Reklama

Reklama

Dvaadvacetiletý Scott Pilgrim je poněkud nevyzrálý mladík, který hraje v rockové kapele Sex Bob-Omb. Zrovna je bez práce a chodí s roztomilou středoškolačkou. Všechno je skvělé, dokud mu do života nevstoupí úžasná a nebezpečná Ramona Flowersová. Po uši se do ní zamiluje a začne plánovat společnou budoucnost. Scott brzy zjišťuje, že jeho vysněná dívka si životem nese velmi neobvyklé břemeno. V cestě ke štěstí mu totiž stojí sedm bývalých Ramoniných partnerů, kteří ovládají její milostný život a udělají cokoli, aby byl okamžitě odstraněn každý další nový nápadník. Pokud chce Scott získat svou lásku, bude muset všechny expartnery zničit dřív, než oni zlikvidují jeho. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 579)

KharDemon 

všechny recenze uživatele

Nemuzu rict ze by se na to nedalo divat... Jenomze je to delane pro nactiletou skupinku pubertaku chodicich na zakladku coz ja nejsem Takze pro me jen dalsi prumerny film ktery nemusim videt opakovane :-) ()

Blackie6 

všechny recenze uživatele

We are Sex Bob-Omb and we are here to make you think about death and get sad and stuff! Loser Scott, krásná Ramona, zajímavý děj a naprosto skvělý soundtrack. ()

iceböss

všechny recenze uživatele

Asi jsem ten film nepochopil, po čtyřiceti minutách převážně zmatené nudy sem musel trápení ukončit :D Třeba si udělám ještě někdy čas o změním názor, ale nevim nevim.. hodnotit radši ani nebudu, protože evidentě mi u tohohle filmečku něco uniká, pač jinak 73 % prostě nepobírám !!! ()

Tess17 

všechny recenze uživatele

Od začátku do konce jsem na film koukala s vyvalenýma očima, občas jsem si zapomněla přiklapnout čelist. Na konci filmu jsem si položila otázku - byla to totální magořina, kterou jsem ještě neviděla, nebo to bylo tak úžasný? Nakonec jsem vyšla zlatou střední cestou se třemi hvězdičkami. Skvělý efekty, parádní bojový scény. Na druhou stranu totálně jednoduchý děj týkajícího se zcela běžného problému každého třetího kluka ve věku od 17 do 25. Ani jsem se tak moc nenasmála. Film pro toho, kdo má rád komiksy a sci-fi ninja bojové umění. ()

Jannine 

všechny recenze uživatele

Tomuhle filmu rozhodně nelze upřít originalita. Ještě nikdy jsem neviděla ani trochu podobnej snímek. A i když nejsem žádnej fanda do komiksů, videoher a podobných věcí, tak jsem se poměrně bavila. Některý scény a hlášky byly dokonce téměř nezapomenutelný. Snad jediná věc, co mi trošku ke konci filmu začala vadit, byl počet soubojů, který Scott musel podstoupit. Ke konci to už začínala být docela nuda. ()

pianista123 

všechny recenze uživatele

Film mě zaujal svým velmi netradičním pojetím. Nápad spojit staré počítačové hry s filmem někomu může přijít nudný, mně se zdál perfektní (i když místy opravdu trochu klukovský). Film také používá takové zvláštní "střihy", ve smyslu dějovém, které mě vždycky překvapily a pobavily. ()

Kikaa_B 

všechny recenze uživatele

Absolutně mě tento film nezaujal. Nesympatičtí herci, zápletky o ničem a vlastně od začátku filmu jsem čekala, kdy už to konečně skončí. Jednu hvězdičku dávám jen a pouze za dobré efekty. Scotte Pilgrime, zklamals. ()

petraw105 odpad!

všechny recenze uživatele

Po opravdu dlouhé době film, který jsem vypla v půlce. Nevím asi jsem nepochopila děj, neoslovil mě žánr, nebo to jak je to zpracované. Co ale dopravdu nechápu je: JAK TO MŮŽE MÍT 73% ?!? Příště se zas jednou budu řídit tím, jak moc je ten film oblíbený... ()

terezkys 

všechny recenze uživatele

Ten film vůbec není stoprocentní. Jsou pasáže, kdy i trochu nudí. Ale už dlouho jsem z ničeho nebyla tak nadšená a okouzlená. P.S.: Chci Ramoniny vlasy - ty modré :-) ()

