Reklama

Reklama

Humans

(seriál)
Trailer 2
Velká Británie / USA, (2015–2018), 17 h 16 min (Minutáž: 42–47 min)

Hrají:

Emily Berrington, Gemma Chan, Pixie Davies, Rebecca Front, Tom Goodman-Hill, William Hurt, Colin Morgan, Katherine Parkinson, Jonathan Aris, Neil Maskell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Osmidílný sci-fi seriál vychází ze slavného švédského dramatu "Real Humans" a je zasazen do paralelní přítomnosti, kde jsou živoucí roboti nejnovějším must-have doplňkem, který musí mít každá domácnost. (SimonaSK)

Recenze uživatele Sammya k tomuto seriálu (1)

Humans (2015) 

Všech 16 dílů jsem shlédla za 6 dní, takže si asi můžete udělat představu, jak mě to dostalo :D Seriál mi přišel fascinující, svět, ve kterém je normální, že každá domácnost má svého androida, nebo tedy Synth, byl skvěle propracovaný. Myslící synthi byli udělaní moc dobře, lidsky, nešlo jinak, než si je oblíbit, tedy většinu z nich. Herci byli úžasní, kolikrát jsem zapomněla, že to jsou lidi hrající roboty a ne fakt roboti a naopak. Jedna z mých nejoblíbenějších postav byla myslící Synth, Karen, a druhá moje oblíbená postava byl Pete, detektiv inspektor. Díky tomu jsem z finále druhé řady byla úplně hotová. Byla jsem ráda za Colina Morgana, už dlouho jsem ho zas nikde neviděla. Rodina Hawkinsových byla též sympatická, líbilo se mi, že seriál není jen o konfliktech a soužití lidí s androidy, ale i o mezilidských vztazích. Celkem ráda bych další řadu, ale nevím, jak se s všemi těmi myslícími Synthy popasujou. ()

Reklama

Reklama