Reklama

Reklama

Pekelná kuchyně

(pořad)
  • USA Hell's Kitchen (více)
TV spot

Obsahy(1)

Gordon Ramsay si vybírá pro svoji restauraci nejlepšího z dvanácti nastávajících šéfkuchařů. Kdo zvítězí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (129)

Košoun 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavná reality show, která nabízí jedinečný pohled do kuchyně. Gordon Ramsay je skvělý šéfkuchař i "vedoucí" pořadu. Špatný je samotný koncept soutěže, který by bez Ramsaye naprosto nefungoval. Stojí to jen na něm, jakožto charismatické vůdčí osobnosti, která dokáže chudáky potící se u plotny seřvat a hodit po nich talíře. Každý díl je jinak stejný, ocenil bych i kdyby byl delší. Je vám úplně jedno, že někdo vypadne, protože ta hlavní postava stále zůstává... ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrná reality-show, která stojí a padá na Kondomu Ramsayovi. Právě on je prvotním důvodem nasrání diváků při první zkušenosti s tímto pořadem, a právě on je ten komu postupem času začnete přát, protože to těm monsteregám a narcisům (soutěžícím) vždycky natolik osolí, že se jen smějete. Barrandov a jeho cenzurovaný dabing pořadu ubírá o polovinu, protože slyšet jednoduše "ty píčo jak to vaříš" je lepší než "ty tůůůůůt", nehledě na to, že chvílemi díky Gordonovi není slyšet minutu nic jiného, než pípání. Pořad je to zábavný sám o sobě a pokud se stane takový zázrak (je to skutečně téměř nadlidské) a vy někomu začnete přát a fandit, pak si pořad vychutnáte ještě více. Moji favorité: Bonnie (HK 3), Dave (HK 6). 80% ()

Reklama

Machtann 

všechny recenze uživatele

Gordon Ramsay je geniální, sprostý, temperamentní, vůbec ne britsky suchý, prostě takový, jakého tato reality-show přesně potřebuje. Jasně: Hell's kitchen obsahuje spoustu odporných amerických klišé, snaží se v každém dílu nalákat na "nepředstavitelné drama, které v hell's kitchen ještě do té doby nebylo" a přitom se nic vážného nestane. Ale... Prostě to funguje :) warning: pokud nemáte vztah k vaření, ani to nezkoušejte. ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Gordon Ramsay a Zdeněk Pohlreich se zasloužili o to, že už neříkám "je sprostý jako dlaždič", nýbrž "je sprostý jako KUCHAŘ". Toto je skutečně už realityšou, ve které dává pekelný šéfkuchař GR soutěžícím pořádně do těla a ti mu po vzoru amerického "Sir yes, sir" na každou jeho výtku a na každé jeho přání omluvně odpoví "Ano šéfe" ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Odhliadnuc od hlúpej premrštenej znelky ide o vcelku dobrú kuchársku šou. Jedna výhoda šéfa Ramsayho tkvie v tom, že svojmu remeslu rozumí a vie to pretaviť do divácky pútavej formy. Proste šoumen za sporákom. Dalej musím uznať, že jednotlivé výzvy skutočne preveria kvalitu kuchárskych schopností jednotlivých účastníkov. Pravdou však zostáva, že povrchná americká televízia nemôže dopustiť, aby sa tu nezamiešali hlúpe ostentatívne vyhlásenia - Ja som najlepší, ja mám na to vyhrať, XYZ nemá na to robiť u Ramsayho a pod. a hromada emócií, ktoré pôsobia umelo. Príklad - ABC spraví chybu, XYZ to osamote a s prehnanou grimasou okomentuje, po dvoch minútach urobí chybu XYZ a ABC zareaguje nachlup podobne ako jej kolega pred chvíľou. A nakoniec, nemám najmenších ilúzií o tom, že drsné vystupovanie šéfa Ramseyho nebolo zakotvené v zmluve s tučným balíkom peňazí. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Kuchyně kde se vaří je umístěna v bývalém zpravodajském studiu KCOP a přilehlé obytné prostory pro soutěžící jsou vybudovány hned vedle restaurace. (ČSFD)
  • Čtvrtá sezóna měla patnáct a šestá dokonce šestnáct soutěžících, namísto obvyklých dvanácti. (ČSFD)
  • Hosté v Pekelné kuchyni jsou ve skutečnosti komparzem. To dokládá i fakt, že vzhledem k Ramsayho obrovské profesionalitě, by si nikdy nedovolil být hrubý k hostům, čehož jsme zde několikrát svědky (HArna)

Reklama

Reklama