Reklama

Reklama

Humans

(seriál)
Trailer 1
Velká Británie / USA, (2015–2018), 17 h 16 min (Minutáž: 42–47 min)

Hrají:

Emily Berrington, Gemma Chan, Pixie Davies, Rebecca Front, Tom Goodman-Hill, William Hurt, Colin Morgan, Katherine Parkinson, Jonathan Aris, Neil Maskell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Osmidílný sci-fi seriál vychází ze slavného švédského dramatu "Real Humans" a je zasazen do paralelní přítomnosti, kde jsou živoucí roboti nejnovějším must-have doplňkem, který musí mít každá domácnost. (SimonaSK)

Recenze uživatele gemi k tomuto seriálu (2)

Humans (2015) 

Zatím nejpřesvědčivější výhled do budoucnosti soužití lidstva s AI. Přesně takto jsem si vždycky přestavoval, že by to muselo nevyhnutelně dopadnout. Blbě. O seriálu platí, že každá série je lepší než ta předchozí. Zatímco první je šeď a průměr, třetí byla už poměrně strhující. Seriál nestaví na bombastických efektech, ale na skvělém scénáři. Mohl být stejně tak natočený třeba v osmdesátých letech. To už se dnes nevidí. ()

Série 1 (2015) (S01) 

První série začíná velmi slibně a děj je zahalený v hávu tajemna. První dva díly super. Háv tajemna se ale postupně rozplyne a s každým dalším dílem je seriál jaksi vyprázdněnější a člověku dojde, že toto mohli klidně natočit před třiceti lety, protože je to čistá konverzačka bez jakýchkoli speciálních efektů. ()

Reklama

Reklama