Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

mysiak 

všechny recenze uživatele

Disney balansoval na hranici trápnosti...ale našťastie podarilo sa mu dostať z tejto hranice...The Rock hrá tak ako to vie - väčšinou grimasy, Roselyn "je strašne sexy" Sanchcez, ale to dieťa, je to proste ukecaný negr....ale ináč je príjemný rodinný Disney film, určený skôr deťom, ale dospelým sa to bude tiež páčiť ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak takhle nějak si představuji naprosto úžasnou oddechovou rodinnou komedii, u které si parádně odpočinu a zrelaxuju a která parádně nastartuje pohodový víkend. Tahle komedie je svěží, lehká, dějově i herecky naprosto perfektně zvládnutá, vtipná, a hlavně ani chvilku nenudí. A částečně je to také navíc komedie sportovní, a kromě toho je zde i velice roztomilý pejsek buldoček (když mu dcera hlavního hrdiny oblékla na zadeček baletní sukni, tak to bylo velice roztomilé) a já mám pejsky rád, takže se zde povedlo smísit všechno, co mám rád, do velice stravitelné podoby. Zkrátka a dobře, u Disneyho opět potvrdili, že rodinné filmy jsou doménou tohoto studia. Jistě, každý může namítnout, že film není skoro vůbec originální, že komedií na téma nemotorný rodič je mnoho, a zajisté bude mít dotyčný pravdu. A přesto mi na tomhle vůbec nezáleží. Mně záleží u komedie jen na tom, abych se dobře bavil a abych se nenudil, a přesně to tato komedie dokázala, tak proč lamentovat nad tím, že už jsem tu kterou scénu někde viděl? Užil jsem si to, a to je hlavní. A co mě velmi překvapilo je fakt, že Dwayne "The Rock" Johnson mi zde ani trochu nevadil, ač ho jinak nemám příliš v lásce. Naopak zde působil velice sympaticky. A ještě něco. Velmi mě v tomto filmu rozesmálo, když se několik chlapů u hlavního hrdiny doma koukalo na basketbal a dceruška hlavního hrdiny to přepla na seriál Hannah Montana, to jsem dostal normálně výtlem, jakmile jsem slyšel tu znělku mně tak dobře známého seriálu. No nebudu to protahovat, tahle komedie je velice vydařená, a proto uděluji velice nadprůměrné čtyři hvězdičky. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

'The Rock“ si sice získal mé sympatie hlavně během své éry zápasníka, potažmo v akčních filmech, ale tentokrát mi nějak nevadila ani jeho účast v této rodinné komedii. Je sice pravda, že film je plný již stokrát viděného klišé, ale kupodivu mi to nějak závratně nevadilo. Nenudil jsem se u toho a to bylo hlavní. Je však jasné, že tohle bylo určené především pro mladší publikum… ()

st.verka 

všechny recenze uživatele

Taková rodinná oddechovka typu "Když jste viděli jednu, viděli jste všechny". Ale Dwayne Johnson mě kupodivu mile překvapil, netušila jsem ani, že má takový komediální talent. I výkon malé Madison Pettis byl pozoruhodný, takže i když to bylo vcelku o ničem, ti dva to u mě vytáhli alespoň takhle vysoko. ()

berny2468 

všechny recenze uživatele

Celkem překvapilo a nebýt toho od začátku předvídatelného konce dal bych klidně i tři hvězdy. Protože já se opravdu nenudil. Často jsem se zasmál. Samozřejmě, je to hodně předvídatelné, naivní a hloupé (no prostě americké). Překvapil mě hlavně Johnson, jehož nemám moc v oblibě, ale tady mě bavil. Škoda toho konce, jinak odpočinkový film, který nikomu nemůže uškodit.....45%. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Dwayne "The Rock" Johnson (Joe Kingman) sa v mladosti skutočne venoval americkému futbalu. (ywo666)
  • Posledný Disney film s názvom Buena Vista Pictures Distribution. (Zeker)

Reklama

Reklama