Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (187)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

První Grave Encounters byl fajnovým členem v už setsakra rozvětvené FF rodince a i když ani on nepřišel s ničím novým (jak by taky mohl), prostředí starého blázince a taky sympatické postavy však zafungovaly a já se chvílemi opravdu bál :) Jak už to tak bývá, když je něco povedeného, pojďme tomu natočit pokračování. Dočkalo se i GE a jak jinak- jedná se o naprosto dementní a první díl shazující ultra zbytečnost- inu, jak už to tak bývá :) Pamatujete na první Blair Witch (jak by taky ne, že :))? A vzpomenete si na její stupidní pokračování? Tak přesně toto je případ i GE. Opět tu máme partu mladých rádoby filmařů (aneb vezmeme si náš ifoun a jdeme točit filmy, vždyť rejžou se dnes může stát každý- bulšit! :)), co jdou po stopách toho, jak to vlastně celé bylo. Prvních 40 minut tedy jen kecy a kecy, pak se konečně dostanou do onoho blázince a tam- další nuda, lekačky už očekávané a velmi ubohé. A poslední třetina? No nemám slov, splácanina s dimenzí do nějakýho paralelního světa a taky duchové, co si sami natáčejí svoji reality show- fakt, nekecám :D Další pokračování, co nemělo nikdy vzniknout- aneb taky se tak těšíte na trojku? :) (O hercích, hudbě, ději apod. se nemá cenu rozepisovat- nic takového se tu nekoná). ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečné pokračování průměrnýho hororu.Prvních 40 minut je skoro nesledovatelných a i potom vám to vůbec nic nenabídne.Žádá invence, lekačky i situace přes kopírák ( něco je vyděsí, začnou utíkat, něco hledají, imbecilní návrh, že se rozdělíme...kam kurva spěcháš?, když se rozdělí, někdo umře, něco je vyděsí, jeden se odpojí...umře....bože...) klišoidní nuda která by neviděsila ani pětileté děcko a to sem hororovej posera.Démoni zase otevíraji držku dokořán div kameramana nespolknou.1* za dobrou scénu s nočním hlídačem, jinak opět stupidní konec a imbecilní nijaká pointa.Jeden z nejzbytečnějších a nejnudnějších foundfootage hororů, co jsem taky čekal když už jednička nebyla zázračná a trailer byl jasným důkazem nulové invence.20%. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Hlavným kameňom úrazu je v tomto prípade námet. Z niečim podobným prišiel už oveľa skôr nie veľmi vydarený BLAIR WITCH 2. A už vtedy to bolo riadne pritiahnuté za vlasy. GRAVE ENCOUNTERS 2 sa chcú vydať epickejším smerom, ale pôsobí to nakoniec trápne a rovnako aj ľakačky nie sú z rodu tých najúčinnejších. Takže mierny prepad. ()

Tomatáš 

všechny recenze uživatele

Podle mého názoru je druhý díl krokem vedle, jak už to ostatně u druhých pokračování bývá. Tvůrci tak trochu vaří z vody a po prvním, řekněme mrazivém, lekacím dílu, nás v blázinci již nic nepřekvapí. Příběh se sice snaží překvapit "překvapivou" změnou v chování jednotlivých postav a napojením na první díl, ale vše je velmi předvídatelné a tupé. Jestliže první díl alespoň pro mě zajímavý...ten druhý balancuje někde mezi ztrátou času a pouhou zvědavostí vědět, zda tajemní duchové stále existují. ()

The Viper 

všechny recenze uživatele

Po druhém skouknutí jedničky jsem se rozhodl že si dám podruhé i dvojku. Začátek nevypadá vůbec špatně....ambiciozní mladý hororový nadšenec a student filmové školy si umane že se zkusí prošťourat okolnostmi k filmu Grave Ecounters (1) , protože se okolo něho nese tolik rozporuplných názorů. Vtipné na tom je, že začátkem schazuje celou jedničku a upozornuje na nedostatky, které tomu vyčítají i uživatelé zde. Zbytek filmu probíhá více méně dle šablony jedničky, akorát tu nemáme skoro žádnou výraznější lekačku, až na toho dvoumetrového cápka co je honí po chodbě. Konec mě ale docela překvapil...Laenne Lapp je kočka. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu se objevují záběru z prvního dílu. (konvax)
  • Na začátku filmu Alex (Roger Harmon) řekne, že vidí fotky z mládí Seana Rogersona. Správně ale měl říct fotky Lance Prestona, kterého Sean Rogerson ztvárnil. (J*A*M*A*L)
  • Na stole v nemocnici bola nakreslená ouija, teda tabuľka vďaka ktorej sa komunikuje s duchmi. Klasická tabuľka na komunikáciu má písmená usporiadané abecedne, avšak tabuľka v tomto filme mala rovnaké rozloženie ako QWERTY klávesnica. (metal.storm)

Reklama

Reklama