Koukam 

všechny recenze uživatele

Filmový nadprůměr hýřící originalitou. Nejvíce mě, ale asi bavili akční scény zvýrazněné tím konzolovým zátiším :-). Jinak nemohu říci, že by mě snímek nějak uchvátil, ale nebylo to špatné. ()

angroment 

všechny recenze uživatele

Příliš barevné. Příliš rychlé. Příliš cool. Režijní a herecká stylizace mi byla nesympatická a děj, který má nejspíš záměrně nulový přesah, mě vyloženě iritoval. Film je však řemeslně dobře natočený a je do jisté míry originální. Osobně se mi však ,jeho klouzání po povrchu a lesk, protiví natolik že dávám subjektivních 30%. ()

LooLaa 

všechny recenze uživatele

Zábava pro všechny pošuky a intouše. Perfektně dávkovaná kupa srandy, na kterou se nebudete zlobit, mile překvapí zajímavými nápady, někdy šokuje, ale vždy rozesměje. ()

killerko13 

všechny recenze uživatele

Scott Pilgrim vs the World patrí medzi filmy, ktoré vám za každých okolností zdvihnú náladu. Všetky aspekty, komiksové spracovanie celého filmu, humor, boj o lásku, akčne nadupané bojové scény sú fakty, vďaka ktorým si tento film môžem pozrieť kedykoľvek a viem že ma neprestane baviť ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Režisér Edgar Wright, jenž proslul bořením hranic mezi filmovými žánry, uvádí úžasný příběh jednoho bezhlavě zamilovaného flákače a jeho snahy získat svou vyvolenou dřív, než mu vyprší čas ! To jen ve stručnosti k tomuto naspídovanému úletu, který má obrovský náboj a svým vizuálním zpracováním podtrhuje nejvyšší známku 100 % ()

Kachna182 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím - u mě je to 50/50, totál rozervaný rozporuplný pocity. Chvílema jsem měla 100chutí to vypnout s myšlenkama na zhulený scénáristy a ještě zkulenější producenty, pak mně zas ty detaily donutily zůstat. Hlavně Culkin byl skvělá teplárna. Efekty a fajty docela dost dobrý a drobný vychytávky to bezvadně kořenily. Vadil mi hlavně Cera co čučel jak vyvoraná myš tak 80% filmu. Co jsem si z filmu odnesla za moudro: Kuře fakt není veganský. ()

Rayers odpad!

všechny recenze uživatele

Ehm. Cože?! Tolik WTF okamžiků jsem asi ještě v žádným filmu nezažil. A k tomu panic Cera... Jak tohle může mít tak vysoké hodnocení? To jste tu všichni po večerech onanující puberťáci? ()

Whyte 

všechny recenze uživatele

(„ I must to pee.“) Barevná, punková, homosexuální ptákovina s ufňukaným hlavním hrdinou, z kterého se vždycky stane na malý okamžik novodobý Chuck Norris se sexy girlfriend a partou úchylných EX, pro jejichž motivaci nezbylo přes ty všechny omalovánky a karikaturnost postav místo. (Dobře, taková filozofie komiksu je, ale...stejně je to blbost.) Jo a režie je hodně hodně vynalézavá… na takovou ptákovinu. To je vlastně jediný pořádný klad, režie, vizuál a Elizabeth… Ještě teď mám z toho v hlavě prázdno. //45%// ()

diZAXter odpad!

všechny recenze uživatele

mám rád komiksy, videohry, ale tenhle počin jsem fakt ani trochu nepochopil. Větší kravinu a nudu jsem snad v životě neviděl. Nechápu tak vysoký hodnocení. ()

Související novinky

Rockův táta dostane film

Rockův táta dostane film

12.09.2018

Kanadští filmaři Jonathan a Justin Gajewaski chystají biografický snímek Ring King o otci Dwayna „The Rock“ Johnsona (Mrakodrap). Johnson starší se v mládí živil v Kanadě jako wrestler pod přezdívkou… (více)

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

15.01.2014

Žili jste v dojmu, že mravenčí superhrdina, jehož nám za rok a půl představí Edgar Wright, našel svého představitele v Paulu Ruddovi? To nejste zdaleka sami, režisér Scotta Pilgrima nebo Jednotky… (více)

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

18.10.2012

A spoustu dalších novinek. Ale popořadě – Ant-Man konečně dostal zelenou, dokonce má stanoveno datum premiéry, konkrétně 6. listopadu 2015. Film o hrdinovi, který se dokáže podle potřeby zmenšit na… (více)

Soumrak příliš rychlého konce světa

Soumrak příliš rychlého konce světa

26.01.2012

Edgar Wright, Simon Pegg, Nick Frost. Britské herecko-tvůrčí trio, které zaujalo zombie komedií Soumrak mrtvých a nadobro se prosadilo parodií na buddy-kriminálky Jednotka příliš rychlého nasazení,… (více)

Reklama

Reklama