Reklama

Reklama

VOD (1)

V SAW 5 pokračuje Hoffman v práci Jigsawa. Jeho tajemství je však skoro prozrazeno a on se musí vydat na lov, aby zabránil svému prozrazení. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (572)

Jacinda odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi jedno jestli to má myšlenku (ano i ten první díl). Je mi jedno jestli je to strašidelný (tudíš správný horor). Jsou mi ukradený úplně všechny důvody, proč by tahle série měla být dobrá. Pro mě je to jen směsice odporných brutálních vražd. Dokonalý návod na zabíjení. Z vyprávění mě stačilo slyšet (nevím ve kterých dílech to přesně bylo) o scéně s injekčníma stříkačkama, s vlastním vydloubnutím oka (jinak smrt), s pitváním svého partnera, který má být podle všeho mrtev (jinak smrt). Smůla že se probere uprostřed prohlížení jeho střev vlastní holkou... Nechutné! Odporné! Ohavné! Strašné! Zrůdné! ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Když jsou mi veškeré postavy ve filmu totálně u zadku, interakce mezi nimi je místy příšerná, opakované tajtrlíkování s klíči už spíše připomíná dementní variaci Pevnosti Boyard, jediná past již nemá čím překvapit a celé to směšné, vyčpělé a nesmyslné divadýlko vypadá ještě laciněji než předchozí díly, nemá stále více zrezivělejší a tupější Pila daleko k odpadu. Ten nedávám proto, že potenciál k pádu na úplné dno odpudivého komerčního humusu tu pořád je. Ale ten už nejspíše beze mě... ()

Reklama

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

U mě naprostá spokojenost, sám jsem pořádně nevěděl co čekat, proto jsem asi při cestě do kina byl plný rozpaků a obav, ale zbytečně. Pro ty, kteří snášeli v pohodě předchozí díly, bude i pátý díl stejně kvalitní. Natočen a sestříhán je jako všechny díly více než kvalitně, kamerové filtry, syrovost, litry krve. Příběh odhaluje další spojitosti z minulosti a přitom tvoří ještě svojí dějovou linií, která je také povedená a opět dokazuje, že „SAW“ nezabíjí, ale dává na výběr a možnost přežít. Konec byl povedený. Brutalita není nějak nesnesitelná, jedině hned první scéna mi připadala hodně „gore“ povedená ;-) a trošku více brutální než by musela být. Pořadí z hlediska kvality: SAW 1, SAW 2, SAW 5, SAW 4, SAW 3. Další díly klidně uvítám ;-) ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Patrick Melton, Marcus Dunstan .. Ve stručnosti - nebál bych se SAW V označit za lepší než dva předešlé díly série, kde se kal dna hororové tvorby pomale blížil. I když jde i nyní o absolutně nevzrušivou řezničinu (vzal jsem si k filmu talíř s jídlem a spokojeně hltal zatím co film plynul..), nemá zase tak hloupý příběh (rozuměj v rámci žánru, kde se zázraky nečekají a ani nedějí!) a provázanost s předešlým průběhem docela funguje a pořád se něco dalšího rozkrývá. Škoda, že finále není silnější. ___ Přestat SAW točit jako krvavě hororovou sérii (v podstatě nefunkční, protože nestraší/nehnusí se) a více rozpracovat slabé thrillerové linky, možná bych nebyl proti zaokrouhlit celek na deset dílů... :-)) ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Vo svojej podstate je to až kolosálne smiešna blbosť plná prekombinovaných zvratov, ktoré dávajú vždy iný zmysel udalostiam, ktoré sa v minulosti udiali (skoro ako záverečné vysvetľovačky z Vreskotov odpálené na kvadrát). Ako fanúšika naratívu hororových pokračovaní ma to fascinuje, ale po čisto filmovej stránke je to sterilná nuda na úrovni direct-to-dvd flákov. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (18)

Související novinky

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

23.01.2012

Souboj civilizovaného člověka s divokou přírodou je vděčný námět. Je fajn, když se občas přehází pořadí v potravním řetězci. Byli jsme toho svědky v dnes už klasickém dobrodružství Na ostří nože, se… (více)

Reklama

Reklama