Reklama

Reklama

True Blood: Pravá krev - Série 2

(série)
USA, 2009, 10 h 20 min (Minutáž: 43–56 min)

Tvůrci:

Alan Ball

Předloha:

Charlaine Harris (kniha)

Hudba:

Nathan Barr

Hrají:

Anna Paquin, Stephen Moyer, Alexander Skarsgård, Ryan Kwanten, Rutina Wesley, Sam Trammell, Chris Bauer, Deborah Ann Woll, Jim Parrack (více)
(další profese)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Detektiv Bellefleur našel pozdě v noci, když odcházel ze Samova baru, ve svém autě mrtvolu, která neměla srdce. Naštěstí je tu Bill, který mrtvolu přeměnil svojí krví na upíra. Když se mrtvá dívka přemění na upíra, představí se jako Jessica a je neskutečně nesnesitelná. Aby měl od ní na chvíli Bill pokoj, dá ji k Ericovi. Na scénu se dostává Lafayette, kterého připoutali upíři za to, že přišli na jeho prodej krve a chtějí ho náležitě potrestat. Samovy vzpomínky nás zavedou k tajemné Maryann, která ho jako mladého vzala pod svá křídla. Tara se s Maryann skamarádí a ta dá Taru dohromady s Eggsem. (Varan)

(více)

Diskuze

fimler

fimler (hodnocení, recenze)

Obsah je naprosto špatně napsaný. Objevená mrtvola se nepřemění na upírku. Mrtvola je místní falešná exorcistka, která bohužel svým rituálem s Tarou vyvolala menádu Maryann. Ta exorcistka už neožije jako upírka. Upírka Jessica je úplně někdo jiný. Je to náhodná dívka, kterou za trest Bill musel přeměnit v upírku, protože kvůli ochraně Sookie zabil jiného upíra. 

Reklama

Reklama