Reklama

Reklama

Humans

(seriál)
Trailer 3
Velká Británie / USA, (2015–2018), 17 h 16 min (Minutáž: 42–47 min)

Hrají:

Emily Berrington, Gemma Chan, Pixie Davies, Rebecca Front, Tom Goodman-Hill, William Hurt, Colin Morgan, Katherine Parkinson, Jonathan Aris, Neil Maskell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Osmidílný sci-fi seriál vychází ze slavného švédského dramatu "Real Humans" a je zasazen do paralelní přítomnosti, kde jsou živoucí roboti nejnovějším must-have doplňkem, který musí mít každá domácnost. (SimonaSK)

Recenze uživatele Monggol k tomuto seriálu (3)

Humans (2015) 

No ja v tomto seriáli nijaké morálne ani filozofické dilemy nevidím. Robot- stroj má slúžiť človeku a koniec. Nadobudnúť formu vedomia podobnú ľudskej je pre stroj samozrejme nemožné. Ono sa to len zdá, pretože v súčasnosti je ľudské vedomie na tak primitívnej úrovni, že ho môže imitovať kdejaký štekobot. Ale seriál zatiaľ uchádzajúci, dúfam, že sa to nezvrhne do nejakých ľudsko-roboto-právnych dilem. ... 19.5. Ach jaj, ja som to vedel, že sa to zvrhne do nejakého zástupného problému a tým je integrácia migrantov. Kurva, to je tak viditeľné v každej druhej vete(scéne) celej tretej serie. S tým bežte do psího boha! ()

Série 1 (2015) (S01) 

Tento seriál je (aspoň v prvej sérii) viacmenej skryte rasistický, ale taknejak reverzne. Uvidíme čo bude ďalej. Sem-tam to trochu škrípalo (neviem prečo robiť tragédiu z toho, že manžel prefikol robotku atď.) ale inak zatiaľ veľmi slušné. ()

Série 3 (2018) (S03) 

Ach jaj, ja som to vedel, že sa to zvrhne do nejakého zástupného problému a tým je integrácia migrantov. Kurva, to je tak viditeľné v každej druhej vete (scéne) celej tretej serie. S tým bežte do psího boha! ()

Reklama

Reklama