Reklama

Reklama

VOD (1)

Adrenalinový nářez plný hrůzy a násilí! Po nečekaném hitu Rec, přichází pokračování, které si s předchozím dílem rozhodně nezadá! Do karanténou izolovaného domu, plného krvelačných bestií, vstupuje zvláštní jednotka, která má vše vyčistit a posbírat vzorky pro výzkum. Uvnitř ale čeká krvavé peklo, z nějž není úniku! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (865)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Jaume Balagueró, Manu Díez, Paco Plaza | Hudba: - | Produkcia: Julio Fernández | Distribúcia: Magnolia Pictures | Štúdio: ? | Rozpočet: ? $ | Tržby: 18,469,680 $ || Keď človek priveľa očakáva, výsledný efekt sa zbytočne znižuje. Učinil som tak pri sledovaní Rec 2, kde som čakal opakovaný pád zo stoličky, ako sa tomu stalo pri sledovaní prvého dielu - no, nestalo sa. Vôbec ma to ale nesklamalo, a za videnie to určite stálo. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

[REC]2 nepřekvapí tolik, jako jeho starší bratříček. Ale to tvůrci moc dobře věděli, a tak není pokračování nejlepšího španělského hororu stejné. Jedinými společnými znaky jsou opět digitální kamera a šmakující strašidelné momenty - už během prvních dvaceti minut jsem se klepal nervozitou. Jinak je ale "dvojka" spíše akčnější záležitostí. Není to na škodu, jen ta atmosféra už nezamlžuje svým mrazivým dechem objektiv tak dokonale, jako před lety. Jistě, spousta záběrů má stále své kouzlo a po režijní stránce jde na první pohled vidět upgrade, ale z "jedničky" jsem byl paf víc. Slabších pět hvězd, za ten adrenalin a ani vteřinu nudy. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý obrat ve vývoji děje. Oceňuji přesné navázání na jedničku. Napínavých momentů se opět najde hodně a vlastně od začátku až do konce je to výborná podívaná, která není tak peckózní jako jednička, ale moc za ní nezaostává. Závěrečná pointa byla vcelku zdařilá. Nadprůměrný horor, který tvoří s jedničkou hodně dobrý hororový duet. Škoda, že to dalšími pokračováními tak zazdili... 75% ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Sledováno (opět) v noci. Po přímočaré jedničce velký skok kupředu. Jakékoliv představování předcházejícího děje se nekoná a tvůrci nás rovnou vrhají do kůže zásahovky, jejíchž dějová linka má už od první sekundy tak monstrózní atmosféru, že by se dala porcovat motorovkou a podávat jako lahodný desert i těm nejotrlejším. Pohled z první osoby, příběh plný okultismu a mnohem nápaditější experimenty s kamerou jsou tentokrát hlavními tahouny na k smrti vyděšeného diváka. O to víc mne mrzí, že pětihvězdný pocit spolehlivě kazí nepodstatná linka s bandou retardovaných puberťáků. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Výsledný dojem je lepší než po jedničce. Na mě to působí chytřeji, což je asi tím, že vidím, kde navazovali na jedničku a říkám si u toho "I ti kujóni scenárističtí!" A dále asi budu SPOILEROVAT. Ale ve výsledku to asi chytřejší není. Hordy démonických dětí pobíhají větrací šachtou tak dlouho, že původní kněz stihl zpráchnivět, a nikdo si toho nevšiml? V jedničce trvalo prvním nakaženým celé dny či hodiny, než se to na nich projevilo, a tady najednou blik cvak a plivou kolem sebe krev? A další věci. Na druhou stranu pointa s původem a hlavně povahou nákazy mě baví a závěrečné zhasínání a rozsvěcování světla byla vyložená lahůdka. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (14)

  • Herci, kteří tvořili speciální jednotku, podstoupili jednodenní intenzivní trénink, aby si osvojili práci se zbraněmi. (KucC)
  • Při natáčení v kanalizaci vznikl problém. Čočky kamer se totiž dost často zamlžovaly kvůli rozdílným teplotám. (KucC)
  • Většina výkřiků zombie byla přidána až v postprodukci. Tvůrci se obávali, aby takovým množstvím výkřiků na place nepokazili dialogy. (KucC)

Reklama

Reklama