Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Diskuze

Uživatel F2003F smazal svůj příspěvek.

BMW12

BMW12 (hodnocení, recenze)

Farskeho12

To je fakt, stačí sa pozriet na Hrdinov, ktorí teraz budu mat pokračovanie. A jj tiež ma zarazilo, že nechali Majkla zomriet.

na příspěvěk reagoval Farskeho12

Farskeho12

Farskeho12 (hodnocení, recenze)

BMW12

Viem ale v tomto svete nikdy nevieš či niekoho nenapadne oživit tento serial či už pokračovaním uzavretého dielu alebo remake

na příspěvěk reagoval BMW12

Farskeho12

Farskeho12 (hodnocení, recenze)

Vynikajúci seral a aj tento film to dobre prezentuje :D Dúfam že bude 5.séria

na příspěvěk reagoval BMW12

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

Tak ale aspoň to skončilo definitivně a myslím si že udělali dobře protože kvalita postupně klesali ale i tak to byl super seriál.

Saf123

Saf123 (hodnocení, recenze)

škoda,že to tak blbě skončilo :/
Nejúžasnější seriál co sem kdy viděla,doporučuju :)

dawe787

dawe787 (hodnocení, recenze)

No myslím, že je zajímavější než námět na 4.serii, všichni fandové prahli po vězeňském prostředí.Třeba nás ještě překvapí, já osobně bych byl rád.

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

dawe787: zajímavá teorie, ale to už by bylo ještě víc přehnané než 4. série to už by bylo spíš fantazy. A tak diváci byli rádi že seriál už je ukončen, protože už to začínalo upadat. A kdyby ho dali do Fox River tak by byl pořád na samotce nebo izolaci, protože by věděli že se pokusí utéct

dawe787

dawe787 (hodnocení, recenze)

Sára i jeho přátelé můžou žít v domnění, že je mrtvý, ale generál mohl mít komplice, kteří ho dejme tomu zajali a odvlekli někde, kde třeba dělal v zajetí něco pro společnost. Nádor mohli doktoři od společnosti odstranit. Mohl by dejme tomu v 5.sérii utéct ze zajetí, chvíli si užívat rodinu a pak by ho zatkla vláda USA a da k T-Bagovi do vězení, kde bychom si mohli užívat nový útěk. Takže rezerva by tu byla a to je jen jedna z mnoha teorií.

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

Jakou rezervu? Dyť na konci 4. série šli všichni k jeho hrobu a to bylo 4 roky nebo tak nějak později. A co by se jako v 5. sérii podle Tebe mělo řešit? Příběh byl ukončený narozdíl od Heroes PS: a i kdyby nezemřel jak pomáhal Sáře tak tam bylo řečeno že ten nádor se vrátil takže by stejně zemřel.

dawe787

dawe787 (hodnocení, recenze)

ahoj, myslíte, že bude 5.serie? Michael přece nemusel umřít, tvůrci si tam nechali rezervu....

-Dawe-

-Dawe- (hodnocení, recenze)

3 serie byla nejlepší :) a zakončení neni zas tak špatný :)

DANTE[RK]

DANTE[RK] (hodnocení, recenze)

hmmm,opat som sa zalaskoval do sara/sarah :D inak neurazilo,ani nenadchlo. potesilo zachovanie sa gretchen a alexa. ako ukoncenie serialu sa mi ale viac pacila zaverecna scena 4.serie.

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

Tak 3. + 4. série se dají defakto považovat za zbytečné, ale i tak to pro mě byla dobrá zábava a tento poslední díl 4. řady byl také povedený, i když vycucaný z prstu.

j@hn

j@hn (hodnocení, recenze)

Tak tohle snad ani nemohli myslet vážně. Hrozná demence, ostatně jako skoro celá čtvrtá serie. Další domrvenej skvělej seriál a pro mě jasnej odpádek! .

Macekk

Macekk (hodnocení, recenze)

OmG jaká katastrofa takovej seriál se jen tak nevidí!Bude mi chybět ale doufám že třeba někdy bude nějaký pokračování pááč to skončilo celkem otevřeně :D

Makky

Makky (hodnocení, recenze)

No som zvedavý, či to bude rovnaká sračka ako skoro celá štvrtá séria

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

doufám, že to nebude o gretchen, je to děsně nezajímavá postava

Sawyer815

Sawyer815 (hodnocení, recenze)

Jako by samotný Prison Break poslední dva roky nestál za prd.Naservírují nám další vejvar.

Reklama

Reklama