na kouzelnou skříň, která je přenese do světa jménem Gnarnie. Zde se setkají s trochu pošahaným kapitánem pirátské lodi a několika studenty čarodějnictví a nakonec spojí síly s moudrým, ale nadrženým lvem, aby společně porazili zlou Bílou čarodějnici... Velkej biják je nejnovějším počinem nových králů filmové parodie – Jasona Friedberga a Aarona Seltzera – kteří si tentokrát vzali na mušku ten největší žánr ze všech: hollywoodské velkorozpočtové a speciálními efekty přecpané blockbustery. Poté, co si úspěšně vystřelili z hororů a romantických komedií coby dva z šesti scénáristů filmu Scary Movie: Děsnej biják a scénáristé a režiséři filmu Děsnej doják, se nyní zaměřili na žánr, který dosud zůstal nepovšimnut – letní a podzimní pilíře hollywoodské produkce – a znovu dokázali, že jsou hrdí na to být “jako první druhými”. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (539)

Shit 

všechny recenze uživatele

Ze začátku děsná trapárna a skoro sem to až chtěl vypnout, což sem naštěstí neudělal a fakt nelituju, scény s Harrym Potterem a jeho výcvik byly naprosto brutální a i další zprodovaný scény filmů z poslední doby sou většinou děsně zábavný, ale je pravda, že i v tý druhý půlce se najdou fakt otřesný kousky a úplnej konec je už nuda, ale za těch pár naprosto dokonalejch scén si to zaslouží ty 3* ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Ed Shearmur: 1. Don't Speak (I Came to Make a Bang!) - Eagles of Death Metal ,2. Art of War - SWJ/Sizzle C ,3. Be More Robotic - E.K.U.K ,4. Eye of the Tiger - Survivor ,5. Kung Fu Fighting - Carl Douglas ,6. My Block - Cham Pain ,7. He's Willy - LeeTown ,8. The Focus - X5/Mr. Tang ,9. Pick It Up - LP/Jose Fuego ,10. Throw Your Cash Up - SWJ/Sizzle C ,11. Lazy Pirate Day - Zach Danzinger/Ali Dee/Chris Davis ,12. The Moment - X5 ,13. Fire Fight - E.K.U.K ,14. Bounce Dat Azz - Dorian Childs , ()

Reklama

Ridick odpad!

všechny recenze uživatele

podobne ako date movie...sracka, kt. sa dokonca chyta aj na hnacku v tych horsich casoch crevnej chripky...je sice pekne, ze tvorcovia chcu zparadovat vsetky zname film minuleho roku, ale vobec sa im to nedari. skoro vsetky sceny su trapne a uspavajuce a dokonca aj ty predstavitela sirotok vyvolavaju penenie a amok...marne som teda dufal ze sa zamsejem..asi uz chceme vela od tvorcov parodii ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Totální kravina, výplach mozku. To je tak stručná charakteristika. Největším mínusem je, že si tvůrci vzali na paškál až příliš mnoho filmů. Parodie některých filmů byly dokonalé (Narnie, Piráti z Karibiku, Harry Potter, Karlík a továrna na čokoládu) , na druhou stranu něktéré se hrubě nepovedly (James Bond, Hadi v letadle, Šifra mistra Leonarda). Příště zvolit menší množství filmu a soustředit se jen na ně. Ono totiž někdy méně je více. ()

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo mi hrozně špatně. Nedokázal jsem pochopit, jak to dokázal někdo natočit. Něco tak odporně trapného, nevtipného, nevkusného, ubohého, ... . Skoro jsem se po shlédnutí půlky téhle břečky bál, že na mně někdo pozná, že jsem to viděl. Né vážně, tady už končí veškerá sranda. Hnus sám o sobě. Jeden z těch opravdu nejostudnějších filmů, co jsem bohužel viděl. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (18)

  • Na pohybech těla a obličeje bobra pracovalo najednou pět loutkářů. (Amplifier)
  • Film se natáčel v Los Angeles, v Santa Claritě a v Saugusu v Kalifornii a New Jersey. (rafix)
  • Skupina, která hraje na párty, je Eagles of Death Metal. (HappySmile)

Reklama

Reklama