Reklama

Reklama

Jedná se o českou verzi britské televizní pěvecké soutěže Pop Idol. Z neznámých amatérských zpěváků se díky televizi stávaly známé tváře, které lidi prosili o podpisy. První řada v roce 2004 u nás byla oblíbená. Diváci posílali hlasy pomocí SMS a telefonátů a dva s největším počtem hlasů postoupili do finálových kol. V první řadě postoupilo do finálových kol 10 účastníků, ve druhé 12 a ve třetí, která byla vysílaná v roce 2006 10 účinkujících. V každém finálovém kole opět hlasovali diváci a účastník s nejmenším počtem hlasů byl vyřazen. Vítězem se stal ten, který zůstal jako poslední nevyřazen; od producentů, kteří jsou partnery soutěže, dostane smlouvu na vydání alba. (duklak2)

(více)

Recenze (219)

haWranka 

všechny recenze uživatele

První řadu sledovali snad všichni (no jo, jen se přiznejte), protože šlo o něco nového, zajímavého. V porotě seděli, tak jo, řekněme odborníci, kteří měli decentní smysl pro humor a názory, které měly hlavu a patu. A šlo tam o zpěv, to se taky musí nechat. Druhou řadu jsem taky zvládla, ale bavilo mě to o poznání méně, a dál už jsem se nedostala. Protože přestalo jít v první řadě o zpěv a do popředí se dostal hlavně bulvár. Á to už mě neba... ()

topi80 

všechny recenze uživatele

On je to dobrý formát. Vezměme pár troubů z ulice a během několika večerů z nich udělejme hvězdy. Až sem to funguje, a i mně se to líbí a jsem odhodlán koukat. Ale proboha, když už je to takhle postavené, nechme je zpívat!!! Všichni prošli těžkým sítem výběrů, takže zpívat umí, takže proč dostanou prostor maximálně asi tak půl druhé minuty a zbytek pořadu zaberou trapné kecy (v této řadě ještě celkem snesitelných) moderátorů? I přes tento nedostatek, který mě dokázal maximálně otrávit, dávám první řadě celkem příznivé hodnocení. ()

Reklama

m.a.rtin 

všechny recenze uživatele

První řada byla kvalitní, pak ještě i ta druhá, ale s dalšími řadami už to šlo dost z kopce. Ve svých 13 letech, když tuto řadu vysílali, jsem nestál zrovna v popředí fanouškovských davů, ale soutěž se mi celkově líbila a některé písně mi zněly v uších ještě hodně dlouho. Minus Nově za to, jak nadhodnotila cenu hlasovacích diváckých SMS ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že tohle byli aspon volby. Zapojil se celý národ a všichni jsme posílali smsky a nova vydělávala. Něco nového ze zahraničí a pořádná kvalita. Už ne více nějaké trapné DOREMI. Tedka to bylo natvrdo. Bud jsi nejlepší, nebo jsi nejhorší. Když nejsi ani to, tak jdi domů, nemáš tady co dělat. Bohužel všichni časem zapomeneme. Ti co vyhráli a byli v první dvanáctce jsou stále lidi. Nic víc. Nenašel jsem něco neobyčejného. Umí zpívat a toho si cením. Vážím si toho, když mě dokáží pobavit. Aneta Langerová je miss zpěvu. Mám rád její písně, ale bohužel další zapadly. Řekl bych, že možná volby měli menší procentní účast, než tady ta naše čeká soutěž. Ale více ji nechci vidět. Stačilo by mi to za pět let. ()

Zemi11 

všechny recenze uživatele

Nedovolím dětinským vtípkům Laďky Něrgešové, aby pokazily dojem ze Superstar. Nově se opět díky komerci, marketingu a reklamám povedlo udělat ze Superstar hit. Moje favoritka první řady, Šárka Vaňková, se mi zhnusila v komedii Panic je nanic a Anetě Langerové jsem dosud nepřišel na kloub. Možná leckoho překvapí, že jsem ve druhém pokračování fandil "Orionu", který nakonec vyhrál. Ve finálových kláních jsem poctil svou odeslanou smskou jak Vaňkovou, tak i Horvátha. Superstar mě pohltilo a byl jsem rozhodnut vstouopit do třetí série. Bohužel jsem promeškal datum podání přihlášky. A tak to nemohlo dopadnout jinak, než špatně. Třetí série už zbytečně nastavený čas. Zajímavý souboj se měl ukončit po druhém poločase. Třetí už byl pochopitelně navíc. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (20)

  • V roce 2004, kdy se pořad vysílal, se na každý díl dívalo více než 2 900 000 diváků u televizorů. (TheSlezy)

Reklama

Reklama