Reklama

Reklama

Pomněnková Marie

(seriál)
  • Francie Marie Pervenche (více)
Francie / Švýcarsko, 1984, 52 min

Hrají:

Danièle Evenou, Féodor Atkine, Jean-Pierre Castaldi, Jacques Marin, Tsilla Chelton, Isabelle Mergault, Jean-Pierre Kalfon, Brigitte Catillon, Eric Do (více)

Obsahy(1)

Pařížská policie může v klidu spát. Vždyť její řady nedávno posílily o Pomněnkovou Marii!
Příslušnice ženského oddílu pomocného sboru Marie je střeštidlo, jež v posledních pěti letech vyzkoušelo profese prodavačky textilu, vychovatelky v jeslích, pletařky, hostesky, masérky a jako zlatý hřeb instruktorky Spolku pro veselý život. Teď ale Marie obléká slušivý modrý stejnokroj a svou malou ručkou úhledně vypisuje bločky pokut za špatné parkování. Tu a tam ale dostane ve službě nápad, který jí s železnou pravidelností přivádí nemalé potíže. Tak třeba tentokrát... (dopitak)

(více)

Recenze (3)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Výborné odlehčení klasickým kriminálním sériím ze Západu. Taťána Medvecká postavou Danièle Evenou páchá dobro v ulicích pod Eifffelovkou a komisař Sobí Sejk/ Christian Alers se kvůli tomu pěkně zapotí. Sám je to ale taky vykuk, jak se můžeme přesvědčit v dílu Brouk v hlavě. Hodně dobře se do seriálu hodí klidný hlas Oldřicha Víznera. Škoda, že po Pomněnkové Marii nesáhne Česká televize místo každoročního opakování přiblblostí. ()

anderson

všechny recenze uživatele

Réžia českého znenia = (ČST Praha) - epizódy: V jámě lvové (ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 1 = 7.9.1985) + Slon v porcelánu (ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 1 = 4.1.1986) (18.2.2011) ()

corona 

všechny recenze uživatele

Celkom vtipný seriál o neľahkom života dopravnej policajtky v Paríži, ktorý bežal začiatkom 90 rokov na federálnom programe pod názvom Pomněnková Marie. ()

Reklama

Reklama