Reklama

Reklama

Skupina policistů se rozhodne pomstít smrt svého kolegy. Banda zločinců, která jej má na svědomí se ukrývá ve výškové budově na předměstí Paříže. Tam se po zuby ozbrojení policisté vydají. Trestná výprava se ale nezdaří a všechny navíc začnou ohrožovat zombie, kteří se zničehonic vyrojí. Policisté a zločinci tak musí spojit své síly, pokud chtějí přežít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (194)

ghatos 

všechny recenze uživatele

Francouzi si za poslední dobu udělali dobré jméno v hororech, proto jsem se rozhodl dát šanci La Horde. Zvolil jsem špatně. Zombíci jsou (nejen) tady nudní. Nekonali se ani žádné velké gore orgie. Jen dvě scény stojí za povšimnutí (pytlík a bratr). Vadil mi taky prapodivný střih a zrychlené záběry při akci. Největším zážitkem z celého filmu je česká stopa, to se opravdu často neslyší :) ()

juta 

všechny recenze uživatele

Největší problém tohodle filmu je výběr herců. Symtatie jsem tu hledal marně. Nikdo vám nepřiroste k srdci, to je pak těžké někomu fandit. S tím souvisely i scény se souboji mezi živými a mrtvými, kde možná na chvíli fandíte zombíkům, aby už konečně zavřeli tipec cikánovi, který se neustále naparuje. Chyběly mi tady hodně vtipné vsuvky, pár se jich tam mohlo objevit. Na druhou stranu to zas tak hrozné nebylo. Zvuky vybuchujícího města byly parádní a zombíci se taky povedli. Zombíci neměli tak velkou práci, protože se radši pozabíjeli navzájem :D Horší tři. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Skupinka policajtov sa rozhodne pomstiť smrť svojho kolegu. Jeho popravu mal na svedomí malý gang, sídliaci v opustenom paneláku na okraji Paríža. Spočiatku jasný cieľ akcie sa po krátkej chvíli mení na spoločný boj o život. Všetci sú napadnutý hordou krvilačných Zombie. Z úhlavných nepriateľov sa stávajú spojenci. Je načase spojiť sily. La horde je jeden z najlepších hororov o zombie aké som videl. Viac nemám k tomu čo dodať - 75%. ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Spoil: Předvídatelný konec, který přežije ta největší kráva ve filmu, ze které krom potu a krve zombíků čpěla trapnost na míle daleko. K tomu strašná halda nelogiky. Ono takové sebeobětování sice zahraje na city diváka, ne ale když je naprosto zbytečné a čistě účelové. Další zklamání hororového druhu made in France. Krom "Nabroušené břitvy", první poloviny "Uvnitř" a druhé poloviny "Martyrs"...to jsou zatím samé šunty. A ještě dodatkem: Přestaňte proboha vy bando imbecilů neustále pojmenovávat cizí hororové filmy tak zoufale klišovitě. Co je špatné na Hordě? 20% ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Francúzske horory tkzv. novej vlny ma doteraz zväčša nesklamali a sklamaním pre mňa určite nie ja ani La Horde, ktorej sa v našich končinách dostalo pokryteckého distribučného názvu Zombie Apokalypsa. Tvorcovia filmu si príliš nelámu hlavu s nejakým scenárom alebo dejovou zápletkou a hneď od začiatku idú priamočiaro na vec - ošarpaný panelák v drsnej časti Paríža, nebezpečný nigérijsko-cigánsko-tatársky gang vs. partička neortodoxne postupujúcich policajtov a neúnavne útočiace hordy zombíkov, dôvod výskytu ktorých sa ani nepokúšajú vysvetľovať. Je to celé proste iba o akcii, gore a nemŕtvych kamarádičkoch, ktorí tu sú nezvyčajne rýchli, húževnatí a odolní. La Horde je celkom príjemným osviežením momentálne trochu strnulo pôsobiacej hororovej scény, ktoré kvalitatívne o čosi málo predčilo minuloročný francúzsky zombie flák Mutants. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu hraje Čech v roli gangstera. V původním znění má i svoji českou hlášku "tak zavři ty dveře, dyť to teče až sem". Tu můžeme slyšet ve 14 minutě. (zdenda0)
  • Promítáno jako závěrečný film na mezinárodním filmovém festivalu s hororovou tématikou v Leedsu "Day Of The Dead" 7. 11. 2009. (facojurka)

Reklama

Reklama