Reklama

Reklama

Pekelná kuchyně

(pořad)
  • USA Hell's Kitchen (více)
TV spot

Obsahy(1)

Gordon Ramsay si vybírá pro svoji restauraci nejlepšího z dvanácti nastávajících šéfkuchařů. Kdo zvítězí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (129)

flawi.f 

všechny recenze uživatele

Hell´s Kitchen má tu výhodu, že v ní figuruje Gordon Ramsay. Protože i přes své hulvátské chování má obrovské charisma a díky němu tato reality show baví. Ale přesto nedokážu naráz shlédnout více jak 3-4 díly, protože jsou strašně stejné - v porovnání např. s Trosečníkem, kde jsem schopná sledovat v kuse celou řadu a ani jednou se nenudím. Ale i tak je Hell´s Kitchen jednou z nejlepších reality show, na kterou se dá koukat. ()

MFloyd 

všechny recenze uživatele

Reality show, jak už z názvu vyplývá, jde pouze a jen o show. Nic jiného, jestli někdo umí vařit, nebo neumí, je tady na posledním místě. Důležité je, kolik nadávek dokáže velmistr Gordon vyprodukovat, kolik soutěžících se vybrečí na kamery a bude nadávat na ostatní. Přesně ten typ pořadu, který ze srdce nenávidím. Hvězdu dám snad za pár dílů, které jsem viděl a občas jsem se zasmál. ()

Reklama

Laerry 

všechny recenze uživatele

Skot buzerující amíky je rozhodně zábavnější nežli jakýkoliv český pořad o vaření. Gordon tu sice viditelně přehání, aby to pro Američany byla pořádná "drsná" realityshow (v anglické televizi - to je jiný kafe), ale když jsou v sázce jeho vlastní prachy, tak proč by těm adeptům na práci snů trochu nezavařil, že... ()

peeteno78 odpad!

všechny recenze uživatele

Nepochybuji o tom, že je Ramsay výborný kuchař, ale s jistotou mohu říci, že nejlepší na světě taky rozhodně není. Proto mi tolik vadí jak se v pořadu chová. Je mi jasné, že je to hlavně proto, aby na pořad lidi koukali. Ale jeho chování je leckdy hodně za hranou slušnosti, mnohdy za hranou psychické poruchy. Takhle se skvělý kuchař nechová. A jestli si myslí, že soutěžící po jeho výstupu budou vařit lépe, tak se hodně, ale hodně plete. Divím se, že ho některý ze soutěžících ještě nenapadl nožem nebo po něm nehodil prkénko na krájení, protože já bych to asi udělal. Myslím, že na tohle lidi nekoukají kvůli jídlu, ale proto, aby viděli, jak daleko je schopný Ramsay zajít pro získání diváků... ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad který není ani příliš o vaření, ale spíš o ponižování dvou skupin chudáků, kteří kvůli mlhavé vidině zisku se sebou nechávají nakládat jako s hadrem. Ramsay se nevěnuje kuchyni, ale hlavně řevu a nadávkám a také obratné manipulaci s lidmi, které proti sobě nepokrytě štve. Přitom přehrává natolik, že chvílemi působí jako smyslů zbavený, v každém případě však neskonale arogantní nadutec. Skutečně "pekelná" reality show, kterou strčí do kapsy nejen "Big Brother", ale i "Babicovy dobroty" - tam se alespoň vaření obejde bez hysterického jekotu samolibého tyrana a pláče vyhazovaných kuchtíků. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Kuchyně kde se vaří je umístěna v bývalém zpravodajském studiu KCOP a přilehlé obytné prostory pro soutěžící jsou vybudovány hned vedle restaurace. (ČSFD)
  • Čtvrtá sezóna měla patnáct a šestá dokonce šestnáct soutěžících, namísto obvyklých dvanácti. (ČSFD)
  • Hosté v Pekelné kuchyni jsou ve skutečnosti komparzem. To dokládá i fakt, že vzhledem k Ramsayho obrovské profesionalitě, by si nikdy nedovolil být hrubý k hostům, čehož jsme zde několikrát svědky (HArna)

Reklama

Reklama