Reklama

Reklama

Pekelná kuchyně

(pořad)
  • USA Hell's Kitchen (více)
TV spot

Obsahy(1)

Gordon Ramsay si vybírá pro svoji restauraci nejlepšího z dvanácti nastávajících šéfkuchařů. Kdo zvítězí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (129)

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad který není ani příliš o vaření, ale spíš o ponižování dvou skupin chudáků, kteří kvůli mlhavé vidině zisku se sebou nechávají nakládat jako s hadrem. Ramsay se nevěnuje kuchyni, ale hlavně řevu a nadávkám a také obratné manipulaci s lidmi, které proti sobě nepokrytě štve. Přitom přehrává natolik, že chvílemi působí jako smyslů zbavený, v každém případě však neskonale arogantní nadutec. Skutečně "pekelná" reality show, kterou strčí do kapsy nejen "Big Brother", ale i "Babicovy dobroty" - tam se alespoň vaření obejde bez hysterického jekotu samolibého tyrana a pláče vyhazovaných kuchtíků. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrná reality-show, která stojí a padá na Kondomu Ramsayovi. Právě on je prvotním důvodem nasrání diváků při první zkušenosti s tímto pořadem, a právě on je ten komu postupem času začnete přát, protože to těm monsteregám a narcisům (soutěžícím) vždycky natolik osolí, že se jen smějete. Barrandov a jeho cenzurovaný dabing pořadu ubírá o polovinu, protože slyšet jednoduše "ty píčo jak to vaříš" je lepší než "ty tůůůůůt", nehledě na to, že chvílemi díky Gordonovi není slyšet minutu nic jiného, než pípání. Pořad je to zábavný sám o sobě a pokud se stane takový zázrak (je to skutečně téměř nadlidské) a vy někomu začnete přát a fandit, pak si pořad vychutnáte ještě více. Moji favorité: Bonnie (HK 3), Dave (HK 6). 80% ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Úrovňou pre mňa veľmi podobné Polreichovej relácii, ale najlepšie z toho pre mňa vyšiel Žídek. Toto je ozaj prehnaná komerčná šou. Presne je to veľmi prehnané. Veľa zo zmien sa neukážu podrobne, nie je to úplne podrobné, ide hlavne o zábavu, čím viac šokujúce, tým lepšie pre program. Nemusím tento americký štýl. ()

SidneyP 

všechny recenze uživatele

Podle mého názoru je tento pořad založen ne na vaření, ale na Gordonových nadávkách, s kterýma to mimochodem dost přehání. Každej se splete, každý udělá chybu, ale tu chybu nevyřešíš tím, že tomu člověkovi řekneš "Běž s tímhle hnusem do hajzlu, ty tlustoprde jeden!" Bez prdele, takových podobných věcí slyším v jedné epizodě často. Já být ten soutěžící, tak bych ho asi musel ubít pánvičkou. A dost jsem se divil, že zatímco v MasterChefovi byl v poho, tady se choval jak arogantní prase. 60%. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Průkopníci nových směrů v pedagogice odbourávajících nezdravý způsob soutěžení si rvou vlasy, milovníci amerického stylu reality-show chrochtají blahem. Určité typy jsou ochotny Ramsayovi olízat boty za to, že jim dá rondon šéfkuchaře a královský plat k tomu v jedné ze svých parádních restaurací. Takže pokud chcete vidět, jak špičkoví kuchtíci pálí nebo nedopečou (případně obojí zároveň) jeden stejk za druhým, protože jsou přemotivovaní a vystresovaní až na půdu či se jim nedaří spolupracovat (docela těžké, u vyřazovací soutěže), zatímco se o pár metrů dál prochází polonahé modelky a už hodinu čekají vypulírovaní VIP hosté na své jídlo, zatímco Ramsay vyšiluje jako smyslů zbavený, je to přesně formát pro vás. Každé rozčílené gesto, nebo teatrální stížnost Ramsaye na zpackanou porci se pro jistotu přehraje nejméně dvakrát (nadávky jsou poctivě vypípané a pokud jsou vidět ústa, tak ještě vizuálně rozostřené). Největší kiksy se pak sjíždějí v rekapitulacích znova a znova. Pokud vydržíte déle jak půl dílu, začnete zvolna pronikat do charakterů jednotlivých účastníků této soutěže, což je ta zajímavější a hodnotnější stránka této značně natahované show (20 epizod u 10. série. OMG!). No, a zatímco tým, který svou směnu vyhrál, odjíždí limuzínou utratit poukaz do luxusních butiků, či odlétá vrtulníkem kamsi na pláž na koktejlovou degustaci, jejich méně úspěšní kolegové piglují kuchyň, nebo ručně stloukají máslo na večerní šichtu. Sansára na talíři, chtělo by se říci. Jinak obdivuji, jaký je Ramsay stratég v businessu. Na místo náročného a nákladného výběrového řízení udělá výdělečnou reality-show, ve které si týpka ještě pěkně proklepne.:-) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Kuchyně kde se vaří je umístěna v bývalém zpravodajském studiu KCOP a přilehlé obytné prostory pro soutěžící jsou vybudovány hned vedle restaurace. (ČSFD)
  • Hosté v Pekelné kuchyni jsou ve skutečnosti komparzem. To dokládá i fakt, že vzhledem k Ramsayho obrovské profesionalitě, by si nikdy nedovolil být hrubý k hostům, čehož jsme zde několikrát svědky (HArna)
  • Čtvrtá sezóna měla patnáct a šestá dokonce šestnáct soutěžících, namísto obvyklých dvanácti. (ČSFD)

Reklama

Reklama