Reklama

Reklama

Skupina policistů se rozhodne pomstít smrt svého kolegy. Banda zločinců, která jej má na svědomí se ukrývá ve výškové budově na předměstí Paříže. Tam se po zuby ozbrojení policisté vydají. Trestná výprava se ale nezdaří a všechny navíc začnou ohrožovat zombie, kteří se zničehonic vyrojí. Policisté a zločinci tak musí spojit své síly, pokud chtějí přežít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (194)

Ruut odpad!

všechny recenze uživatele

Bez vtipu, bez nadhledu, bez napětí. Za to s hromadou blbečků v drahých hadrech, kteří pořád sprostě nadávají a do všeho idiotsky střílí automaty. Krom toho díky naprosté tmě není vidět ani to nekončící gore. A nemusím dodávat, že naprosto nikdo tu není sympatický - banda kreténu, která má jen samé oplzlé kecy ... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Je to Nářez !! Pořádný Masakr od samého začátku! Film jsem si vychutnával, užíval,gore bylo parádní !! Líbilo se mi, že za celý film nepřišli na to , že se zombíci střílejí do Hlavy,čiže je zabíjeli snad na tisíc způsobů.. scéna.. kdy tvrdéj Černoch z Nigérie otřískal kámošovi Hlavu o Sloup byla vynikající !! To byl ten pleasure moment, který by měl v každém filmu přijít! A ono jich tady bylo daleko víc.. Stařík ve věku kolem 60 s rotačákem kosí miliardu zombíků a krásně odvětí: Proč bych měl umřít na zástavu srdce, když jsem ve Válce !! ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Úplne zbytočne a komplikovane kritizovaný zombie clip " de France ". Je zrejmé , že " horda " sa plaví po vodách , ktoré rozvírila Milla J. so svojím Residentom a Danny B. k tomu prisypal svojich 28 dní. V dnešnej dobe sa toho kolo živých / mŕtvych veľa nevydupe -nehovoriac o tom , že cam / style je zaužívaný , až by som povedala - preužívaný , zabetónovaný a otravný zároveň , ak k tomu prirátam vzdialený , akoby Besson producent / feeling - tak je to len ďalší krvavý výlisok z továrne , kde sa rodia zombíci. Zombie tému nestíha už ani papá Romero ( no počkám si na druhý dych ). Fandím však každému jednému režisérovi , ktorý sa pustí do týchto mútnych filmových vôd. Čiže takto - je to pohodová sobotňajšia zombie noc ( pre Mňa ) - kryštálová 3ka ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Zopár extra drsných polišov a gangstrov a jeden dôchodca (veterán z Indočíny) v slumovom činžiaku obklopenom zombie apokalypsou. Scenár nestojí za zmienku, hrdinovia sú napospol nesympatickí a miestami to nie je dobre zostrihané, ale... Šlape to parádne a záverečná frajerina s mačetou v garáži a guľometom v úzkej pivničnej chodbe to u mňa takmer vyhnala na štvrtú hviezdu. Tá nekompromisnosť ma bavila. 7/10 ()

Holina 

všechny recenze uživatele

Absolutní atmosférická pecka. Od 28 dnů poté nejlepší zombie horor s takovýma koulema. Nedávám 5***** jenom proto, že takové hodnocení náleží pouze starým romerovkám. Velmi se podivuji nad slabým hodnocením (k 3. 11. 2010 - 56%), protože Dahan a Rocher museli svým debutem uzemnit spoustu fanoušků žánru. Je tu všechno co má být. Směsice záporných a kladných hrdinů masakruje hordy zombies, kteří kde se vzali tu se vzali, atmosféra je tak hutná, že by se dala krájet a dokonce je tu i prvek, který u zombie hororů najdete jen zřídka: Napětí. Bomba - doporučuji pokud už jste ze všech amatérských zombie sraček unaveni. Tohle vás vzpruží. Navíc mám tušení v kvalitní soundtrack. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu hraje Čech v roli gangstera. V původním znění má i svoji českou hlášku "tak zavři ty dveře, dyť to teče až sem". Tu můžeme slyšet ve 14 minutě. (zdenda0)
  • Promítáno jako závěrečný film na mezinárodním filmovém festivalu s hororovou tématikou v Leedsu "Day Of The Dead" 7. 11. 2009. (facojurka)

Reklama

Reklama