Reklama

Reklama

Život a vztahy nejsou tak jednoduché, jak se zdá podle oblíbených knižních rádců, které mají odpověď a dobrou radu úplně na každou situaci. Přesvědčí se o tom sedm mladých lidí, kteří mají společné nejen to, že bydlí v Baltimore, ale hlavně že hledají lásku a potýkají se přitom s řadou nečekaných potíží. Beth už sedm let chodí s Neilem, marně mu však naznačuje, že by se mohli vzít. Její kolegyně Gigi chodí na rande s muži, kteří o ni zjevně nemají zájem, což si ovšem odmítá připustit. Problémy má i Janine, která je sice provdaná za sympatického Bena, jenže on se právě seznámil s pohlednou zpěvačkou Annou. I když jí dá jasně najevo, že je ženatý, Anna se do něj zamiluje. A aby to nebylo tak jednoduché, do Anny je pro změnu stále zamilován její bývalý přítel Conor, jeden z mužů, s nimiž randila Gigi, a jeden z těch, na jejichž zavolání stále čeká. Marně čeká na lásku také Annina kamarádka Mary, která se snaží najít vztah pomocí internetu. Gigi se seznámí s cynickým barmanem Alexem, který jí otevřeně objasňuje, jak to chodí v mužském světě, časem se však sám chytí do pasti a do Gigi se zamiluje. Jenže vrhnout se do vztahu pro něj není jednoduché, stejně jako není pro Janine snadné přijmout pravdu o manželově nevěře a lžích, na které postupně přichází. Zdá se, že muži a ženy si nikdy nemohou porozumět, přesto se však do sebe mohou zamilovat. A tak stále hledají způsob, jak vytvořit fungující vztah. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (701)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ve svém životě jsem vychytrale zaznamenal, že muži rádi vrážejí klíny do hlav důvěřivých žen a ženy často bezchybně dešifrují signály, které nikdo nevysílá. Životními moudry a s nadhledem odpozorovanými situacemi disponuje tento snímek v míře vrchovaté, ale nějak mi hlava nepobrala množství chlapů dávajících kontakty na svou maličkost ženám, které už nechtějí nikdy vidět. Buď jsem staromódně zabržděný nebo jsem ve své podstatě špatný lovec, ale to je jedno, protože až tak moc mě to moje nepochopení nežere. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

hviezdne obsadenie, ktoré je najväčším lákadlom tejto romantickej komédie, je asi aj jej najväčším kladom - pretože sú to okrem pekných tvárí aj celkom zdatní herci s charizmou, takže pozerať sa na nich nie je prúser . . . ale nakoľko vody romantických komédií sú plné iných žralokov a veľkých rýb, toto dielko veľkú dieru neurobí, je totiž tak priemerné, ako len americká romantická komédia môže byť a ani desať hviezd v caste jej plytkosť a obyčajnosť nezamaskuje, keby tých pár postrehov o naivite žien a ignoranstve chlapov bolo viac, celé to malo väčší nadhľad či ostrejší tón a autor sa viac sústredil na réžiu a nápaditosť než na obsadzovanie zvučných mien, možno by to obstálo aspoň ako solídny priemer v tomto dravom a veľmi pestrom žánri, takto ale je to (prekvapivo nadhodnocovaný) podpriemer; (a na záver malé rozčarovanie - zo všetkých prítomných dám bola paradoxne scarlett najmenej "hot", vivat jennifer connelly!!!) ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Množstvo zvučných mien, Justin Long je borec no a veľký "našľap" ako sa nestať klasickým "romantickým" snímkom, avšak nestalo sa tak. Všetko je milé, miestami reálne... určite to nie je úplne tzv. "klasika" - zaujímavé. Rozhodne stojí aspoň za jeden "kuk". Ale ako K. Kwapis zohnal toľko hviezd vážne nechápem. 6-7/10 ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

2,5*/5... Mix Sexu v meste a Love actually po kastrácii a to celé ešte v zmysle revival filmu...Keby som bol slobodná americko-povrchná tínedžerka/žienka, tak je to možno film, z ktorého som "mimo" a považujem ho za "hlbokú psychologickú sondu do ľudských vzťahov a charakterov"... Hoci pár postáv bolo zaujímavých a rovnako aj herecké výkony (predovšetkým naivná Ginni Goodwin), ale pri tak prepálenej stopáži a toľkých postavách sa konštantná pozornosť jednoducho udržať nedala..A ani tá Scarlettka už nie je to čo bývala!!!:) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nechtěl jsem se koukat, opravdu nechtěl. Přítelkyně však byla docela nadšená a ta hromada hvězd mě přemluvila. Ještě bych měl zmínit, že romantické komedie jsou asi to poslední, na co se rád dívám (těsně před pohřby), protože kvalita je často hrozná. Až tak moc tě nežeru je však skvělá výjimka, která plejádou hvězd v pěkných rolích, které připomínají skutečný svět více, než v milionech dalších obdobných komedií. Krom toho je vtipně ukázána naivita i hloupost žen/mužů a celé té havěti:). Všichni zúčastnění jsou vynikající, své role si užívají a třeba Ginnifer Goodwin si svou naivitou diváka dokáže omotat (asi stejně jako Scarlett odhozením svého oblečení). Co tedy zbývá? Asi jedno velké děkuji za skoro 5* romantickou komedii, která mě velmi bavila a chvílemi dala vzpomenout na kyselost některých vztahů.Tohle určitě neurazí. PS: Justin Long má na to být hvězda:) PPS: jsem asi jediný muž, který by nahé Scarlett v bazénu odolal, až tak jí teda nežeru:) ()

Galerie (49)

Zajímavosti (11)

  • Stejnojmenná kniha, z níž film vychází, není klasická beletrie, nýbrž jedna z mnoha příruček na téma "jak zlepšit svůj život". (duklak2)
  • Autor předlohy Greg Behrendt si zahrál malé cameo jako pastor na svatbě. (ČSFD)
  • Filmovalo sa v štátech Kalifornia, Maryland, Oregon a tiež v britskej metropole Londýn. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama