Reklama

Reklama

October Road

(seriál)
Drama / Mysteriózní
USA, (2007–2008), 13 h 41 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

Bryan Greenberg, Laura Prepon, Warren Christie, Brad William Henke, Evan Jones, Rebecca Field, Jay Paulson, Slade Pearce, Geoff Stults, Odette Annable (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(19)

Obsahy(1)

Mladý spisovatel Nick Garrett (Bryan Greenberg) se vrací po deseti letech do svého rodného města Knights Ridge. Setkává se zde se starými přáteli, kteří tvoří základ jeho úspěšného románu. Po dlouhé době se také setkává se svou dávnou láskou Hannah Danielsovou (Laura Prepon) a poznává i jejího desetilétého syna Sama (Slade Pearce)... (Reiniš)

(více)

Recenze uživatele Kuzzie k tomuto seriálu (1)

October Road (2007) 

Dlouho jsem hledala seriál v tomhle stylu. A narazila na něj dokonce s Laurou Prepon v hlavní roli. A na Bryana jsem se též ráda dívala v připomínce One tree hillu, protože na ten člověk jen tak nezapomene.Ale zpět k October road. Hrozně moc se mi líbí takováto americká městečka. Tím myslím vzhled. Architekturu. Ty papírové domy, kostely, bistra, parky..! A do toho města přijede po deseti letech zpátky takovej hezoun, aby všechny pořádně namích, protože je tam nechal a klidně si odjel. Laura Prepon by mohla z fleku citovat z OITNB:" Because you broke my fucking heart". Ale to neudělá, protože tady už má dítě a normální práci, i když je to jinak Alex Vause hadr. A i jako blonďatá je naprosto k sežrání. V podstatě je mi ale jedno s kym skončí, pokud to nebude ten slizkej Feliciano López herec. Tak jdu shlídnout ty zbylý díly, ale už teď vim, že mi bude líto, že se to pořádně neuchytilo a skončilo to předčasně. Edit po dokoukání: Dobře mu tak, neví co chce, tak ať se třeba po..! A Big Cat byl nakonec super postava. ()

Reklama

Reklama