Reklama

Reklama

S nekonečným elánem, stále kručícím žaludkem a slibem sobě samotnému, že tenhle rajón ochrání, se představuje Paul Blart – Policajt ze sámošky. Dobrotivý Paul Blart (Kevin James - Dva z Queensu) vždycky snil o tom, že se stane policistou. Místo toho pracuje jako ochranka v místním nákupním centru. Se svým úzce střiženým knírkem, osobním vozítkem a nakažlivým nadšením se zdá být tím jediným, kdo svou práci bere vážně. Všechno se ale mění, když obchod obsadí banda lupičů a zajme rukojmí. Blart - bez výcviku, beze zbraně a svou velikostí ideální terč - usuzuje, že nastal pravý čas ukázat ostatním, že je tím největším policajtem v celém nákupním centru. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (272)

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Paul Blart ukázal, že k natočení Smrtonosné pasti 5 není třeba Bruce Willise :) Super filmek pro volný čas, který mě pobavil ve všech směrech. Je v něm i kus romantiky, především velká soda humoru a víc než dostatek opravdu... spektakulární akce. Jasně, kasovní trhák by z toho být nemohl, ale upřímně moc nevím, čím by se dal Paul něčím vylepšit. Leda tím, kdyby přišel i Bruce :) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Aktivní blbec byl vždy horší než třídní nepřítel a takový Paul Blart by u policie jistě udělal zářnou kariéru pochůzkáře. Tedy kdyby vážil o metrák méně, kdyby nebyl přesvědčen o své neomylnosti a kdyby dokázal správně odpovědět na otázku, jakou barvu má bílý kůň. Takhle hrdě nosí uniformu bezpečnostní služby a všem v obchoďáku dává jasně najevo, kdo je tady šerif. Já jsem se u toho pobavil o něco méně, než by se z daného tématu dalo vytřískat, ale sebevražedná aktivita hlavního hrdiny byla místy hodně zábavná. ()

Reklama

mysiak 

všechny recenze uživatele

Bál som sa prihodiť tú štvrtú hviezdičku..ale úprimne Paul Blart ma dostal...zo začiatku mierne trápne, raz som sa zasmial - potyčka vo Victoria Secret v obchode, ale s nástupom teroristov...nadupaná akčná jazda, kde dokonca Kevin James hláškuje a je proste akčný šéf...no proste som šokovaný ale nadšený...skvelá akčný jazda...a hláška: Your flight is being cancelled...:D ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Docela slaba komedie o policajtovi z obchodaku, kterej jezdi na segwayi. Kevina Jamese mam celkem rad, produkce Adama Sandlera, atraktivni (dejove) prostredi - to vse slibovalo potencial dobre zabavy. Nakonec zustalo jen u toho... uz od pohledu je to silny Becko, kvalitativne prilis produkci TV Nova nebo CT neprevysuje, a predevsim postrada nejaky silny momenty / humory. Je to bachor, dela ochranku v obchodaku, ale mimo rvacky s bachyni a zrani hnusnyho lizatka to skutecne zadny vtipny momenty nemelo. Vlastne spis naopak, napr. ten vyhublej ind z Pravidel Zasnoubeni byl vrchol trapnosti, mental s propiskama byl taky trapnej a swat-villain byl uplna nula. Dost slabej prumer, kterej vazne drzel jen ten James... ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozně rád bych dal téhle infantilní celovečerní reklamě na Segway aspoň jednu hvězdičku za spolehlivě rozkošnou Jaymu Mays, ale nejde to. Scénář spíchnutý za odpoledne za sledování SMRTONOSNÉ PASTI, zasmál jsem se jen když se Blart ožral, po akční stránce to nenabízí už vůbec nic. Že to tak zabodovalo u amíků přičítám jejich mallové kultuře, u nás to naštěstí prozíravý distributor odlifroval rovnou na dvd. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Kevin James se obešel bez kaskadéra. (HellFire)
  • Jako prvnímu v roce 2009 se filmu podařilo dosáhnout v amerických kinech výdělku 100 milionů dolarů. (HellFire)
  • Gary Valentine, který se ve snímku objevil v roli zpěváka karaoke, je bratr Kevina Jamese. (prokda)

Související novinky

Lekce páření od zvířat v zoo

Lekce páření od zvířat v zoo

25.05.2009

Možná to zní bulvárně, ale přesně tohle bude námětem romantické komedie The Zookeeper, kterou se Kevin James pokusí navázat na svůj nečekaný úspěch s Policajtem ze sámošky (ten si nakonec nenašel… (více)

Will Smith na lovu strašidel

Will Smith na lovu strašidel

19.02.2009

Už koncem roku 2007 se mluvilo o rodinné hororové komedii Monster Hunter, k níž napsali scénář Robert Baird a Daniel Gerson (Auta, Příšerky s.r.o.) a jejíž hrdinou bude dětský psycholog s neobvyklým… (více)

Reklama

Reklama